Nyheder fra Sanzi Beauty og noget om ringe i vandet

Anmeldelse: Curl Girl – ikke kun til krøller

Curl Girl

Normal har fået sin egen Curly Girl-serie med hårprodukter, og der er masser af kvalitet for pengene. Lad dig endelig ikke afskrække af at de hedder “Curl Girl”, selv hvis du har fladt og tyndt skandinavisk hår, som jeg. Mild shampoo og plejende hårkur kan vi alle bruge.

For at være “curly girl approved” skal produkter være uden

 • Alkohol
 • Sulfater
 • Silikone

Især de to første er jeg 100% enig med curly girl-bevægelsen om, at vi alle med fordel kan springe over. Både til hår og hud. Silikoner kan mit hår godt lide, men jeg er med på, at der er mange, der har det anderledes. Under alle omstændigheder er min pointe, at “curly girl-approved” ikke nødvendigvis er en dårlig ting, selv for hår som mit, der aldrig har set en naturkrølle nogensinde.

Læs mere om hvad vi alle kan lære af Curly Girl her.

Curl Girl produkterne fra Normal er gode og ikke mindst relativt billige. Og der er mange gode køb i blandt. Det eneste, du lige skal gøre, før du køber, er at tage en god indåndning af en tester og tjekke, at du er okay med den über-søde karamel-duft. Den bliver nemlig hængende i håret, så du har glæde af den resten af dagen… Alle produkter i serien, som jeg har prøvet, har duftet ens.

Curl Girl Low-Poo Shampoo 
Curl Girl Low-Poo Shampoo er en shampoo baseret på disodium laureth sulfosuccinate. Det er det absolut mest udbredte alternativ til sulfaterne, og Curl Girls version er dejlig og behagelig. Både mit hår og min hovedbund (men desværre ikke min næse…) kan lide den. Du får en mild og behagelig hårvask, der er blid mod både hår og hovedbund. Curl Girl Low-Poo Shampoo vil kunne fungere for alle hårtyper – krøller eller ej.

Curl Girl Co-Wash Cleansing Conditioner
Det samme vil jeg sige om rensebalsam fra Curl Girl. Den vaskede mit hår pænt og rent, som andre gode vaskebalsam, jeg har brugt før. Jeg prøvede den også som balsam i spidserne efter shampoo – det job klarede den også.

Curl Girl Conditioner og Curl Girl Hair Mask
Conditioner og Hair Mask indeholder præcis de samme ingredienser, men masken er noget federe end conditioner. Begge to virker – brug den konsistens og emballage, du bedst kan lide. Og ja, du kan sagtens bruge et produkt, der hedder “hair mask” som conditioner og omvendt.

Curl Girl Leave-in Conditioner Spray
Det eneste produkt i serien, jeg ikke er gode venner med, desværre. For den virker bestemt efter hensigten. Min hud kan ikke tåle den og reagere med irritation, rødme og en brændende fornemmelse, hvis jeg får den på huden, og med mit hår, så er det en fysisk umulighed at få et plejeprodukt til at ramme mit hår uden også at komme i kontakt med min hud. Det er desværre ofte et problem for mig, at min hud og hovedbund reagerer kraftigt ved nærkontakt med hårprodukter. Men hvis du ikke har det problem, så prøv den.

Her kan du købe det
Curl Girl serien kan købes i Normal. Produkterne koster cirka 72 kroner pr styk.

 

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

11 kommentarer

 • Mette

  Jeg er vanvittigt glad for denne serie, den er ofte udsolgt, så jeg ville ønske man kunne købe den andre steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mette
   Da det er Normals eget mærke, er det ikke sandsynligt.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvordan er serien til at vaske stylingprodukter ud af håret? Når man bruger meget produkt (Fordi krøller suger ad helvede til og man ikke vasker hår dagligt), så synes jeg ofte at man skal bruge en særlig rense-shampoo for at få håret rent – og de er aldrig Curly Girl approoved..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christina
   Hvad er det helt præcist, du bruger, der er så svært at vaske ud af håret?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Voks, krøllecreme, skum – the whole enchilada :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SofieA

  Skummer shampooen op? Er der ikke noget med, at det ikke skummer i curly girl metoden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg kan umiddelbart godt gætte mig frem til hvad en ‘Cleansing Conditioner’ er. Men hvad er fordelen ved en sådan en vs. shampoo og balsam? Og hvornår vil I anbefale det ene fremfor det andet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne

  Kender ikke hele serien, for duften har afskrækket mig fuldstændig og jeg har nu endnu et ubrugeligt produkt. Håbede ellers så meget på denne serie. Jeg bruger kun rense balsam og ville ønske jrg Ku finde en leave in krøllecreme med Stærkt hold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silvia

  Jeg købte hele serien ( minus leave in) hos normal, jeg har det skønneste, krøllede lange hår. Jeg er mest til low poo shampoo’en. Om det fungerer i længden må vi se, duften er hæslig ( karamel agtig). Jeg synes ikke jeg fik bingo ud af de 2 gange jeg indtil har prøvet- det kræver sikkert tålmodighed. Det jeg synes der Mangler i mit hår er spændstighed/bounce i krøllerne og det kan fåes ved andre hårserier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Silvia
   Det kan vi af gode grunde ikke tale så meget med om… Min yngstes krøller er nærmest ikkeeksisterende, når han bruger serien…

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Problemet med fx. Silikone for curly girls er, at det kan være tosset svært at få helt ud af håret, når man ikke vasker med sulfater :-) På sig får man “build up” af fx fedtet hår/hovedbund, frizz eller andet. Så det handler ikke om, at sekten tror silikone er dårligt, de skal bare være vandopløselige før det fungerer uden sulfat-vask😄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra Sanzi Beauty og noget om ringe i vandet