MD Formulations Vit-A-Plus Night Recovery: Gammel kærlighed ruster ikke

20.09.12
MD Formulations Vit-A-Plus Night Recovery

MD Formulations Vit-A-Plus Night Recovery

En god kemisk eksfoliering med enten AHA, BHA eller en kombination er for mig en af de vigtigste ting, du kan have i din hudplejerutine. Hvad enten du har forstørrede porer, hudorme, trist og grå hud, solskader, rynker eller andre problemer vil det rette produkt med effektiv kemisk eksfoliering kunne hjælpe på det.

Sådan et er MD Formulations Vit-A-Plus Night Recovery. Faktisk har det nok været et af de første – hvis ikke det første – af slagsen jeg prøvede, og kærligheden har varet ved. Produktet er en kombination af glykolsyre og en mindre mængde salicylsyre i en effektiv PH-værdi tilsat E-vitamin og en mindre mængde A-vitamin. Og det virker. På mig så mindsker det urenheder, porer, ujævnheder – alt det som den rette eksfoliering skal kunne. Samtidig er det uden parfume og så mild, som en kemisk eksfoliering nu kan være.

MD Formulations er generelt en serie, der arbejder rundt om glykolsyre, og hvis du er på udkig efter effektive produkter med glykolsyre, så er dette absolut en serie at kigge hos. Den lave PH værdi i syreprodukterne sikrer en effektiv peeling, de er uparfumerede, og de er generelt effektive. Jeg er fan. Det eneste minus er prisen – især i Danmark. Den vejledende udsalgspris i Danmark er 715 kroner, hvilket er markant højere end i de omkringliggende lande.

Du kan købe MD Formulations Vit-A-Plus Night Recovery hos primært saloner og spas i Danmark. Find forhandler på Dermanors hjemmeside. MD Formulations bliver som så meget andet kopieret, så pas på hvor du køber det fra i udlandet, hvis du vil spare penge. Hos fx. lookfantastic.com kan du stole på, at dine produkter er ægte, og det koster under det halve.

Brug din sunde fornuft og tjek vores liste over troværdige webshops.

Har du for øvrigt set vores nye gæsteblog? Pantene har lanceret Howsyourhair.dk og de har sådan nogle søde dåserne som gæstebloggere. Tjek den lige ud!

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Har I prøvet MD. Formulations produkter?

Og har I set på den nye blog?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
40 kommentarer
Sheila

Jeg har kun prøvet et enkelt produkt fra md formulations nemlig deres facial cleanser. Selvom det bare er en rens og den hurtigt bliver vasket af igen er jeg helt forelsket og synes faktisk den virker. Glæder mig til at prøve flere af deres produkter og måske også deres frugtsyre-behandling på klinik. Er det noget i pudderdåser har erfaring med?

Pudderdåse Katja

Nej ikke lige personligt og med MD Formulations. Men det virker! Tag ikke fejl af det, og MD Formulations har styr på frugtsyre. Frugtsyrebehandlinger er nogle af de få behandlinger på klinik, som jeg synes er pengene værd. Sørg for at finde en god behandler, det kræver en seriøs klinik.
Helene er i gang med at teste en serie behandlinger pt. men det er et andet mærke.

Sheila

Eeeej det er jeg glad for at høre. Har været lidt i tvivl om det nu virkede og om det var pengene værd, men det lyder sådan
Tak for svar :=

Mia

Jeg har rosacea (niveau0-1), og er i tvivl om jeg må bruge et sådant produkt? Eventuelt kunne I skrive lidt om rosacea – jeg er jo ikke den eneste, der lider med røde kinder.. Og min foretrukne creme fra Ole H har desværre ikke den samme effekt mere, så måske er det på tide at prøve noget nyt. Tak for en dejlig blog.

Pudderdåse Katja

Kære Mia
Mange med rosacea oplever god effekt af glykolsyre – nogen oplever det modsatte. Det er umuligt for mig at sige, hvilken gruppe du vil høre til, men jeg ville mene, det absolut ville være et forsøg værd. Måske en kosmetolog som forhandler produkterne kunne hjælpe dig med en prøve først?
Rosacea står absolut på vores to-do liste. Jeg ved det godt. Men – hverken Helene eller jeg har personlige erfaringer, så det gør det lidt mere vanskelligt.
Har du erfaringer med A-Dermas serie mod rosacea? De har en hudplejeserie særligt til det.
Kh. Katja

Maria

Det er nogle rigtig gode produkter, jeg bruger md formuations facial cleanser, skin perfection gel og moisture defence antioxidant creme dagligt. Jeg har fået frugtsyrer behandling hos en kosmetolog og har efterhånden fået meget pæn hud. Jeg går stadigvæk fik frugtsyrerbehandling en gang hver 6-7 uge. Frugtsyrerbehandlingen gav mig gode resultater, jeg startede op med et forløb på 10 uger hvor jeg fik behandlingen 1 gang og ugen og derefter hver 6-7uge. Jeg kunne virkelig se en forskel, så pengene er givet godt ud. Havde virkelig ingen problemer med huden i mine teenagere år, men dersvære i slutning af 20’eren gik det hel bananas, men bumser og acne osv. Jeg prøvet mange forskellige cremer osv men intet hjalp, men fik først styr på den urene ud da en kosmetolog anbefalet mig md formulations. Som der bliver nænvt i indlægget så er det en et dyrt bekendtskab.

Pudderdåse Katja

Ja det ER et dyrt bekendtskab. Men når det virker så… I modsætning til så meget der IKKE virker 🙂

henrik Boysen

Hej hvis man syntes 715 kr er lidt dyrt så skulle man kigge på
paulas choice
paulaschoice-eu.com/ (Tjek også beautypedia.com/ der er anmeldelser af over 45000 produkter. Baseret på publiceret forskning.)
Hun laver også nogle rigtig gode AHA og BHA produkter uden farve og parfume. De koster ca 250 kr for 100 ml.
Ps hvis man aldrig har prøvet syre produkter så start med de laveste styrker, og kun hver anden dag til at starte med.
Også lige til Mia, Nogle patienter med rosacea har faktisk oplevet gode resultater med et AHA eller BHA produkt, bare husk at produkterne ikke skal indeholde parfume, alkohol, eller farve da disse ingredienser kun kan være med til at forværre rosacea.
(Da jeg ikke er læge ville jeg råde dig til at spøge ham først)
Kan godt blive lidt bekymrede når du skriver at du bruger ole H, alle hans produkter indeholder ihvertfald parfume/æteriske olier som bestemt ikke hjælper på rosacea. Plus de kommer i en krukke som bestemt ikke kan holde de dejlige ingredienser (som han også bruger) stabile.
Fortsat god dag til alle

Mette WK

Jeg bruger Cliniques Turn around serum. Den kan vist lidt af det samme? Den er jeg vældig glad for, selvom jeg har enormt saft hud og tendens til eksem i ansigtet.

Pudderdåse Katja

Ja, det er lige præcis det, den kan. Det har vi også skrevet om. Den indeholder en 3. type syre, men er også virkelig god.

Mette

Hej. Da jeg har problemer med rødme og små urenheder, ville jeg gerne prøve produkterne. Men hvilket produkt vil i foreslå man starter ud med, hvis man vil starte med at købe et?

Pudderdåse Katja

Dette! Absolut 🙂

Mette

Hej. Da jeg har rød og uren hud ville jeg gerne prøve et af disse produkter. Men hvilket produkt vil du anbefale man starter med at købe?

Pudderdåse Katja

Kære Mette
Det jeg har skrevet om her – Vit-A-Plus Night Recovery – vil være et virkelig godt bud.
Kh. Katja

Bodil

Har brugt produkterne ( rens, clycol serum, samt ovenstående) og har været glad for dem – eneste minus er prisen. Desværre er der ikke længere vilde tilbud fra England på serien så jeg bruger p.t. i stedet Paulas Choice og er ret vild med Olays serum 3 point (den røde flaske).

henrik Boysen

Kan igen anbefale Paulas choice ( der findes også andre gode mærker.)
Her kan du købe prøver så du kan se om du kan tåle det.
Oven i det har de også en 30 dage ful retur ret så du kan prøve produkterne. og hvis du ikke kan lide dem kan man bare sende dem tilbage. SKØNT

henrik Boysen

Hej Maria ville bare høre hvor høj koncentration af AHA eller BHA kosmetologen brugte på dig.
Ville nemlig gerne selv prøve en gang.

Pudderdåse Katja

Hvis det er MD Formulations, så er det glykolsyre.
Salicylsyrebehandlinger – også kaldet TCA – er en heftig peeling, når man få det i terapeutiske behandlinger. Det er noget helt andet end en AHA peeling og kræver nogle dage, hvor man ikke ser så godt ud bagefter.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *