SCCS: Aluminium er sikkert at bruge i deodoranter

Fredagsfavorit: YSL Tatouage Couture Matte Stain

YSL Tatouage Couture Matte Stain

YSL Tatouage Couture Matte Stain
Jeg har taget to billeder med YSL Tatouage Couture Matte Stain på. På det ene har jeg lige taget den på. Billede nummer to er taget en halv time senere, hvor jeg har spist tre stykker pizza med ekstra ost til frokost (og skiftet mening om hvilke briller jeg skal have på).

YSL Tatouage Couture Matte Stain er en helt unik lipstain. Vi kan ikke sammenligne den med noget andet, for der er ikke nogle andre produkter, der ligner den. YSL Tatouage Couture Matte Stain er tyndflydende som en lipstain, men giver farve som en læbestift. Og så holder den som intet andet.

Men selv når den begynder at falme, så gør den det enormt flot. Farven sidder stadig pænt men bliver bare langsomt mindre tydelig – i modsætning til klassiske holdbare læbestifter, der ofte sider tilbage som små uklædelige klumper af læbestift. YSL Tatouage Couture Matte Stain bliver bare til en mere diskret – men stadig pæn – farve som aftenen skrider frem.

Jeg ejer endnu kun en farve – nemlig nummer 10 Carmin Statement – men det bliver bestemt ikke den sidste.

YSL Tatouage Couture Matte Stain 10

Tjek farverne grundigt
Hvis I står i en butik med testerne, så må I endelig sørge for at kigge grundigt på farverne og ikke dømme dem på emballagen. Farverne ser nemlig helt anderledes ud på. Nummer 10 Carmin Statement er på mine læber vandmelon-rød. I emballagen ser den helt anderledes brunlig rød ud.

Se lørdagslook med farven Pink Squad 20 her

Helene har også skrevet om YSL Tatouage Couture Matte Stain her

Her kan du købe det (indeholder reklamelink*)
YSL Tatouage Couture Matte Stain koster ca 299 kroner i stormagasiner og i Matas. Du kan købe den på Matas.dk her.*

 

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

7 kommentarer

 • Anne - Sofie A

  Altså dine briller er seje, spec. No 2 ( gennemsigtige ? ), de passer faktisk bedst til farverne!
  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Farvetjek! Har lige (på jeres anbefaling!) købt den i nr 21, som ser brun ud i emballagen og nærmest bær-agtig ud på læberne. Meget flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Er der et hemmeligt trick til at få den til at holde så godt? Jeg synes den er fin og holdbar, men ikke når jeg drikker og spiser. Der forsvinder den hurtigt og sidder som tilbage som om jeg havde optegnet min læber med en læbeblyant :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Vicki
   Bruger du noget på læberne inden? Læbepomade eller primer eller sådan noget? Hvilken farve har du? Cecilia Demant er nemlig heller ikke fan af formlen, hun synes mildest talt at den er elendig… hun har en orangerød farve… jeg har udelukkende kølige nuancer, fordi det er dem jeg bedst kan lide.
   Min oplevelse er netop, at den holder helt formidabelt. Hvorfor jeg anbefalede Katja at prøve den, hun kan simpelthen slide selv den mest holdbare læbestift af på et splitsekund.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vicki

   Hej Helene. Interessant. Jeg bruger ikke noget inden. Jeg har farven 5: Rosewood Gang. Ved et lag er den ok, men farven forsvinder hurtigt. Ved to lag bliver farven meget flottere, men den bliver ved med at smitte af selvom læberne føles tørre. Så ærgerligt, for jeg synes den er meget behagelig på læberne og farven er smuk. Øv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Vicki
   Det er da sært.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCCS: Aluminium er sikkert at bruge i deodoranter