Bio-Oil: Effektiv hjælp mod strækmærker

24.11.11
Bio-Oil før og efter

Jeg HADER, når ting virker, og jeg ikke kan forklare hvorfor. Men når de har hjulpet så effektivt som Bio-Oil mod mine heftige strækmærker på maven, så er jeg villig til at tilgive dem. Da jeg første gang fik Bio-Oil mellem hænderne var det med fnisen og pegen fingren. For denne kombination af simple mineralske olier og æteriske olier kunne da på ingen måder hjælpe mod strækmærker?

Well, jeg har ædt mine ord i mig mange gange siden. Og det mest irriterende for sådan en som mig, som gerne vil kunne henvise til videnskabelig dokumentation af indholdsstofferne, er, at jeg ikke kan forklare hvorfor… Men det virker!

Bio-Oil indeholder en yderst simpel blanding af en mineralsk- og andre typer olier, E-vitamin, A-vitamin og temmeligt parfumerede æteriske olier. Der er ingen ingredienser i denne olie, der har nogen dokumentation for at kunne påvirke strækmærker. Faktisk findes der ingen kosmetiske ingredienser (udover retinoider som er på recept), der har nogen dokumentation for at kunne påvirke strækmærker.

Før og efter tre måneder med Bio-Oil:
Bio-Oil før og efter

Et tæppe af strækmærker på maven
Men ikke desto mindre virker det. Jeg har mange og tydelige strækmærker, primært på maven. Kombinationen af pludselig vægtøgning, graviditet og derefter vægttab var nådesløs ved min krop, og hurtigt efter jeg var blevet gravid, var min mave et tæppe af strækmærker med meget lille mellemrum hele vejen over min mave.

Mine strækmærker er ikke væk, men de er blevet MEGET pænere de sidste tre måneder. Den største forskel er, at de er blevet meget lysere. Hudens tekstur er også blevet pænere og mere ensartet. De er IKKE væk, og man kan stadig se dem. Men man skal kigge bedre efter, og de springer ikke på samme måde i øjnene, som de gjorde før.

Det er på mange måder et lille mirakel i flaske. Jeg troede ikke, der var noget, der kunne hjælpe på min mave. Og jeg forstår stadig ikke, hvad det egentlig er, der har virket. Men noget har virket, og det er virkelig stort for sådan en som mig, som ikke bare har et lille strækmærke hist og pist, men som har et tæppe henover maven.

Og ja, det er det uden sammenligning mest grænseoverskridende før- og efterbillede, jeg har vist. Men hvad gør man ikke for den gode anmeldelses skyld?

Her kan du købe det
Prisen kan man heller ikke klage over. 119 kroner for de 60 ml. er ikke dyrt ud fra nogen målestok. Du kan blandt andet købe det hos Matas. Her hos Med24 kan du købe det lidt billigere endnu.

Har du strækmærker?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
161 kommentarer
Simone

Hvor lang tid skal man massere?

Josephine

Hej!
Kan man bruge kokosolie i stedet? Og er poloer bedre end cremer hvad angår strækmærker? Ih det kunne jeg godt tænke mig at vide! 🙂 tak.

Josephine

Hej!
Kan man bruge kokosolie i stedet? Og er olier bedre end cremer hvad angår strækmærker? Ih det kunne jeg godt tænke mig at vide! 🙂 tak.

Lisa

Hej! Hvor mange gange om dagen smurte du dine strækmærker? og skal man gøre det inden man ligger sig til at sove eller hvordan fungere det? 🙂

Katja Moikjær

Det virker nok bedst at gøre det 2 gange dagligt. Det lykkedes mig sjældent. Jeg plejede at gøre det før sengetid. Bio-Oil har også en god beroligende mængde lavendel.

Perfect-Body

Super fedt at du tager før og efter billeder og viser resultatet på din egen krop 🙂

Rebecca

Bio olie kan fås i “normal” butikkerne meget billigt! 60ml 100kr. 125ml 169kr ! Man kan lige så godt spare penge ❤️☺️

Der skal olie til… – sofiebindslev

[…] at den kan mindske synligheden af ar og strækmærker. I kan læse mere om den og så billede hos Pudderdaaserne, olien kan købes til 135 kr. her. Ellers kan den findes i Normal […]

Lærke

Hej Katja, virkelig godt indlæg! Er pt igang med en isotretinoin behandling, og har kun ar tilbage. Kunne godt tænke mig at forsøge at bruge bio-oil til at fjerne disse, men må jeg godt det når nu jeg er i denne behandling? Det er vist noget med at man ikke må bruge olier under behandlingen, men er ikke sikker?
Håber på at høre fra dig:)
Mvh Lærke.

Helene Randløv

Hej Lærke
For at være helt sikker, slog jeg op på Netdoktor, der står ikke noget om brugen af olie i forbindelse med behandlingen. Hvis din hud er sart, ville jeg nok forsøge mig med en anden olie en Bio-Oil, der er temmelig parfumeret. Min søn har haft god effekt af vores Ansigtsolie på hans ar.
Kh. Helene

Nicoline

Hej Katja. Selvom det er et gammel indlæg, håber jeg, at du vil svare. Hvad tænker du/I om indholdet i Bio-oil? Jeg spørger, fordi kemiluppen har angivet, at der er hormonforstyrrende stoffer i.
Dbh. Nicoline

Katja Moikjær

Jeg tænker at de hentyder til BHT. BHT er et udemærket konserveringsmiddel. Det ville jeg ikke være bekymret for.

Jette EB

1000 tak for testen.
Jeg vil fluks købe det til en ven, der døjer med virkelig grimme strækmærker.
I øvrigt – i Normal, er det rigtig billigt 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *