Tirsdagstip: Pas på huden især i varmen

Glossier kommer til Danmark 9. august

 

Glossier

9. august kan Danmark endelig shoppe på Glossier.com. Der åbner det amerikanske blogger-mærke nemlig op for de danske kunder, der har ventet længe på muligheden for at kunne købe Lash Slick, Boy Brow og Milky Jelly Cleanser.

Glossier.com har hjemme i USA, men er i gang med at åbne op for fragt til flere lande, og her står Danmark først i køen.

Glossier vil sende de danske ordrer via England, så der kommer ikke ekstra told på.

Glossier blev lanceret i 2014 af Emily Weiss, der står bag skønhedsbloggen Intothegloss, der var en af de første og største skønhedsblogs.

Besøg Glossier i København 9.-11. august
I anledning af lanceringen af Glossier i Danmark 9. august inviterer Glossier alle interesserede indenfor på Avskarl Galleri i København på Bredgade 28 fra 9.-11. august. Der er åbent fra 12-19 hver dag. På galleriet bygges et Glossier-univers hvor det er muligt at teste samt bestille produkterne online, og generelt opleve Glossiers univers.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Pas på huden især i varmen