Anmeldelse: Urban Decay Naked Cherry

DECIEM er lukket – midlertidigt?

Deciem i magasin

DECIEM åbnede i Magasin i december 2017.

DECIEM har efter en periode med ekstrem drama på de sociale medier midlertidigt lukket deres egne butikker og forretning. CEO Brandon Truaxe har forklaret lukningen med “kriminelle aktiviteter“. DECIEM er kendt for en række mærker, herunder det meget populære billige mærke The Ordinary.

DECIEM.com virker ikke længere, men er bare en rød skærm. Til gengæld virker de enkelte undersider såsom Theordinary.com, og det lader til at man stadig kan gennemføre en ordre online. Firmaet skriver i svar på instagram, at de stadig sender ordrer ud. Jeg ville ikke selv stole nok på det til at lægge en ordre længere, men det kan I vurdere for jer selv. Magasin har stadig varer på hylderne, og indtil videre ser alt ud som normalt. Hvis der er noget, I ikke tør risikere at undvære, så kan I finde det der.

Minoritetsejeren Estée Lauder er nu gået ind for at forsøge få styr på det, der ligner en stadig mere uholdbar situation hos DECIEM. Estée Lauder købte i 2017 en mindre andel i DECIEM. Nu har de så stævnet DECIEMs direktør Brandon Truaxe.

Jeg vil meget nødig forsøge at skulle redegøre for det absurde forløb omkring DECIEM siden starten af 2018, men det er der andre, der har gjort. Elle.com har skrevet denne tidslinje for 3 dage siden – som så ikke har den seneste lukning af forretningen med. Læs om stævningen fra Estée Lauder og den seneste udvikling på Wall Street Journal her.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

 • Hanne

  Tak. Det er første gang, jeg hører om dette. Skræmmende læsning. Jeg håber virkelig Truaxe får hjælp, inden han får smadret DECIEM totalt eller springer ud fra en bro.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flisbeth

  Jeg har lagt en ordre i onsdags, og her fredag har jeg fået en mail om, at den er afsendt. Pakken er også registreret i min PostNord app….så så langt, så godt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Tak for opdatering.
  Vil i overveje at slette linket i “Gode Links”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja, men lige nu ser det faktisk ud til at Estée Lauder har overtaget kontrollen. Jeg prøver at holde halv efterårsferie, så jeg kigger på det efter ferien igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Urban Decay Naked Cherry