Pudderdåsernes Læbesalve SPF30

01.02.19
Pudderdåserne læbesalve

Pudderdåserne læbesalve

Vi har lavet en Læbesalve med SPF 30. Det er egentlig bare vores Alt i en salve tilsat et mineralsk solfilter. Den beskytter læberne lige så godt mod solen på pisterne, som på stranden og derfor lancerer vi den i dag, så du kan nå at få den med på skiferie.

Læbesalve SPF 30 er et effektivt produkt med den rette kombination af høj mineralsk solbeskyttelse og plejende ingredienser, og den er alt, hvad der skal til for at lindre og afhjælpe sprukne, ru, tørre og skællende læber, så de igen bliver pæne og glatte.

Vi har brugt de samme ingredienser som i vores Alt i en salve og tilsat et mineralsk solfilter med titanium dioxid og zink oxid. Læbesalve SPF 30 indeholder ligesom vores Alt i en salve plejende ingredienser i form af sheasmør, panthenol (B5 vitamin) og lanolin.

Ingredienser
– 5 % panthenol – reparerende og fugtgivende
– Sheabutter – fugtgivende og beskyttende
– Vitamin E – antioxidant
– Lanolin – beskyttende
– Bivoks – beskyttende og plejende
– Titanium dioxid og zink oxid – mineralsk solfilter med bredspektret solbeskyttelse

I Alt i en salve bruger vi salicylsyre, men ikke i Læbesalve SPF 30. Vi har fravalgt salicylsyre i Læbesalve SPF 30, så vi også kan bruge den til små børn.

Hvem er Læbesalve SPF 30 til?
Til alle. Mænd og kvinder, børn og voksne, der ønsker solbeskyttelse samt velplejede og sunde læber.

Sådan bruger du Læbesalve SPF 30
Brug Læbesalve SPF 30 efter behov. Hvis du er ude i høj sol, husk at påføre jævnligt for at opretholde en høj solbeskyttelse. Tuben har et lille silikonenæb til påføring på læberne.

Hvorfor hedder den læbesalve? Kan den kun bruges til læberne?

Nej, men et eller andet skulle den hedde, og Alt i en salve var jo taget. Du kan selvfølgelig bruge den lige hvor du vil.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 99,95 kroner for 12 ml.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Maj

Rigtigt godt initiativ, men synes godt nok den er dyr i forhold til Alt i en-salven. Er det virkelig så meget dyre at putte solfilter i og lave næb på tuben?

Helene Randløv

Hej Maj
Ja, det er det, når man vil have så høj SPF.

Louise

Fedt! Men hov, må jeg ikke bruge alt i en salven til mine små børn?

Helene Randløv

Ja, der er ikke salicylsyre i.
Kh. Helene

Rikke

I nævner selv Ceridal fedtcreme, som jo er udgået og som vi nærmest er afhængige af herhjemme. Vi har prøvet mange salver, cremer uden vand (Decubal, Derma og Melissa) men intet er ligeså godt til læberne, småsår og kløende hud. Er jeres salve en mulighed i stedet eller kan I anbefale en salve/creme?

Helene Randløv

Kære Rikke
Det er ikke helt umuligt, at du vil kunne lide den som et alternativ. I så fald skal det selvfølgelig ikke være Læbesalve SPF 30 men derimod Alt i en Salve du vælger.
Kh. Helene

Signe

Kan den med fordel bruges til sår/revner på brystvorterne pga amning? Eller er alt i en salve bedre her, hvis man sørger for at tørre det af inden barnet bliver lagt til?

Helene Randløv

Hej Signe
Det ville jeg ikke selv gøre, når nu anbefalingerne er, som de er. Køb i stedet Lanolips 101: https://www.sephora.dk/maerker/lanolips/101-superbalsam—multifunktion-P3147056.html?cgid=LANOL
Det er ren lanolin, men mere medgørligt end andre mærker, jeg har prøvet. Hvis du hellere vil have et vegetabilsk alternativ er ren shessmør fra TBS virkelig godt og ikke grynet: https://pudderdaaserne.dk/2020/04/10/fredagsfavorit-the-body-shop-shea-butter/
Kh. Helene

Charlotte

Kan jeg bruge den som solcreme på øjnene? Og vil den løbe eller svie i øjnene?

Helene Randløv Hansson

Hej Charlotte
Det tør jeg ikke at sige, den er jo virkelig fedtet, så det er ikke noget jeg umiddelbart forestiller mig er særlig rart.

Kh. Helene

Britt

På Tænks hjemmeside står der at Zinc oxid er skadeligt for miljøet. Er I enige i det? Hovrfor har I valgt at bruge den i læbesalven?

Helene Randløv Hansson

Hej Britt
Vi har valgt at bruge det, fordi det er et effektivt solfilter. Så vidt jeg husker er det i forhold til veterinærlægemidler, problemerne opstår. Det er frit fra hukommelsen og mængden er en HELT anden. Tænk går ikke så meget op i koncentrationer af de forskellige indholdsstoffer.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *