Goodiebox: Selvforkælelse lige til døren

Pudderdåserne får ny emballage af plastikaffald fra hav og strand

Pudderdåserne Niacinamid 10% OWP

Når vi om kort tid skal producere den næste portion af vores Niacinamid 10%, så bliver det i en ny emballage. En emballage, hvor 40% af plastikindholdet stammer fra plastikaffald, som er samlet op fra havoverflade, strand og floder i Asien. Og efterhånden som vores lager løber tør for T-Zone Peeling, AHA-Serum, Antiage Ansigtscreme og A-Serum vil de også komme på den nye emballage.

Vi har i samarbejde med det danske firma Pack Tech skabt en ny 50 ml. emballage lavet af 40 procent genbrugsplastik fra hav og strand – også kaldet Ocean Waste Plastic (OWP). For hver styk 50 ml. emballage svarer mængden af Ocean Waste Plastic til, at 10 plastikposer er blevet fjernet fra havet. Læs mere om Ocean Waste Plastic her.

Pudderdåserne har på nuværende tidspunkt 6 produkter i 50 ml. emballage, som i første omgang vil komme i den nye OWP-emballage. Det drejer sig om:

– T-Zone Peeling
– AHA-Serum
– Niacinamid 10%
– Antiage Ansigtscreme
– A-Serum 2%
– A-Serum 5%

Vi har valgt at starte med den type emballage, som vi bruger mest af, og som dermed gør den største forskel. Derfor begynder vi med vores 50 ml. pumper. Vi håber naturligvis, at flere vil følge efter med tiden.

Den første emballage, som vi udskifter, er Niacinamid 10%, der netop nu er i gang med at blive produceret i den nye emballage. Udskiftningen til den nye emballage vil ske løbende, efterhånden som vi løber tør for produkter i den eksisterende emballage. Grunden til, at vi starter med Niacinamid er simpelthen, at timingen passer – det er den, vi skal til at producere en ny portion af nu.

Vi har i skrivende stund 229 stk Niacinamid 10% på lager, og når de er solgt, så begynder de nye at komme ud til vores forhandleres lager og via vores egen webshop. Vi kan desværre ikke sige noget præcist om, hvornår du kan se den nye emballage i netop din butik. Vi kasserer selvfølgelig ikke gamle produkter, fordi vi laver en ny plastbesparende emballage. Vi producerer i den nye emballage, efterhånden som vi løber tør for de gamle.

Sparer både plastik, energi og CO2
Det har været afgørende for vores valg af ny emballage, at den reelt sparer miljøet for ikke bare råvarer, men også energiforbrug og CO2. Hvert kilo OWP emballage sparer 56% CO2 i forhold til at producere ny plastik.

Plastikken indsamles blandt andet fra Det Indiske Ocean, strande på Bali og fra floder i Mahanadi i Indien. Organisationen OceanWatch står for at overvåge og dokumentere indsamlingen af plastik, så den kan spores og kontrolleres.

Du kan kende produkter med Ocean Waste Plastic på OWP logoet. Læs mere om Ocean Waste Plastic her og hvordan den opsamles og fremstilles.

Læs mere om og køb Pudderdåserne Musthave Niacinamid 10% herFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

12 kommentarer

 • Anne

  Spændende! Godt initiativ ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Berg Holm Andersen

  Hvor fedt! Endnu et godt argument til at købe jeres skønne produkter 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det vil jeg klart prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Fantastisk!
  Det glæder mig virkelig at man også på den måde kan være med til at mindske plastikaffaldet.
  I gør et kanon arbejde på alle punkter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Dejlig nyhed at laese! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Boline

  Dejligt initiativ!
  Jeg er fast bruger af jeres hudpleje (er nu oppe 5 faste produkter, jeg ikke kan undvære).
  Dette er muligvis et dumt spørgsmål, men hvordan forholder det sig ift. ftalater og BPA i jeres emballage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Boline
   Der er ikke tilsat ptalate eller BPA. I OWP forekommer der bitte små urenheder, det er umuligt at undgå, men værdierne ligger under 0,01% i test.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox: Selvforkælelse lige til døren