Køb store størrelser og spar på emballagen

BYBI CBD Booster – billig og enkel

BYBI CBD Booster

 

Hvis du vil indtage CBD er det i de danske myndigheders øjne et lægemiddel – og det er ikke lovligt at sælge som et kosttilskud i Danmark. Men du må gerne lave hudpleje med CBD, og de første produkter er for længst dukket op i butikkerne.

Vi ved stadig meget lidt om, hvordan CBD virker på huden, men hvis du har lyst til at prøve, så vil jeg gerne sende en varm anbefaling efter BYBI CBD Booster af to årsager:

  1. Den er billig (130 kroner)
  2. Den indeholder ikke andet end CBD og hampeolie

BYBI er et meget fint britisk brand skabt af to engelske beauty bloggere Elsie Rutterford og Dominika Minarovic. Deres produkter er enkle, velformulerede og ja – meget plantebaserede. Vi er ikke nødvendigvis enige med dem i alt, men de har skabt en gennemført og principfast produktserie med helt generelt gode produkter til gode priser.

CBD Booster er ingen undtagelse. Blandingen af hampeolie og CBD er lige så enkel som noget The Ordinary kunne have solgt. Og hvis du gerne vil prøve CBD, så er der ingen grund til at købe noget dyrere.

Som med alle andre produkter, som du kan købe i danske butikker, så er koncentrationen af CBD lav, dels af hensyn til lovgivning, dels fordi CBD er en meget dyr råvare. Men her ved du i det mindste, præcis hvor meget du køber, da der er en præcis angiven mængde på produktet. Det er gennemskueligt og enkelt. Jeg er fan.

Beroligende og til uren hud – måske
Så hvad kan CBD? Forskning af CBD handler om alle mulige alvorlige sygdomme og stort set ikke om hud. Som vi har skrevet her, så findes der en lille smule forskning, der tyder på at CBD har antiinflammatoriske egenskaber, der gør det til en mulighed, hvis du har hud, der trænger til at blive beroliget: uren hud, rødme og lignende. Men vi ved faktisk overraskende lidt om, hvordan CBD virker på huden.

Her kan du købe det (reklamelink*)
Du kan købe BYBI CBD Booster til 130 kroner i Sephora og på Sephora.dk*, .Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb store størrelser og spar på emballagen