Pudderdåsernes julekalender den 23. december

23.12.11
ShaveSafe

Så er der sandelig kun en dag tilbage… i morgen sidder de fleste af os med familien eller gode venner og hygger det bedste vi har lært. Min familie er lillebitte, så det bliver stille og roligt. Vi spiser tidligt, går rundt om træet, pakker gaver op og hygger. Det er efterhånden en tradition, at jeg arbejder i julenætterne, det gør jeg også i år, så når klokken er omkring 21.30 drager jeg af sted. Det plejer at være super hyggeligt og det satser jeg også på at det bliver i år.

Hvis du har vundet og endnu ikke har hørt fra mig, er det ikke en forglemmelse, jeg har simpelthen ikke været hjemme til at få skrevet mail til dig. Tjek din inbox i morgen og hvis du stadig ikke har hørt fra mig, så vær sød at skrive til mig på helene@pudderdaaserne.dk. Jeg har endnu ikke modtaget fejlmeddelelser, men derfor kan der alligevel være en eller anden god grund til, at du ikke har modtaget en mail.

Reglerne
I Pudderdåsernes julekalender skal du skrive en kommentar under dagens indlæg, i dag deltager du i lodtrækningen, hvis du fortæller mig, hvordan du plejer at holde jul. Hvornår jeg lukker kommentarfeltet i morgen, ved jeg ikke helt, men jeg håber på at nå det, inden jeg tager på arbejde. I morgen kommer den sidste konkurrence på, vinderen trækker jeg først den 26. december. E-mail adresser og links i kommentarerne vil ikke blive godkendt.

Vinderne
Gårsdagens vindere er fundet ved at først at finde ud af hvor mange, som var interesserede i henholdsvis Combi (med sort fjer), Sindy (de buskede), Fancy (med røde fjer) og Punk (med grøn pynt). Derefter blev alle kommentarer skrevet op under hver sin Lash Art med nummeret på kommentaren. De kommentatorer som ikke nævnte en specifik Lash Art blev fordelt tilfældigt på Combi, Punk og Fancy (der var så mange, som ønskede Sindy). Vinderen af hver Lash Art er derefter trukket af dåsernes helt egen Techguy på Facebook chatten. Han er vores helt og det er ham I skal takke for, at vores RSS feed ikke ser mærkeligt ud mere. Numrene han trak, var 2, 33, 14 og 9, det betyder at Anne N har vundet Sindy, Else har vundet Combi, Sofie Jørgensen har vundet Punk og Shila har vundet Fancy

Udover de forskellige Lash Art fra Make Up Store har alle vinderne vundet:

Adhesive Clear
Eyelash Applicator

Stort tillykke til jer alle sammen, jeg kontakter jer per e-mail snarest.

Låge nummer 23
Det er en meget heldig vinder, jeg trækker i morgen. Jeg overvejer lidt, hvilket alias jeg skal bruge for at være med selv og jeg ved at Katja har det på samme måde. Dagens præmie er nemlig intet mindre end fantastisk. Præmien består af et års forbrug af ShaveSafes fabelagtige barberskum. Det vil sige i morgen trækker jeg en vinder, som vil modtage:

4 styks ShaveSafe

Du bliver måske træt af at høre på mig gentage mig selv… men det lever jeg gerne med, for ShaveSafe er utrolig god, helt fantastisk, særdeles fremragende og overordentlig effektiv. Så nu sagde jeg det… igen. Hvis ikke du allerede har prøvet den, så er det ikke for sent. Du kan købe ShaveSafe lige her.
Og hvis du ikke helt forstår, hvorfor jeg er så begejstret, så kan du læse meget mere i min anmeldelse her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
100 kommentarer
BETTINA SØNDERGAARD-FALSVIG

Jeg holder altid jul sammen med mine forældre, min søster og hendes familie. Og nu er min svoger og faster også kommet med, efter min onkel gik bort 07/12-10.
Så det bliver rigtigt hyggeligt <3
Rigtig glædelig jul <3

Pernille H

Tænker den nok skal prøves på et tidspunkt, når nu du anmelder den så fint 🙂

Pernille H

Ups glemt lige at skrive at jeg da holder jul med hele familien hos mine forældre 🙂

Rikke O. Nielsen

Jeg holder altid jul med mine forældre, min faster og min farmor. Vi er ikke så mange, men det er hyggeligt!
Vi spiser altid and, lyse og brune kartofler, chips, rødkål og selvfølgelig risalamande…Ummm 🙂
Ha en god jul alle

Nina H

Jeg holder jul skiftevis med min egen familie og svigerfamilien – men egentlig minder det temmelig meget om hinanden. Det vigtigste begge steder, er at hyggen er i højsædet og der er ingen stress og jag. Præcis som jeg elsker det 🙂

Lisa

Holder altid med forskellige familiemedlemmer på deres præmisser…
For det giver rum for forskelligheder og nye dejlige oplevelser.
Glædelig jul til pudderdåserne

Tanja

Jeg holder jul hos mine forældre hvor hele familien er samlet til and og flæskesteg, juletræ og gaver – det hele starter m Disneys juleshow kl 16 – same procedure as last year:)

Lovis

Jeg plejer at holde jul hos min søster eller min svigermor. I år er det hos svigermor (suk..)

Kathrine LL

Super lækker præmie, krydser fingre for at jeg
er heldig at vinde 🙂
Jeg skal holde jul hos mine svigerfamilie i år.
Vi starter med at spise noget god mad.. både flæskesteg
og and 🙂 og så danser vi om juletræ, hvorefter
der skal deles gaver ud og pakkes op 🙂 og så skal vi ellers
bare hygge resten af aftenen.. 🙂
Glædelig jul 🙂

Katrine

Holder jul med mine forældre hvert år. Kunne ikke forestille mig en jul uden dem. Desværre fik jeg den triste besked d 21/12 at min far har kræft. Derfor er det i år en ganske særlig jul, en jul jeg aldrig glemmer. Den skal ikke gå op i gaver men samvær med familien. Vil nyde hvert øjeblik:) glædelig jul til jer alle<3

Maria E. Nørgaard

Fed præmie det produkt ville jeg SÅ gerne afprøve…
Nå men vi skal holde jul hjemme i år, med to små børn (en på 3 og en på 7 mrd.) er det nemt ikke at skulle pakke bil med børn og gaver… Så mine forældre, bror og svigerinde kommer og holder jul hos os. Vi holder dog altid skiftevis jul med min familie og min svigerfamilie.
Rigtig god jul til jer og jeres familier.

Din kommentar