Husk at bruge resten af sidste års solcreme

Tirsdagstip: Start natten tidligt

Tirsdagstip: Start natten tidligt

Nej, SPF er ikke en del af aftenplejen, men det er et produkt, jeg rigtig gerne vil have renset af…

Langt de fleste af os burde sikkert gå i seng langt tidligere, end vi gør… Det er ikke det, tippet skal handle om i dag. Det har aldrig været nogen hemmelighed, at det der med at gå i seng tidligt ikke ligefrem er min spidskompetence. Faktisk hele det der sovenoget… jeg er ikke god til det. Måske er det derfor, at jeg er blevet virkelig god til at gøre mig klar til natten tidligt på aftenen. I et håb om at afslapning og hygge med noget god hudpleje kan overbevise min hjerne om, at den skal ned i gear. Det er yderst sjældent, at den lader sig overbevise, men vanen er god… Det betyder nemlig at min hud får glæde af den god pleje, de federe cremer og så videre i flere timer.

Ikke bare rens
Der er ingen tvivl om, at det der med at rense er en rigtig tung pligt for mange. Desværre er det en af de dårlige vaner, der virkelig giver bagslag i det lange løb. Måske er det tanken om at ligge og tvære makeup og forurening ud i min hovedpude, der får mig til at rense huden. Eller måske er det de der billeder af, hvordan en uplejet hud ældes, der har sat sig fast i bevidstheden. Lige meget hvilken grund der ligger til baggrund for min vedholdenhed, er jeg taknemmelig for det. Det er aldrig en sur pligt, for jeg nyder den rene hud, følelsen af creme og den luksus det er at forkæle huden med en blid massage.

Hængt kat
Selvfølgelig er det fordi kat rimer på nat, at der er så mange ordsprog om netop katte og nætter… Det fik mig til at tænke på, at jeg nemt kan redde min hud en hel del ekstra pleje. Det handler bare om at gå i gang med plejen lang tid før, jeg går (alt for sent) i seng. Det har jeg skrevet om… blandt andet i et tidligere tip: Fjern makeuppen inden du bliver for træt.
I sidste uge var jeg til en præsentation af et helt nyt produkt til natten. Det centrale emne fra præsentationen var netop det her med at pleje huden, før man er så træt, at det ender med at afrensningen foregår i badet næste morgen. Jo før, des bedre… På den måde har dine cremer tid til at virke, og din hud har måske trods manglende søvn lidt større mulighed for at restituere.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

  • Mette

    Jeg renser altid min hud om morgenen i badet, og bruger ansigtspleje derefter. Og har jeg svedt, eller føler mig fedtet/beskidt gør jeg det også om aftenen. Men har I ikke nævnt man kun skal rense ansigtet grundigt en gang om dagen? Derfor bliver det ofte aftenen jeg springer over.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk at bruge resten af sidste års solcreme