Oversigt over udsalg

Organic Circle Argan Shampoo: Billig shampoo fra Rema 1000

Organic Circle Argan Shampoo

Den danske producent Allison har sammen med Rema 1000 lavet en miljømærket, astma- og allergimærket, økologisk, parfumefri og SLS-fri shampoo til 39 kroner.

Organic Circle Argan Shampoo koster 39 kroner for 300 ml. og har alle de rigtige mærker. Den vasker håret rent uden at udtørre. Jeg kan ikke komme i tanke om andet, som en shampoo skal kunne?

Den er baseret på en mildere sulfat end de to SLS-sulfater, vi normalt gerne vil undgå, fordi de kan virke udtørrende. Der er ikke parfume i. Allison bruger dog salt som konservering, hvilket godt kan blive for tørt for tørt hår. Har du meget fint hår kan det til gengæld blive en fordel, fordi det giver lidt mere struktur.

Organic Circle Argan Shampoo er produceret hos Allison i Bramming i Sydvestjylland.

Der er en lillebitte smule arganolie i, hvilket i sidste ende er helt ligegyldigt, fordi det alligevel bliver vasket ud igen med det samme.

PH-værdien er cirka 5, for dem af jer, der er interesserede i dette. Jeg har skrevet mere om ph-værdi i dette indlæg.

Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om en eneste god grund til ikke at prøve denne shampoo?

Her kan du købe det
Organic Circle Argan Shampoo koster 39 kroner for 300 ml. i Rema 1000.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

14 kommentarer

 • Hana

  Betyder dette at det er spild af penge at købe en fugtgivende shampoo fra Kérastase?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Denne er ikke ret god til tørt hår på grund af det høje indhold af salt. Men ja, Kerastases shampoo kan du meget ofte finde magen til hos Elvital. Vi har et gammelt indlæg om netop det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Katja og Helene,
  Hvilken (fugtgivende) shampoo vil I så anbefale til tørt hår? Og evt også hvilken balsam?
  Godt nytår, og tak for lækre produkter og en god, informativ hjemmeside :)
  Mvh Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Tak for tippet :) Har I gode råd/produkter til pleje af fint hår, som er tørt i længderne, men lynhurtigt fedter i hovedbunden…? Jeg vasker hår hveranden dag, men på andendagen er jeg nødt til at sætte det op, fordi er for fedtet og fladt til at hænge… Synes resultatet er det samme uanset hvilke produkter jeg bruger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kære pudderdåser
  Tak for en fantastisk blog, som jeg bruger HVER GANG, jeg overvejer et skønheds-/hygiejne produkt. Også tak for jeres produkter, som jeg med glæde bruger 3 af.

  Vil I hjælpe mig med en ting?: I skriver meget om, hvilke sæber mv., der ikke udtørrer, men hvilke er mest effektive ift. at vaske helt rent)?

  Min familie og jeg har i to år brugt la roche posays brusesæbe (og creme), da vi fik det gratis (som en af mærkets testfamilier). I samme periode har vi voksne lidt af mere og mere klam (ja, klam!) kropslugt. Først nu dæmrer det for mig, at det er i takt med den løbende brug af la roche posay – og kun – den, at problemet er opstået og blevet værre og værre (pinligt!).

  Så nu har jeg seriøst fundet klorhexedin frem til de klammeste områder på kroppen og så vil jeg købe en ny showergel fluks! Men hvilken er mest effektiv/det bedste valg?

  Kender man i øvrigt vores problem ift. milde/sæbefri sæber, eller er det os, der er ekstra klamme? :-D

  Mvh
  en kæmpe fan, der også fulgte Paula’s Choice, før I kom til (og i øvrigt en “kasernegenbo” ;-) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Camilla :) Ej hvor hyggeligt! Hvorhenne?

   Hmmm….Det er interessant. Jeg har ingen dokumentation for hvor meget de vasker rent. Klorhexidin er antibakterielt og bør ikke bruges til daglig vask. Hvis det kun er La Roche-Posays sæbe, der giver det problem, så ville jeg købe vores (i al beskedenhed) https://www.matas.dk/pudderdaaserne-alt-i-en-saebe-500-ml?

   Hvis du har prøvet flere forskellige sæber af den type med samme problem, så ville jeg prøve en god gammel sulfatbaseret sæbe igen. Sanex er en af de mindre udtørrende af slagsen synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise H

  Har anvendt en hel beholder af den nu, og har det ambivalent. Den er mild mod hårbunden, vasker rent, men skal ofte bruge 3-4x mere end en vanlig shampoo. Er sikkert ok til folk med kort hår, men synes ikke at egne sig til langt hår. Kommer ikke til at købe en ny.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maya

  katja moikjær vil meget gerne læse indlægget om kerastase vs elvital, men kan ikke umiddelbart finde det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Har I nogle erfaringer med balsammen i samme serie? :) Eller kan vejlede I om ingredienserne er okay til at give pleje?

  Mvh. Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej, den har jeg ikke prøvet. Men jeg har prøvet deres anden balsam, og…. den er nok fin til ikke-krævende hår ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva M

  Kære pudderdåser. Jeg har fulgt jeres blog i flere år og tak for gode artikler:-) Er lidt nået til en skillevej mht shampoo. Har brugt en argan olie shampoo i flere år (billig-arganolier.dk/produkt/argan-olie-shampoo-fra-cossy-300-ml/), men de shampoo I anbefaler er en del billigere end det jeg bruger på min arganolie shampoo. Desuden overvejer jeg om jeg burde vælge en helt anden shampoo. Hvilken shampoo ville I vælge, og hvilke bruger I selv? Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oversigt over udsalg