Tirsdagstip: Brug den rette mængde foundation

Fillerina – hyaluronsyre i den rigtige størrelse

Reklame for Fillerina

Fillerina

Det er størrelsen, det kommer an på. For hyaluronsyre er størrelsen altafgørende. Er det store molekyler, så lægger de sig uden på huden og binder fugt. Men er de små nok, så kan de trænge ind i huden og udfylde fine linjer. Og Fillerina har styr på størrelserne.

Jo mindre jo bedre, og Fillerinas hyaluronsyre er meget småt. Der er 6 forskellige typer hyaluronsyre i Fillerina i 6 forskellige størrelser, som trænger ned i forskellige niveauer af huden og giver mere volumen.

Nej, det er ikke sprøjter
“Jeg håber, du ved, hvad du foretager dig!” skrev min forskrækkede mand til mig i en sms, da han en sen aften fandt to sprøjter på vores badeværelse, efter jeg var gået i gang med at teste Fillerina. Jeg kunne heldigvis berolige ham med, at det ikke er rigtige injektionssprøjter, men blot en fancy indpakning. Fillerina skal IKKE sprøjtes ind under huden! Men den effekt som hyaluronsyre i den rette størrelse kan have på huden minder om en lightversion af den effekt, som hyaluronsyre sprøjtet ind i huden kan have – det er selvfølgelig derfor at Fillerina har brugt sprøjterne som indpakning.  Selvom hyaluronsyre PÅ huden selvfølgelig ikke har samme effekt på nogen måde som hyaluronsyre sprøjte ind under huden. Det er to vidt forskellige ting – så har vi slået det fast.

Fordi hyaluronsyren i Fillerina er så lillebitte, så kan den trænge længere ind end den hyaluronsyre, du finder i de fleste andre hudplejeprodukter med hyaluronsyre. Og Fillerina har faktisk dokumenteret det og publiceret det.

I et studie i tidsskriftet Journal of Cosmetic Dermatology er Fillerina blevet testet i et placebo-kontrolleret double-blind studie. Tre timer efter en enkelt påføring var læbevolumen øget med 8,5%. Efter 7 dage var tallet 11,3% og 14,2% efter 30 dage.

Rynker blev mindsket med 11.3% efter 7 dage. Efter 30 dage var tallet 26,3%. Effekten blev også målt på ansigtets konturer og kindbenenes volumen.

Jeg indrømmer gerne at første gang, jeg så Fillerina, var jeg ekstremt skeptisk. Jeg er altid ekstremt skeptisk, når nogen vil være et alternativ til fillers eller botox. Så læste jeg dette studie og læste mere om indholdet, og så var min interesse vakt. Nu har jeg testet Fillerina i 14 dage, og jeg er helt solgt.

Nej, effekten er ikke magen til at få sprøjtet filler ind i ansigtet, effekten af Fillerina er mere diskret. Selvfølgelig. Men den er der.

Det første jeg mærkede var at min knastørre vinterhud fik fugt igen. De små vintertørre rynker blev fyldt ud. Omkring øjnene mærkede jeg også hurtigt en forskel. Ikke nødvendigvis dramatisk nok til at andre vil bemærke det, men jeg kan se det. Og jeg kan også mærke forskel på mine læber. De har fået en større fylde.

Det er som sagt ikke dramatiske ændringer, men alligevel store nok ændringer til, at jeg selv lægger mærke til det, når jeg ser mig selv i spejlet. Og mit eget blik er i sidste ende det eneste, der betyder noget.

Sådan gør du
Det er vigtigt at følge manualen fuldstændig. Læs den grundigt først.

 1. Drik to store glas vand. Uden tilstrækkelig væske, så virker hyaluronsyre ikke.
 2. Med den ene sprøjte lægger du den klare gelé i dine linjer, på kindbenene, på læberne og hvor du ellers gerne vil have mere fylde.
 3. Sæt dig ned eller læg dig og slap af i 10 minutter.
 4. Påfør den hvide forseglingscreme ovenpå. Der er også en sprøjte til at gøre dette med – det fungerede slet ikke for mig, og jeg gik hurtigt over til bare at hælde lidt af den hvide creme ud i hånden. Sprøjten er god til den gennemsigtige hyaluronsyre-gelé, men knap så velegnet til forseglingscremen.

Dette gentager du hver dag i 14 dage, en gang om dagen.

Fillerina anbefaler at man gennemfører sådan en kur 3-4 gange om året. Det bliver bestemt heller ikke sidste gang, jeg gør det.

Kuren findes i forskellige styrker. Jeg har prøvet grad 2. Der findes også en grad 1 og grad 3. 3 er den kraftigste.

Her kan du købe det
Du kan se en liste her over, hvem der forhandler Fillerina. Fillerina kur grad 2, som jeg har brugt, koster 699 kroner på Med24, der også forhandler de øvrige produkter fra Fillerina.

Reklame for Fillerina

Fillerina grade 2Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

26 kommentarer

 • Pia Knudsen

  Ser meget spændende ud. Håber du smider billeder op på et tidspunkt. Supplerede du med deres creme eller bruget du det du havde derhjemme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Er der til en eller flere kure i sådan en pakke?
  Lyder ret spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Camilla
   Der er til en enkelt kur.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Spændende. Men hvor ofte skal man bruge det og til h or mange gange er der i en æske

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Heidi
   På æsken står der, at man skal bruge to milliliter en gang dagligt og da der er tredive milliliter i er kuren beregnet til 15 dage.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Bruger man så kuren alene de 14 dage eller må man smøre cremer ovenpå?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Pernille
   Du må gerne bruge creme oven på.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Sørensen

   Gælder det også retinol-produkter, fx jeres a-vitamin?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Vil det sige, jeg kan bruge mit vanlige hudplejeregime ovenpå? Og hvad med bagefter, hvis jeg eks vælger deres dag eller natcreme, skal det så på først eller efter syre og a-vitamin?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja sagtens, men når vi taler om kuren, så skal den lige have tid til at synke ind, før du kan påføre andet. Ellers bliver det noget snask.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Er det bedst at bruge det om aftenen?Er der ikke noget med, at hyaluron og sollys ikke går så godt i spænd ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det har jeg aldrig hørt om? Hyaluronsyre er jo ikke en eksfolierende syre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Helene, jeg har nu også kastet mig ud i dette – og prøvede for første gang i går. MEN, det er som om, at geleen ikke rigtig trænger ind i min hud. Så når de 10 min. er gået er mit ansigt stadig fuldt af udtørret gele, som klumper og fnuldrer, når jeg forsøger at fordele det i ansigtet. Og derved også når jeg putter forseglingscremen på. Tror du, at jeg gør noget galt? Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Mette. Du gør det helt rigtigt. Den overskydende gelé som ikke bliver opsluget af huden vil nulre af som du beskriver. Det gør ikke noget. Du kan eventuelt bruge lidt mindre næste gang. Prøv at læse den medfølgende manual, der står et par sætninger om det. Kh. Katja
   PS. Husk at drikke to store glas vand!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Helene
  Kan kuren mon bruges til mørke render under øjnene? Det kan jeg nemlig ikke blive klog på bed at læse om produktet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja det kan den. Og jeg synes den hjælper lidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej,

  Kan I hjælpe med at opklare forskellen på koncentrationen af hyaluronsyrer produkterne imellem. På med24 står der at Fillerina Eye & Lip Cream Grad 3 indeholder de samme seks hyaluronsyrer som filler-kuren, blot i en lavere koncentration, men med en højere koncentration end Grad 1 og 2.

  Betyder det at produktet har en højere koncentration end filler kurens grad 1 og 2, eller højere koncentration end Eye & Lip cream 1 og 2?

  Hilsen Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Thorsager

  Har overvejet at prøve denne kur, og kan se man også kan få en læbe og øjen-kur. Er den nødvendig, når “selve kuren” også kan bruges på disse områder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Thorsager

  Tak for svar Katja. Hvad så med dag eller natcreme…..er det værd at bruge penge på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså hvad gør jeg forkert ?? Mit fnulrer ligesom af når det tørrer. Det er ligesom om det IKKE trænger ind i huden ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Jeanne. Du gør ikke noget forkert. Det gør den. Det er bare sådan den er – det har jeg også beskrevet. Det skal du ikke tage dig af – den virker alligevel. Du kan evt bruge lidt mindre næste gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej,

  Jeg synes ikke rigtig, Fillerina gør noget ud af at forklare forskellen på produkterne. Om Fillerina grade 3 Eye & Lip contour cream siger de bare, at den er tyndere end dagcremen og natcremen, særligt målrette den sarte hud på læber og øjenomgivelser. Men altså, hvis det kun er konsistensen som er forskellig, så er det jo billigere i ml.-prisen at købe fx natcremen.
  Og hvordan med disse cremer (dagcreme, natcreme og læbe/øjen-creme) – er de noget værd i sig selv, altså som alternativ til at købe den kur kur/treatment, du har testet?

  Jeg håber, I kan hjælpe med at nuancere dette :)

  Hilsen Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det er svært og jeg vil gerne prøve at hjælpe. Dagcremen har jeg ikke været glad for. Men jeg synes natcremen og øjen/læbe cremen har været interessante. Dem har jeg brugt som “vedligeholdelse” imellem behandlingen. Når jeg kun har ingredienslisterne at gå ud fra så kan jeg ikke mere detaljeret forskel på hyaluronsyrwn i de forskellige produkter. Desværre. Har du prøvet at skrive til dem?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Thorsager

  Kan se man i nogle lande kan få grad 4 + 5. Hvorfor min disse ikke kan købes i DK?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Brug den rette mængde foundation