En guide til ftalater i kosmetik

Torsdags top ti: Parfumeudsalg hos Boozt

Torsdags top ti: Parfumeudsalg hos Boozt

Fotos: Boozt.dk

Skønhedsafdelingen hos Boozt bliver mere og mere interessant! Butikkerne i Roskilde og på Købmagergade i København har sikkert haft indflydelse på sortimentet, og jeg er vild med det. Det er også virkelig cool, at man kan finde de samme priser i butikkerne og på webshoppen. Mest fordi Boozt er kendt for nogle seriøse tilbud. Sådan et er der lige nu, og det betyder, at du kan finde masser af dejlige dufte til gode priser. Det er kun torsdag med, så du skal være hurtig, hvis du vil gøre et godt køb. Du skal selvfølgelig kigge efter dine egne favoritter. Til inspiration har jeg lavet en top ti over nogle skønne dufte, jeg har kastet mig over denne sommer.

Tekst markeret med * er reklamelinks

Histoires de Parfums Tubereuse 2 Virginale*
En virkelig fin og intens duft af hvide blomster. Det er en sand hyldest til tuberose, der spiller hovedrollen. Den skal doseres varsomt, men sikke en symfoni på huden.

NUXE Prodigieux Le Parfum*
Ingen sommer uden NUXE Prodigieux Le Parfum. Det er og bliver en favorit, som jeg har nævnt utallige gange. Igen er det hvide blomster, men det er tankerne om sand mellem tæerne, der overbeviser mig.

Stella McCartney Stella Eau de Parfum*
Hvor mange flakoner, jeg har haft af Stella, har jeg slet ikke tal på. Det er sådan en fin, sart og moderne rosenduft, der altid gør mig i godt humør. Det er duften, jeg vælger, når jeg er i det romantiske hjørne.

Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette*
Det er sædvanligvis ikke tedufte, der står øverst på min hitliste. White Tea er dog noget helt andet end de oftest meget syntetiske varianter, jeg har duftet til. Det er sådan en fin, sart og meget dejlig duft, som er perfekt til en varm sommerdag.

Clean Reserve Skin [Reserve Blend]*
Reserve linjen fra Clean er meget mere eksklusiv end de gængse Clean dufte. Det er muligvis derfor, at jeg er faldet for dem… I hvert fald er der langt flere af Clean Reserve, jeg finder interessante. Skin er den af de originale Clean dufte, jeg bedst kan lide. Denne version er tro mod originalen, men langt bedre og mere intens.

Clinique Aromatics in White*
Min beskrivelse fra tidligere, står jeg stadig ved. Duften ER lys, let og ren. Hvis du ikke har lyst til noget overvældende, så vil jeg tro, at den fine kombination af rav, rose og moskus krydret med lidt sichuanpeber.

Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum*
Det er den duft, jeg har høstet flest komplimenter på af alle mine dufte. Det er både mænd og kvinder, der bliver nærgående. Og mine drenge hævder, at det er duften af mor. Det er nu nok mest duften af honning, der virker, tror jeg.

Donna Karan Cashmere Mist Eau de Toilette*
Den dufter så rent og dejlig sæbet, at jeg er afhængig. Det er den duft på denne liste, jeg har brugt længst. Igen er det oftest om sommeren, jeg genfinder kærligheden til den. Den er afrundet og varm, samtidig med at den har en sofistikeret kølighed.

Van Cleef & Arpels Moonlight Pathouli*
Det er denne duft, jeg vælger, når jeg skal ud. Den er så velkomponeret, at jeg bliver helt rørt ved tanken. Den er ikke overdøvende, vammel eller sød. Den understøtter den ranke holdning, det skæve smil og den gode samtale.

Mont Blanc Lady Emblem L’Eau Eau de Toilette*
Det er egentlig en af den slags dufte, som jeg næsten ikke gider at dufte til… Og det er måske især der, det er så vigtigt at gøre det. Den er frisk, blomstret og frugtig, men den er det på sådan en fin måde. Den høster altid komplimenter.

Find disse ti dufte og mange andre på Boozt.dk, hvor der er gode rabatter at hente til og med i dag*.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En guide til ftalater i kosmetik