Organic Circle Argan Shampoo: Billig shampoo fra Rema 1000

30.12.18
Organic Circle Argan Shampoo

Organic Circle Argan Shampoo

Den danske producent Allison har sammen med Rema 1000 lavet en miljømærket, astma- og allergimærket, økologisk, parfumefri og SLS-fri shampoo til 39 kroner.

Organic Circle Argan Shampoo koster 39 kroner for 300 ml. og har alle de rigtige mærker. Den vasker håret rent uden at udtørre. Jeg kan ikke komme i tanke om andet, som en shampoo skal kunne?

Den er baseret på en mildere sulfat end de to SLS-sulfater, vi normalt gerne vil undgå, fordi de kan virke udtørrende. Der er ikke parfume i. Allison bruger dog salt som konservering, hvilket godt kan blive for tørt for tørt hår. Har du meget fint hår kan det til gengæld blive en fordel, fordi det giver lidt mere struktur.

Organic Circle Argan Shampoo er produceret hos Allison i Bramming i Sydvestjylland.

Der er en lillebitte smule arganolie i, hvilket i sidste ende er helt ligegyldigt, fordi det alligevel bliver vasket ud igen med det samme.

PH-værdien er cirka 5, for dem af jer, der er interesserede i dette. Jeg har skrevet mere om ph-værdi i dette indlæg.

Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om en eneste god grund til ikke at prøve denne shampoo?

Her kan du købe det
Organic Circle Argan Shampoo koster 39 kroner for 300 ml. i Rema 1000.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
16 kommentarer
Hana

Betyder dette at det er spild af penge at købe en fugtgivende shampoo fra Kérastase?

Katja Moikjær

Denne er ikke ret god til tørt hår på grund af det høje indhold af salt. Men ja, Kerastases shampoo kan du meget ofte finde magen til hos Elvital. Vi har et gammelt indlæg om netop det.

Stine

Hej Katja og Helene,
Hvilken (fugtgivende) shampoo vil I så anbefale til tørt hår? Og evt også hvilken balsam?
Godt nytår, og tak for lækre produkter og en god, informativ hjemmeside 🙂
Mvh Stine

Kristina

Tak for tippet 🙂 Har I gode råd/produkter til pleje af fint hår, som er tørt i længderne, men lynhurtigt fedter i hovedbunden…? Jeg vasker hår hveranden dag, men på andendagen er jeg nødt til at sætte det op, fordi er for fedtet og fladt til at hænge… Synes resultatet er det samme uanset hvilke produkter jeg bruger…

Katja Moikjær

Kære Kristina. Tak for inspiration. Jeg har skrevet et indlæg her: https://pudderdaaserne.dk/2019/01/03/gode-raad-til-fint-haar-med-fedtet-hovedbund-og-toerre-spidser/

Camilla

Kære pudderdåser
Tak for en fantastisk blog, som jeg bruger HVER GANG, jeg overvejer et skønheds-/hygiejne produkt. Også tak for jeres produkter, som jeg med glæde bruger 3 af.
Vil I hjælpe mig med en ting?: I skriver meget om, hvilke sæber mv., der ikke udtørrer, men hvilke er mest effektive ift. at vaske helt rent)?
Min familie og jeg har i to år brugt la roche posays brusesæbe (og creme), da vi fik det gratis (som en af mærkets testfamilier). I samme periode har vi voksne lidt af mere og mere klam (ja, klam!) kropslugt. Først nu dæmrer det for mig, at det er i takt med den løbende brug af la roche posay – og kun – den, at problemet er opstået og blevet værre og værre (pinligt!).
Så nu har jeg seriøst fundet klorhexedin frem til de klammeste områder på kroppen og så vil jeg købe en ny showergel fluks! Men hvilken er mest effektiv/det bedste valg?
Kender man i øvrigt vores problem ift. milde/sæbefri sæber, eller er det os, der er ekstra klamme? 😀
Mvh
en kæmpe fan, der også fulgte Paula’s Choice, før I kom til (og i øvrigt en “kasernegenbo” 😉 )

Katja Moikjær

Hej Camilla 🙂 Ej hvor hyggeligt! Hvorhenne?
Hmmm….Det er interessant. Jeg har ingen dokumentation for hvor meget de vasker rent. Klorhexidin er antibakterielt og bør ikke bruges til daglig vask. Hvis det kun er La Roche-Posays sæbe, der giver det problem, så ville jeg købe vores (i al beskedenhed) https://www.matas.dk/pudderdaaserne-alt-i-en-saebe-500-ml?
Hvis du har prøvet flere forskellige sæber af den type med samme problem, så ville jeg prøve en god gammel sulfatbaseret sæbe igen. Sanex er en af de mindre udtørrende af slagsen synes jeg.

Lise H

Har anvendt en hel beholder af den nu, og har det ambivalent. Den er mild mod hårbunden, vasker rent, men skal ofte bruge 3-4x mere end en vanlig shampoo. Er sikkert ok til folk med kort hår, men synes ikke at egne sig til langt hår. Kommer ikke til at købe en ny.

maya

katja moikjær vil meget gerne læse indlægget om kerastase vs elvital, men kan ikke umiddelbart finde det?

Christina

Har I nogle erfaringer med balsammen i samme serie? 🙂 Eller kan vejlede I om ingredienserne er okay til at give pleje?
Mvh. Christina

Katja Moikjær

Nej, den har jeg ikke prøvet. Men jeg har prøvet deres anden balsam, og…. den er nok fin til ikke-krævende hår 😉

Eva M

Kære pudderdåser. Jeg har fulgt jeres blog i flere år og tak for gode artikler:-) Er lidt nået til en skillevej mht shampoo. Har brugt en argan olie shampoo i flere år (billig-arganolier.dk/produkt/argan-olie-shampoo-fra-cossy-300-ml/), men de shampoo I anbefaler er en del billigere end det jeg bruger på min arganolie shampoo. Desuden overvejer jeg om jeg burde vælge en helt anden shampoo. Hvilken shampoo ville I vælge, og hvilke bruger I selv? Eva

Helene Randløv

Kære Eva
Det er helt umuligt for mig at svare på dit spørgsmål. Først og fremmest bruger jeg ikke noget med arganolie, da jeg ikke kan tåle det… derfor har jeg ikke noget sammenligningsgrundlag. Måske skal du prøve at kigge på By Veira
Den eneste shampoo, der altid er at finde her hjemme er: https://pudderdaaserne.dk/2014/11/28/fredagsfavorit-purely-professional-shampoo-4/ ellers tester jeg alt muligt hele tiden.
Kh. Helene

Maja

Nu er det efterhånden et stykke tid siden at Rema stoppede med at have denne fantastiske shampoo. Kan I dele hvad de to milde sulfater de bruger hedder, så jeg kan bruge det til at finde en ny shampoo?
Har ikke fundet en der lever op til ovenstående endnu.

Helene Randløv

Hej Maja
Har du prøvet vores egen? Ellers er der Purely Professional 0. Tåler du parfume, er der masser af alternativer hos Normal og i Matas finder du Curly Low-Poo Shampoo fra Striberne (fås både med og uden duft).

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *