Månedens favoritter: April 2018

Tirsdagstip: Forkæl en mor

Dette kunne let være en lang række af links, men jeg har slet ikke lyst til at skrive sådan et indlæg i dag. I stedet vil jeg skrive lidt om forkælelse. Det er så vigtigt, at vi husker os selv og hinanden. Det behøver ikke at være kostbart at give gaver. Hvem nyder ikke en hånd til at få pudset vinduer, et godt måltid i dejligt selskab eller en spadseretur i smukke omgivelser? Det jeg prøver at formulere, er at vi alle har noget at give. Det kan være tjenester, selskab eller tid, det behøver ikke at koste en øre. Måske kradser titlen lidt i et sår… men der er mange andre mødre end din egen, du kan forkæle.

Fortjent til forkælelse
Der er masser af mænd, partnere og børn, der mener, at Valentins dag, Mors dag og alle de andre fejringer er opfundet af blomsterbutikkerne. Og hvad så, hvis de er? Burde vi ikke fejre hinanden? Alle uanset køn, status eller titel fortjener at blive fejret. Det behøver ikke lige at være på søndag, hvor blomsterbutikkerne ganske rigtigt har åbent og er voldsomt travle… Der er altid en dag til forkælelse af ens kære. Nogen fortjener naturligvis at blive forkælet lidt mere end andre. De, der gør sig mindst fortjent til forkælelse, er sikkert dem, der har mest brug for den. Det er værd at huske (især sig selv) på…

Forkæl dig selv
Hvis nu du ikke lige kan komme på et skønt menneske, du kan forkæle, så har du altid dig selv. Du er nemlig det menneske, der stensikkert fortjener mere af din tid, mere af din forkælelse og meget mere af din omsorg. Der er et hav af udsendelser om usikkerhed i øjeblikket. Akavethed i forhold til kroppen, mindreværd i forhold til kravene og især i forhold til selvbilledet. Det er jo helt skævt. Du er god nok, som du er, og du fortjener virkelig at blive forkælet og elsket ikke mindst og især af dig selv.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens favoritter: April 2018