Torsdags top ti: Parfumeudsalg hos Boozt

Fredagsfavorit: BECCA Gradient Sunlit Bronzer i farven Sunrise Waves

Fredagsfavorit: BECCA Gradient Sunlit Bronzer

Foto: BECCA

Som nævnt på Instagram og Facebook havde jeg egentlig tænkt mig, at favoritten i dag skulle være min elskede vifte. Når jeg siger elskede, så mener jeg det faktisk! Når den har gemt sig i tasken, går jeg mindst ligeså meget i panik, som var det mit Visa eller telefonen, der er væk.
Desværre er det ikke lykkedes mig at finde de vifter, jeg havde lyst til at linke til, og derfor må viften vente til en anden gang … Vil du have tips om, hvor man skaffer sådan én, så læs kommentarerne både på Instagram og især på facebook. Der er heldigvis mange af vores skønne læsere, der er klar med forslag til butikker.
Når jeg ikke kan få min vilje… kan jeg heldigvis vælge noget HELT andet…

BECCA Gradient Sunlit Bronzer i farven Sunrise Waves
Mine yndlings bronzere er matte, sådan er det bare! Derfor var det ikke mange blikke, jeg værdigede de nye bronzere fra BECCA, da vi blev præsenteret for nyhederne for et par uger siden. Sidenhen har jeg set flere YouTubere rose dem… Selvom jeg ikke er meget for det, må jeg indrømme, at resultaterne er vildt pæne. Derfor tænkte jeg, at det måtte komme an på en prøve…
Så langt nåede jeg dog aldrig. I Sephora blev jeg mødt af søde Victoria, der er Brand Manager for BECCA i Danmark. Hun fortalte mig, at hun havde Sunset Waves på, der er den mørke af de to bronzere, og hendes hud var simpelthen SÅ smuk. Hun havde bare den der HELT RIGTIGE glød. Sunset Waves er for mørk til mig, men har du bare en smule farve, vil den være vanvittigt smuk.

Atypisk valg
Trods mine forbehold prøvede jeg ikke bronzeren, inden den kom med hjem i posen…
De sidste par dage har jeg fået mange komplimenter for min hud. Og jeg er fuldstændig overbevist om, at jeg kan takke BECCA for komplimenterne. Det er uden tvivl det mest atypiske køb, jeg har gjort længe. Ikke nok med at de tre nuancer af bronzere i midten af produktet er temmelig glitrede, så er der en stribe highlighter i hver side. På huden ser bronzeren dog ikke ret glitrende ud. Derimod giver den en fantastisk glød, som den Victoria havde. Sunrise Waves består af Bali Sands, Capri Coast, Bronzed Bondi og highlighteren Opal, mens Sunset Waves består af Bronzed Bondi, Ipanema Sun, Maui Nights og highlighteren Rose Gold.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks.

Du finder de to nuancer af BECCA Gradient Sunlit Bronzer i Sephora både i butikkerne og online i Sephoras egen webshop*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

1 kommentar

  • Liselotte

    Det er ret forbløffende, men Becca har vist sig at være et meget allergivenligt mærke … Jeg har en primer, der bare får en til at se markant friskere ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags top ti: Parfumeudsalg hos Boozt