Tirsdagstip: Undgå soleksem

Spar på skønhedsbudgettet: Milde renseprodukter

Simple renseprodukter

Reklame for Simple

Det har aldrig været nemmere at finde gode, milde renseprodukter uden hverken farvestoffer eller parfume. Efter Simple er kommet tilbage på det danske marked, kan du finde denne type produkter, uanset om du køber ind i supermarkedet eller Matas – og det behøver ikke være dyrt.

Der er bestemt ingen grund til at købe dyre renseprodukter, når du kan få så gode og milde produkter, der til fulde opfylder alle de krav, man bør have til sine renseprodukter. Renseprodukter har en funktion og kun en: At rense. Da du fjerner dem fra din hud med det samme igen, er dyre aktive ingredienser aldeles overflødige. De spiller kun en rolle i de produkter, som du lader sidde på din hud: Cremer, serum og lignende.

Der er altså ingen grund til at bruge mange penge på renseprodukter. Vi lægger vægt på, at de er:

 • Milde
  Jo mildere jo bedre. Skrappe og udtørrende renseprodukter kan over tid give din hud problemer, og du løser alligevel ingen hud-problemer ved hjælp af renseprodukter. Du kan hverken vaske bumser, rynker eller ar væk. Så gå altid efter de milde produkter.
 • Effektive
  At et renseprodukt skal være mildt er dog ikke ensbetydende med, at det ikke skal være effektivt. Tværtimod. En sløv makeupfjerner kan irritere hud og øjne, fordi du ender med at skulle skrubbe og gnide for at få din makeup af. På grund af dette ekstra slid kan en dårlig makeupfjerner altså ende med at være skyld i irritation.
 • Uden farve
  Det ser desværre ud til, at farvestoffer på vej tilbage. Makeupfjernere, renseprodukter, ansigtsmasker og scrubs skal nu have flotte pastelfarver og se godt ud på instagram. Men din hud kan ikke lide det.
  Udover at være allergifremkaldende kan farvestoffer også være lokalirriterende, og vigtigst af alt er de totalt overflødige i renseprodukter. Der er ingen grund til at bruge dem – andet end at de åbenbart sælger godt.
  Der er mange gode grunde til at undgå de meningsløse farvestoffer. En blå-farvet “micellar water” efterlod engang blå skjolder på min hvide badeværelseshylde. Det er aldrig lykkedes mig at fjerne farven igen.
 • Uden parfume
  Det behøver vel ikke nærmere uddybning?

Simple er tilbage i Danmark
Det engelske mærke Simple er til vores store glæde tilbage i Danmark, og vi bød dem velkommen i dette indlæg. Du kan finde produkterne i Kvickly og SuperBrugsen. I Danmark har vi indtil videre fået otte af de skønne basisprodukter uden parfume og farvestoffer. Der er seks renseprodukter at vælge mellem, og vi er især begejstrede for makeupfjerneren (både den flydende og som pads), Micellar Cleansing Water og Micellar Cleansing Wipes. Du kan læse mere om dem her på bloggen de kommende måneder.

Reklame for SimpleFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Undgå soleksem