Skønhedsbranchen bruger influencere med falske følgere

Tirsdagstip: Start hos lægen

Lægekostume

Foto: funidelia.dk I anledning af at det er Allehelgensaften i morgen, er hermed lidt inspiration til udklædningen…

Bortset fra ”kære læser” er den mest repeterede sætning i vores beskeder: Hvad siger lægen? Desværre er der mange, der tror, at de skal klare det hele selv. Altså… det forstår jeg jo godt. Desværre skal man være ekstremt stædig for at blive hørt eller taget alvorligt. Selvom vi gør begge dele, er det ikke alt, man kan klare med hudpleje. Sammen kan vi nok lande på en løsning, der kan få dig noget af vejen, men hudpleje kan ikke stå alene. Uanset hvor gerne vi vil hjælpe, har vores viden og kompetencer bare den begrænsning, at vi ikke er dermatologer. Og så er det altså ikke ret let at se, hvad problemet er på et underbelyst billede af en kind… Anledningen til at skrive til os er oftest frustration, og vi prøver da også at svare, så godt vi kan.

Diagnose
For noget tid siden oplevede jeg, at en læser blev noget knotten over det, jeg skrev. Det, der stod i beskeden, var som taget ud af en beskrivelse på NetDoktor.dk, hvorfor jeg foreslog et lægebesøg i anledning af min mistanke. Keratosis pilaris, seborrhoisk dermatitis eller perioral dermatit lyder måske nok alvorligt, men det er noget af det mest almindelige… Der er da slet ingen tvivl om at diagnoser er træls! Alligevel er de fleste dog til at behandle. Behandlingen kan man oftest klare selv, men det er nu meget rart at have en RIGTIG fagperson ind over selve diagnosen.

Så er der hormonerne…
Om det er fedtet hår, de store og de små bumser, urimelig kraftig hårvækst eller hvad det nu måtte være, det meste afhænger helt af din hormonbalance. Og ja, lige på det punkt kan det virkelig være en udfordring at være kvinde. Er der noget, der er helt sikkert, så er det desværre, at de der hormoner kan tage os på noget af en tivolitur rundt i alle afkroge af både hud-og hårproblemer. Stræb mod en eller anden form for balance, og ja… Det er meget lettere sagt en gjort, der har jeg ikke de vises sten. Hvis hormonerne driller, er der masser af viden at hente på det store internet… men husk at være kritisk og spørg din læge til råds, inden du kaster dig ud i diæter, kosttilskud og anden behandling.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsbranchen bruger influencere med falske følgere