Vores bedste råd til en træls hovedbund

Ceridal Lipogel er tilbage

Ceridal Lipogel

Det venter et lykkeligt gensyn på apoteket for jer med de mest vintertørre kinder: Ceridal Lipogel er tilbage!

Der bliver hamstret, og de største tuber bliver solgt først, men den er god nok – den vandfrie creme til de allertørreste og hårdest ramte er tilbage på hylderne.

Den er blevet reformuleret siden sidst. Silikonen er fjernet og erstattet med en vegetabilsk olie, så ingredienslisten ser nu en lille smule anderledes ud. Ikke meget, men alligevel.

Jeg har aldrig selv brugt Lipogel – mine kinder er slet ikke tørre nok. Jeg er en Lipolotion-fan, og der er ikke reformuleret (heldigvis!). Den er stadig sin oprindelige blanding af silikone, vaseline og jojoba.

Det, jeg derfor gerne ville have jeres hjælp til, er at fortælle mig, om I kan mærke forskel? Kan I mærke forskel på den nye og den gamle Lipogel?

Her kan I købe det (indeholder reklamelinks*)
Ceridal Lipogel koster 150 kroner for 150 ml. Du kan købe den på apoteket,  Med24*, Apopro*, Webapoteket  eller  Apotekeren.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

 • Anne

  Jeg kan overhovedet ikke mærke forskel 😃👍🏻 Den virker som altid, og er så dejlig på kinderne når man cykler i det kolde vejr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har brugt Lipogel til hænderne i MANGE år. Intet andet produkt har kunnet holde dem sprækkefrie om vinteren. Og mens Ceridal har været forsvundet, har jeg måttet nøjes med Helo Extreme til stor irritation. Nu, hvor Lipogel er tilbage, er mine hænder på kun en uges tid igen i topform, så her virker den fuldstændig, som den plejer! Hurra for det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Åååhhrr, hvor er det bare godt at høre <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores bedste råd til en træls hovedbund