Børnearbejde i din makeup

La Roche-Posay Toleraine Sensitive Le Teint Crème

La Roche Posay Sensitive Toleraine Le Teint Creme

La Roche-Posay har lavet den perfekte, nemme lette farvede dagcreme til selv den sarteste hud. Så hvis du bare ønsker en fin, diskret og ultralet foundation til hverdag – og vel at mærke kan passe den ene farve der er på det danske marked – så er Le Teint Crème et fremragende bud.

Plejende creme
Konsistensen er cremet og blød med et højt indhold af squalane. Der er flere aktive ingredienser i såsom ceramide og niacinamid, og basen af vand/glycerin/squalane giver en lækker, blød og plejende konsistens, som jeg ikke kan forestille mig at nogle hudtyper ikke vil synes om.

Der er ingen solfaktor i – hvilket jeg kun ser som en fordel i et produkt til sart hud. Der er ikke noget i dette produkt, som sensitiv hud bør kunne reagere på – ikke engang parfume.

Trods den bløde konsistens tørrer Le Teint Crème halvmat op og holder overraskende godt – selv på min foundationspisende hud. Den efterlader en naturlig finish og holder den værste skinnende hud i skak uden at være decideret mat.

I Danmark har vi fået en enkelt farve, nemlig light. Den passer mig perfekt og med den lette dækkevne vil den dække er rimeligt bredt udvalg af hudtoner, men det er langt fra et produkt til alle, desværre.

Mørkere farve i udlandet
På det franske marked kan jeg se to versioner, nemlig både light og medium, men den sidste har vi så ikke været så heldige at få til Danmark. Du kan selvfølgelig købe den i udlandet eller online.

Her kan du købe det (indeholder reklamelink*)
La Roche-Posay Toleraine Sensitive Le Teint Crème koster cirka 155 kroner på apoteket. Du kan også købe den online på webapoteket* eller på Med24*.

Jeg kan finde Le Teint Crème i medium også på franske webshops såsom cocooncenter, men jeg har ikke den store erfaring med at købe derfra.

PS. Jeg vil prøve senere i dag at lægge en video med Le Teint Crème på Instagram, så du kan se, hvordan den ser ud på.

Produktet har vi modtaget som et gratis anmeldereksemplarFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Louise

  Den lyder som noget jeg har ledt efter.
  Hvis jeg skal bruge den sammen med jeres Alt i en beskyttelse, hvilken rækkefølge vil så være bedst -og kan de overhovedet kombineres uden at fnulre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja det kan de. Brug denne ovenpå Alt i en beskyttelse

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olsen

  Er squalane en god ingrediens, hvis man har problemer med hudorme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Den er god på den måde, at den ikke gøre dem værre. Men den vil ikke forbedre dem heller.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Tilstopper den porerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det tør jeg aldrig garantere, men jeg vil mene at risikoen er meget lille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Holm

  Hej Katja
  Hvis man bruger den som dagcreme, har du så en creme du kan anbefale til om natten? Hvis man har en tendens til huden fedter om dagen, men også bliver tør i huden hvis man bruger noget til fedtet hud…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnearbejde i din makeup