Månedens favoritter: Juni 2018

Tirsdagstip: Undgå at din mascara smitter af i løbet af dagen

Gosh Rebel Eyes Mascara

Foto: GOSH

Der er andre end mig, der føler, at de er lige ved at smelte… Når jeg finder tippet til at undgå dét, skal jeg nok råbe højt…  Her er det dog primært makeuppen, det skal handle om. I går var jeg nemlig ude at shoppe og kigge på nyheder, både i Sephora, Illum, Magasin og Matas overhørte jeg mindst en kunde hvert sted, der ledte efter mascara ”der bliver siddende”. Det er til tider en kunst for mig at holde mund. Det er upassende at bryde ind i andre menneskers samtaler, men hold nu op, hvor er det altså svært nogle gange. Da jeg kom hjem, lå der en besked fra min veninde… Der også var blevet anbefalet en vandfast mascara.

”Så skal du have en vandfast mascara”
Nej! Bare nej! Hvis du ligner en panda, fordi din mascara smitter af i løbet af dagen, bliver det kun værre med en vandfast mascara. Det er simpelthen så sært, at det råd stadig lever i bedste velgående. Tænk over det, hvorfor smitter din mascara af? Det er fordi dine øjenlåg fedter, når du har det varmt. Hvis du samtidig har tunge øjenlåg rammer de måske din mascara, hver eneste gang du blinker. Derefter skal du huske på, hvordan man fjerner vandfast mascara. Sådan én skal nemlig opløses af olie… Giver det stadig mening at bruge en vandfast mascara? I min optik gør det ikke! Vælg derfor en tubemascara, de fås i mange varianter, og vi har skrevet om dem MANGE gange.

Hvad med resten af makeuppen
Når jeg kun skriver om mascara i dag, er det fordi de fleste af de kvinder, jeg kender, dropper det meste andet makeup, når det er så varmt. Hvis du har brug for tips til at få HELE makeuppen til at holde, har vi naturligvis også rundet det emne nogle gange i Pudderdåsernes historie. Det kan du for eksempel læse meget mere om i indlægget: Sådan får du din makeup til at holde hele dagen. I samme indlæg finder du forslag og links til andre indlæg om blandt andet tubemascara.

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Zalando.dk - MAC - Boozt.com - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk   Feelunique - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links
   

8 kommentarer

 • Anne

  Den ene gang, jeg har prøvet at købe en tube-mascara (det var Clinique Lash Power) syntes jeg, den dryssede ret meget :( Har jeg måske gjort noget forkert, eller var den bare ikke til mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anne
   Det er svært at svare på, jeg synes i hvert fald, at du skal starte med at bruge en anden. Måske har du brugt for mange lag?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Nu spørger jeg måske dumt, men hvad er en tubemascara?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Astrid

   Det er en polymerbaseret mascara, følg eventuelt linket i teksten for at læse mere :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Jeg har hele mit liv forsøgt, at bekæmpe panda looket med en vandfast. Jeg har ALTID fået det råd, og førhen aldrig hørt om en tube mascara. Lige indtil jeg læste et indlæg hos jer. Og det er det bedste der er sket mig på make up fronten, nogensinde! Tak tak tak, det har gjort en verden til forskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Jeg synes nu min vandfaste mascara fra MAC holder fantastisk. Den klarer både pool, et bryllup med massere af tåre og en ferie i troperne. Jeg har så heller ikke problemer med min hud fedter i varmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er SÅ glad for det tip med tube mascara. Jeg har brugt det siden jeg så det herinde for lang tid siden. Min søster er også med på vognen da hendes også smitter af. Hurra for ikke mere pandaøjne :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens favoritter: Juni 2018