Problemet med pipetter

Tirsdagstip: Find de milde øjne frem

I vores branche er vi nogle rigtig gamle kællinger. Det har jeg det glimrende med, jeg har sjældent haft komplekser over min alder eller noget som helst andet faktisk. Det eneste jubilæum, jeg har det lidt stramt med, er det år, jeg blev student… Hvordan kan de tyve plus år gå så stærkt? Når jeg ser ”gamle” venner, der er blevet gråhårede og rynkede, er det da lidt sært, at jeg ikke er blevet et år ældre, siden vi sidst så hinanden.
I torsdags tilbragte jeg en skøn aften i selskab med dejlige Amalie. Hun er med i et program om ”De perfekte piger” på DR3. Amalie er ung, smuk, velkonverserende og et rigtig interessant menneske. Og det gør mig simpelthen så uendelig ondt, at vores unge både mænd og kvinder har en forestilling om at intet mindre end perfekt er godt nok.

Forskruet
Mine knægte vokser jo også op i denne tid med helt forskruede idealer. Min yngste søn har en idé om, at man skal være så veltrænet, at man har ”vaskebræt”. Hvis man skal have det, når man er tretten, så har man godt nok mange år, hvor det er rigtig svært at gøre andet end at skuffe sig selv og sine forestillinger om den perfekte krop…
Det var yngsten, der gjorde mig opmærksom på, at der lige nu ligger en lang række programmer på DR.dk med det overordnede tema: HELT PERFEKT: NÅR GOD NOK IKKE ER GODT NOK. Det er selvfølgelig skønt, hvis bevægelsen #Bopo (Body Positive) ændrer folks bevidsthed. Det ER nogle forskruede idealer og forvrængede forestillinger, men har det nu også den ønskede effekt?

Hey smukke!
Det er ikke en nyhed, at vi ikke taler pænt til os selv. Der er desværre mange, der hader det ene eller det andet ved dem selv så meget, at det får dem til at kritisere det, de ser i spejlet. Når vi går ud og møder verden, er det med en idé om, at vi ikke er gode nok. Alle andre er selvfølgelig næsten perfekte. Tænk, at det er de samme øjne, der ser! Det ville være så fantastisk, hvis vi kunne være lidt sødere ved os selv. Samtidig med at vi var lidt mere ærlige over for hinanden. Vi har alle sammen svagheder og udfordringer, måske skal vi prøve at få snakket lidt om det, der er svært eller måske endda pinligt. I stedet for at vi udskammer os selv på et helt forvrænget grundlag. Find de milde øjne frem, når du kigger på dig selv.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

6 kommentarer

 • Ulla Christiansen

  Kære søde Pudderdåser
  Så fint skrevet…

  Jeg kom til at Deciem linket og tænkte The ordinary… ved I hvornår der kommer den nye Buffet + cobber og deres længe ventede solfaktor?
  Solskinshilsner 🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Ulla
   Nej, det ved vi desværre ikke :-/
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • BodilP

  Alle burde vide noget om hvordan man kører billeder gennem fotoshop og bruger diverse filtre. Måske et nyt fag i folkeskolen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Det hjælper ikke ret meget på spejlbilledet eller kærligheden til en selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Braaby

  Hej dåser. Når I nu er ved emnet alder, kunne I så ikke give nogle gode tips til, hvordan man farver sine bryn, når de bliver grå. Så det holder! Og hvilken farve man kan bruge til brynblyant, når man er gråhåret og har en kold hudtone.
  Mange tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anette
   Jo, det er da en god idé…

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Problemet med pipetter