Tirsdagstip: Styr på plastikken

Driller hagen? Husk lige tandpastaen

Zendium

Hvis jeg havde en krone for hver gang, jeg har undret mig over pludselige udbrud af mystiske knopper på hage og kæbe, forgæves har nærstuderer min hudpleje og makeup og hovedrystende opgivet at finde en forklaring – for derpå at komme i tanke om, at jeg har brugt en ny tandpasta i stedet for min sædvanlige Zendium Classic.

Tandpasta er ikke beregnet til huden, og flere ingredienser i den kan udtørre eller irritere huden. Det er da heller ikke rigtige bumser, den udløser, men røde og inflammerede knopper på hage eller kæbe.

Sidst det skete var det endda en Zendium – bare den lyserøde model. Jeg har absolut ingen anelse om, hvorfor min hud ikke kan lide den lyserøde Zendium, men problemet er væk nu, hvor jeg har kasseret den til fordel for den gode gamle Zendium Classic – i ved den der smager lidt af gamle sokker, ikke skummer overhovedet, og som min morfar altid brugte. Jeg ved godt, det ikke er en sanse-eksplosion i munden, men brug den alligevel.

Så hvis din hage også driller, så tjek lige tandpastaen. Rester fra tandpasta og tandrensning kan genere huden omkring munden.

PS. En anden ting der er værd at huske på er læbepomade. Hvis huden omkring munde og kæbe driller, så kan det også stamme derfra. Er der noget i din læbepomade, der kan irritere huden? Det er der ofte.

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

1 kommentar

  • Mette

    Jeg har ALTID brugt zendium. I hvert fald siden hudlægen fortalte mine forældre at det var det bedste til deres lille datter med børneeksem (aka mig!). Nu er det mig der har en lille datter at tænke på og hun kan altså ikke tåle Zendium fordi der er mælkeprotein i. (Og jeg må heller ikke indtage mælk fordi jeg ammer hende). Så hvad er den næstbedste tandpasta mon så?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Styr på plastikken