Plastik er klimavenlig emballage

Anmeldelse: Elizabeth Arden RETINOL Ceramide Capsules

Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules

Elizabeth Arden laver nogle af de mest effektive anti-age produkter, og de nye Elizabeth Arden RETINOL Ceramide Capsules er ingen undtagelse.

De fine små rosa kapsler bliver lanceret til september, og du kan godt glæde dig. Jeg blev så begejstret over dem, at jeg blev nødt til at trodse min mega-migræne og skrive om dem med det samme. Her er tre hovedrolleindehavere:

Ceramider – som du allerede kender dem fra Elizabeth Ardens klassiske ceramideprodukter. De styrker hudens barriere og binder fugt – og mere vil jeg ikke sige om dem i denne omgang. For denne gang handler det om:

Retinol – gode gamle A-vitamin. Stjernen indenfor anti-age. Og ikke bare i form af en af de langt mere udbredte og mindre effektive former, men rigtig retinol. Hele A-vitamin-molekylet. Læs mere om de forskellige former for A-vitamin her. Retinol er effektiv, men også forbundet med en risiko for bivirkninger, og der er altså også kun ganske lidt retinol i her. Hvilket er helt normalt. Retinol får da også en hjælpende anti-age hånd fra:

Matrixyl 3000 – to peptider som sammen med A-vitamin er de bedst dokumenterede antiage-ingredienser på markedet. Matrixyl 3000 er i et utal af antiage-produkter på markedet – herunder vores egne – og det er det, fordi det virker. Rynker bliver mindre, og huden bliver forbedret.

Ceramider, retinol og Matrixyl 3000 er alle veldokumenterede og gennemafprøvede ingredienser, og det er det, der gør min begejstring for dette produkt så stor. At kombinere Matrixyl 3000 og retinol er som en duet mellem hudplejens svar på Michael Jackson og Madonna.

Det er en særlig god idé at bruge Elizabeth Ardens kendte ceramide kapsler til at pakke netop A-vitamin ind i, for retinol er meget sart. Peptiderne i Matrixyl er ikke specielt sarte, men A-vitamin er. Og at finde en rigtig lys- og lufttæt emballage er svært. Elizabeth Ardens Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum er endda en meget smuk en af slagsen.

Konsistensen er derimod meget anderledes end den mere olieagtige, du måske kender fra de klassiske Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum. Denne minder mest om en tyk silikone-primer. Som de almindelige ceramide kapsler er disse uden parfume. Den ville fungere som primer, men A-vitamin er til nattebrug. Varm anbefaling herfra.

Her kan du købe det
60 kapsler med i alt 28 ml. koster 795 kroner. 30 kapsler koster 415 kroner. Du kan finde dem i stormagasiner og udvalgte Matas fra omkring 10. september.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

18 kommentarer

 • Marianne

  Kan jeg bruge disse kapsler sammen med T-zone peeling? (og efterfølgende niacinamid og antiage).
  Vh
  Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Synes helt ærligt at prisen er til grin. Er ligeglad hvor længe det har taget at formulere og udvikle produktet. Det kan jo ikke passe at de skal koste 8 gange mere end f.eks. jeres anti-age creme gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kapslerne er nok lidt dyrere at producere. Derudover går pengene til markedsføring ;) Eller rettere sagt: Det er aldrig produktionsomkostninger der afgører prisen. Man bruger prisen til at signalere eksklusivitet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Spændende nyhed :) Kan de kombineres med EA superstart “før-serum”? Og skal der creme ovenpå?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja. Jeg synes der skal creme til. Men det er en smagssag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Syntes godt nok også det er en høj pris!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Baysens

  Har I erfaring med Ecookings A-vitamin kapsler og Stram Op kapsler? De priser er jo lidt mere spiselige, og A-vitamin kapslerne er vist også parfume-frie. Kan dog ikke finde ud af, om de er noget ved – søger jo primært fugt og pleje,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Du skriver den minder om en tyk silikone primer. Er der silikone i produktet ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotta

  Lyder spændene👍 Men tænker om i ikke snart laver noget med retinol så har vi kan have en hel serie fra jer 👍👍💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det kunne da godt være, vi gjorde det :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kan jeg bruge disse kapsler og de oprindelige sammen med jeres niacinamid 10% og t-zone peeling og derefter en creme? Og i hvilken rækkefølge? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Maria
   Ja, det kan du godt.
   T-Zone Peeling
   Niacinamid 10%/EA
   EA/Niacinamid 10%
   Creme
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kære jer

  Er det en god ide med en fugtserum under eller evt. jeres AHA-serum? Og kan man bruge en olie ovenpå, eller hvad vil anbefale?

  Tak for en meget fin blog🌸

  Kh Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christina
   AHA-Serum skal altid nederst. Du skal altså ikke bruge andre produkter før den. Men du kan sagtens bruge noget efter. Du kan også sagtens bruge olie ovenpå, prøv dig frem.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   1000 tak for svar🌸

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plastik er klimavenlig emballage