MAC Paint Pots i 24 farver

Anmeldelse: Anettes A-vitamin Ansigtscremen

Beautyspace Ansigtscremen

Når Anette Kristine Poulsen fra Beautyspace lancerer sin egen ansigtscreme, forventer vi naturligvis, at den er både gennemtænkt og effektiv. Og det er A-vitamin Ansigtscremen selvfølgelig også.

Anettes A-vitamin creme blander to typer A-vitamin med niacinamid, zink, squalane, hyaluronsyre og ceramider.

De to typer A-vitamin er granactive retinoid og retinyl palmitat. Granactive retinoid kender vi rigtig godt. Vi bruger det, The Ordinary bruger det, Paula’s Choice bruger det, Sunday Riley bruger det, The Inkey List bruger det – alle bruger det. Fordi det er en effektiv form for A-vitamin-syre med en mindre risiko for bivirkninger end andre typer A-vitamin.

Retinyl palmitate er en endnu mildere form for A-vitamin, som er brugt, fordi Anette mener, det er en fordel at blande to A-vitamin-typer. Læs mere om A-vitamin her.

Udover A-vitamin indeholder ansigtscremen niacinamid og zinc PCA. Denne kombination kender og elsker mange fra The Ordinarys niacinamid serum. I dette tilfælde er koncentrationen bare lavere..

Zinc PCA er en ingrediens som mange elsker – især dem med uren hud. Og så er vi nogle, hvis hud bare ikke er kompatibel med den, som jeg har skrevet om ved flere andre lejligheder. Jeg kan for eksempel slet ikke bruge The Ordinarys Niacinamid 10% af samme årsag, og jeg ved, at flere af jer har det lige sådan. Den gode nyhed er, at jeg har ikke haft de samme bivirkninger med A-vitamin Ansigtscremen – jeg antager, at der blot ikke er lige så meget zinc PCA i. Zinc PCA er ellers en god ingrediens, der virker både beroligende, fugtbindende og kan hjælpe på uren hud.

Tør cremelotion
A-Vitamin Ansigtscremen indeholder også hyaluronsyre, ceramider og squalane for fugt, men tag ikke fejl – det er en meget let, næsten tør creme. Har du fedtet og uren hud, så vil du elske den. Har du knastør hud, som jeg selv har, så skriger huden på mere creme og olie bagefter, så lag på lag er et must.

Du får altså en let creme, der kombinerer A-vitamin og niacinamid, som er nogle af de bedste ingredienser, vi har, mod alt, hvad huden kan byde os af problemer. Sammen med hyaluronsyre, ceramider og squalane er det et en solid blanding. Det er alle ingredienser, som du kan finde i et bredt udvalgt af produkter på markedet – netop fordi de virker.

A-Vitamin Ansigtscremen adskiller sig ved at blande dem alle i et produkt. Så hvis du er blevet træt af at skulle lægge A-vitamin, niacinamid og andre serum i en uendelig rutine, så er den et godt bud på et produkt, der indeholder noget af det hele – bortset fra fedt, solbeskyttelse og syrepeeling.

Cremen er uden parfume.

Her kan du købe det
A-Vitamin Ansigtscremen koster 395 kroner for 50 ml., og du kan købe den på Beautyspace.dkFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

9 kommentarer

 • Natalie

  Det lyder som et skønt produkt. Ville man kunne bruge en AHA peeling under den?

  Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Jessen

  Jeg har som du beskriver brug for mere fugt til natten. Hvad ville være at komme oven på? Jeg er 50.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonna Jørgensen

  Jeg giver dig ret, at med tør hud, er den ikke nok. Jeg bruger derfor Pai s olie og serum under, så går det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Ved I om man må bruge den når man er gravid? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det vil jeg gerne have du spørger Anette om

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ville det give mening at bruge jeres t-zone peeling, niacinamid 10% og så denne creme til sidst? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC Paint Pots i 24 farver