Vind din helt egen Pudderdåserne Musthave Alt i en creme - med navn i specialstørrelse

Tirsdagstip: Tryk rigtigt på dine tuber

Pudderdåserne Alt i en salve

På Facebook er der et hav af de billeder, hvor man skal svare med henholdsvis den ene eller den anden emoji, hvis man mener, om det ene eller det andet er korrekt. Det kan handle om toiletpapir, og alt mulig andet. Faktisk mindes jeg ikke at have set en, der handler om, hvordan man trykker på en tube. Det er der ellers vilde diskussioner om i de små hjem. Her hjemme er problemet løst ved, at vi har hver vores tube. Det kan virke fjollet, men når nu det får temperamenterne i kog mindst to gange i døgnet. Så er det altså meget rart med en løsning. Forleden talte jeg med min gode veninde, og hjemme hos hende er det helt den samme historie

Præference
For nogen er det nærmest en religion, om toiletpapiret vender mod væggen eller den anden vej… Sådan er det vist også med tuber. Der er dem, der trykker midt på tuben og så er der os andre. Læs det venligst med det glimt i øjet, det er skrevet! For mig er det selvfølgeligt, at man søger for at trykke cremen, tandpastaen, eller hvad der nu er i tuben mod hullet. Der er mange uden den refleks for eksempel min mand, der til min store irritation trykker, hvor end på tuben fingrene rammer.

Et levn fra fortiden
Måske stammer mine målrettede tryk på diverse tuber den smarte tandpastatubeholder, vi havde, da jeg var barn? Ingen ved det. I hvert fald er det den eneste måde det giver mening for mig at trykke på en tube, uanset hvad der er i. Tandpastaholderen var sådan en, man skruede tuben fast i. I takt med at man brugte tandpastaen blev det synlige af tuben selvfølgelig kortere og kortere. Det var ikke bare praktisk i forhold til at få tømt tuben, tandpastatuben kunne stå på bordet.

En anden fordel
Nu er det selvfølgelig ikke bare for at udstille mine egne tvangstanker i forhold til tryk på diverse tuber… Det er selvfølgelig også fordi, jeg synes, det er lidt ærgerligt, at sådan en som Katja oplever, at der går hul i den forkerte ende af tuben. Det sker fordi trykket på samlingen bliver for stort. Særligt tuber med fedtede cremer eller salver er vanskelige at lukke, fordi selv den mindste smule fedt i samlingen, potentielt kan få tuben til at springe op. Det oplever Katja blandt andet med vores egen Alt i en Salve, fordi selve salven er meget sej, og hullet den skal ud af er forholdsvis lille. Alene af den grund er det praktisk at vænne sig til at trykke produktet i tuben ned mod hullet. Sådan undgår man i hvert fald unødigt pres på en i forvejen presset lukning.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

 • Pia.

  Samme scenarie er hjemme hos os også. Min mand har sin egen tandpastatube hvilken han behandler som han vil. Ligeså cremebøtter og skægvoks, dog kan jeg ikke holde fingerne væk når han skruer lågene skævt på. Og ja, toiletrullen skal da også vende ind mod væggen, kan ikke have det “flagre” udaf. 😉 småting men med meget stor betydning for mig…
  Tusinde tak for en total skøn blog iøvrigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathleen

  Har lige et spørgsmål, til rækkefølgen man skal bruge jeres produkter.:) Putter man først Niacinamid 10% på, så A-serum 2%, så ansigtsolie og tilsidst ansigtscreme? eller er det forkert? Kh Kathleen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jep! Lige præcis Og så husker du at bruge enten en T-Zone Peeling eller en AHa Serum først. De er næsten de vigtigste :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind din helt egen Pudderdåserne Musthave Alt i en creme - med navn i specialstørrelse