Fik bøde i USA for at vildlede forbrugerne - nu er Truly Beauty på vej til Danmark

Tirsdagstip: Tyske apoteker på nettet

Tysk

Jeg er stadig ikke kommet mig over tabet af Apo-Rot. Jeg vil gerne betale danske priser, men der er et par tyske produkter, jeg bruger, som man kun kan købe på de tyske apoteker. Derfor har jeg lige siden ledt efter et alternativ. Her er et par forslag. Jeg har endnu ikke selv købt derfra, jeg har klaret mig på leveringer fra min tyske familie. Men jeg er ved at lægge en ordre netop nu hos Bodfeld. Jeg har endnu:

Bodfeld-Apotheke (reklamelink*)*
Bodfeld-Apotheke ligner et firma, der gerne vil overtage efter Apo-Rot. De er velkendte i Tyskland, og tilbyder nu international fragt. De sender til Danmark for 9,98 euro med DHL. Så det er ikke billig fragt, men den er der. Udvalget er stort, og Das Deutsche Institut für Service-Qualität har sammen med N-TV kåret dem som bedste online-apotek. Webshoppen findes kun på tysk, så det kræver en smule tysk-kundskaber at komme igennem. Der er en Google Translate knap.

Flensborg Apotek
Jeg har set flere anbefale Flensborg Apotek på det sidste, men jeg har endnu ikke selv nået at få brugt det. Jeg håber, at I vil tilføje jeres erfaringer i kommentarerne. Den helt store fordel ved Flensborg Apoteks webshops er, at den er på dansk. Udvalget er ikke stort, men det vigtigste er der, og hvis du ikke kan nok tysk til at klare dig på en tysk webshops, så kan du finde de mest solgte produkter her.

Har du nogle erfaringer med tyske apoteker på nettet?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

14 kommentarer

 • Mia

  Jeg har handlet på mycare.de. Men jeg vil straks kigge på dem, I anbefaler :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg har handlet hos Flensborg apotek (Rats apotheke), og det fungerede fint. Dog er forsendelsen dyr hvis man handler for under 500 kr. Den kostede på daværende tidspunkt ca. 90 kr.

  Bestilling og levering forløb uden problemer, og jeg kan anbefale webshoppen, hvis man kan leve med leveringsomkostningerne, eller handler for over 500 kr. så leveringen er gratis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Conny

  Jeg bruger det danske webapoteket.dk – gode priser og ingen leveringsomkostninger hvis man er klubmedlem – og så kommer varerne hurtigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg brugte også Apo-Rot flittigt og har manglet et alternativ. Bodfeld skal helt sikkert prøves. Der er mange penge at spare. Tak for tippet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Hvad er der sket med apo rot, sender de ikke til DK mere eller hvordan? Jeg bruger desuden også webapoteket og det fungerer top optimalt, men nok ikke så interessant hvis det er tyske sager man er på jagt efter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Shit sender de ikke til Danmark mere? Jeg køber stort ind hvert 1/2 år af alternative ting, cremer og lidt allergipiller mv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liljan

  Hej jeg har også tidligere brugt apo-rot men har nu bestilt ved apo-discount.de var de billigste jeg kunne finde 🙄 og trods fragt meget billigere end i dk 👍er kun på tysk sender med DHL bestilte den 27/1 og får det i morgen med postnord 👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Wauw… det var hurtigt, tak for tip.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har handlet hos http://www.medikamente-per-klick.de i mange år. De har et stort udvalg og varerne kommer som regel i løbet af en uge. Hvis man køber for over 35€ koster fragten 3€. Hjemmesiden er lidt old-School men kan oversættes til engelsk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hvor er det godt at høre. Tusind tak <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hvad skete der med aporot? Har handlet der flere gange, og blev så sørgeligt overrasket over ikke at kunne bruge siden mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   De har lukket for den afdeling, der sendte til Danmark. Hvorfor ved jeg ikke. Desværre!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fik bøde i USA for at vildlede forbrugerne - nu er Truly Beauty på vej til Danmark