Bodylotion med ekstra kræfter

Tirsdagstip: Vedligehold din behandling

Purely Professional Shampoo 4

I går besøgte jeg Nordic Hair Concept i Lyngby. Det er nemlig Ronni (og hans dygtige elever), der sørger for at mit hår har helt den rigtige nuance. Der er altid mange emner på tapetet i salonen i Lyngby. I går talte vi om pleje af hovedbunden, dårlige undskyldninger, de rigtige produkter og vigtigheden af at passe sin hårfarve. Med den kærlige og drilske tone kan Ronni og de øvrige ansatte i salonen levere nødvendige spark i måsen til dem, der skal stramme op. Ronni er aldrig nærig med tips og tricks eller ris og ros, når der er behov for det.

Pas din hårfarve
Uanset hvilken behandling du får hos frisøren (og i øvrigt mange andre steder), er resultatet afhængigt af din egen indsats. For mange giver det bedre mening, når man bruger huden som eksempel. Forestil dig, at du går hos en kosmetolog en gang om måneden, men resten af tiden renser du ikke huden eller bruger creme. Hvilket resultat kan du så forvente? Det er naturligvis et ret ledende spørgsmål. Og svaret er da også lige til… For du kan ikke forvente andet end en times forkælelse. Din hud får i hvert fald ikke noget ud af, at du kommer der. Det samme gælder din behandling hos frisøren, uanset om det er pleje, toning eller noget helt tredje. Frisøren (og måske især resultatet) er helt afhængigt af, at du får ændret vaner eller i hvert fald er med på at gøre noget der hjemme.

Undskyldninger
Gode intentioner har vi vel alle sammen, men pludselig tager hverdagen styringen. Så er der ikke tid til to sera, ansigtsmassage, en hårkur, afrensning eller hvad det nu måtte være. Det er overhovedet ikke et ukendt fænomen. Vi prøver at overbevise os selv om, at der er en helt vildt god grund til, at vi ikke når det ene eller det andet. Det er som om, det er lidt lettere at håndtere nederlaget, når skylden ligger på noget andet end en selv. Hvis det er frisøren, kosmetologen eller hvilken som helst anden behandler, vi giver skylden for manglende eller dårlige resultater er det derimod et problem.

Manglende resultater
Det er sådan set ligegyldigt, om du bliver farvet, affarvet, klippet eller får en kur behandling. Mindst halvdelen af resultatet ligger i dine egne hænder. Hvis du ikke sørger for den rigtige pleje, så kan du kun bebrejde dig selv for de manglende resultater. I går fik jeg ros for min flittige brug af lilla plejeprodukter til mit afblegede hår. Det er åbenbart temmelig almindeligt at brokke sig over den varme nuance, sådan et afbleget hår får uden den rigtige pleje. Og ja, jeg kan bestemt også være træt af, hvor flittig man skal være med plejen både til hud og hår. På den anden side er jeg heller ikke ret god til at tolerere dårlige eller manglende resultater. Og så må man jo se at komme ind i kampen…

Det er selvfølgelig ikke tilfældigt, at jeg, for, jeg ved ikke hvilken gang, fremhæver Purely Professional. Det er bare den shampoo (Shampoo 4), hårkur (Treatment 1) og varmebeskyttende spray (Protection 2), jeg selv køber igen og igen. I sidste uge bestilte jeg nye forsyninger, fordi det pludselig gik op for mig, hvorfor min hovedbund opførte sig så åndssvagt. Der lød et lettelsens suk og et YAY! Da manden vaskede hår mandag morgen, han havde åbenbart også savnet vores trofaste hovedbundsven.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

14 kommentarer

 • Julie

  Må man bruge disse produkter når man er gravid? :-) jeg har læst at man ikke må bruge normal silver shampoo, så det gør jeg ikke, men ellers er jeg altså ikke den type der har skiftet ALLE mine produkter ud med parfumefri :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Julie
   Det har jeg aldrig hørt, hvad er argumentet for at undlade brugen af netop silver shampoo? Det er jo “bare” lilla farve, der er ikke noget farligt i nogle af dem jeg har testet/bruger i hvert fald.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Totalt urelateret – men har I ikke lyst til at lave et indlæg om Glossier? Både makeup, men også deres nye “Solution”, som både har AHA, BHA og PHA – ville super gerne høre jeres holdning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jo, jeg skal nok se på det. Hvor køber I det henne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nulle

  Har de mon noget der du’er til fedtet hår/hovedbund.😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg er fornyeligt vendt tilbage til PP efter nogle års pause, men mit problem med shampooen derfra er, at jeg synes, at den efterlader mit hår fladt, klistret og kedeligt. Jeg føler ikke, at mit hår bliver rent efter brugen af den. Havde glemt hvorfor jeg netop var stoppet med at bruge produkterne derfra. Har god erfaring med Kevin Murphy, men forsøger at mindske min brug af parfume/paramener. Oplever I ikke det samme ved Pp? Kan I evt anbefale andre mærker, som har samme princippet som pp?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hvad med shampoo 1? Det er den, jeg plejer at bruge. Den giver ikke problemer synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det her spørgsmål er total urelateret, men her kommer det alligevel.
  Jeg har fået en prøve på jeres AHA serum, da jeg lige i tiden døjer med dehydreret hud, og lidt urenheder. Dog har jeg normalt en kombineret hud, med tendens til en lille smule urenheder.
  Jeg har ikke store bumser og igen kun tildens til lidt forstørrede porrer samt lidt talgknupper.
  Jeg valgte dog alligevel jeres AHA da jeg egentlig bare gerne vil have en god serum, da jeg også har pigmentforandringer og mangler fugt.
  Dog er mit spørgsmål om AHA også kan hjælpe på få urenheder eller i mener jeg skal gå for jeres t-zone i stedet for?
  Håber i vil svare :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Marianne. Det kan den sagtens. Jeg synes, du skal prøve den du har. De fleste hudtyper har gavn af begge typer syre, så det ER et svært valg. Start med AHA, det kan sagtens være det rette for dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle F.J.

  Hej Pudderdåser.
  Jeg er en trofast følger og læser, og bruger også jeres egne produkter.
  Efter at have læst dette indlæg, kørte jeg over på apoteket for at købe purely professionals shampoo 0 til min mand, da han lider af arp og deraf irriteret og rød hovedbund.
  Jeg har selv lige prøvet den, og den virker rigtig lækker. Jeg kom bare til at tænke på kids shampoo fra rema1000.
  Kan I fortælle mig, hvad forskellen på de to er ud fra ingredienslisten? Kan det betale sig at give de penge ekstra for purely professional, eller kan han i virkeligheden nøjes med Remas til 15,-?

  Purely professional shampoo 0:

  Aqua
  Desodium Laureth Sulfosuccinate
  Coco-Glucoside
  Sodium C14-17 Alyl Sulfonate
  Glycerin
  Sodium Benzoate
  PEG-150 Distearate

  Kids shampoo fra rema1000:
  Aqua
  Sodium Laurethe Sulfate
  Glycerin
  Cocamidopropyl Betaine
  Coco-Glucoside
  Sodium Chloride
  Phenoxyethanol
  Sodium Benzoate
  Citric Acid

  Med venlig hilsen
  Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej søde dåser
  Findes der nogle lilla ;-) leave-in plejeprodukter, som i vil anbefale til at samle tørre spidser med?
  Mvh Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Pudderdåser.
  Jeg prøvede for nogle år tilbage Purelys shampoo og conditioner, bla fordi min hovedbund ikke er glad for parfume. Men for første gang nogensinde (tror jeg) endte jeg med at smide den ud efter 3-4 uger. Jeg kunne ikke finde ud af at fordele shampoen i håret, idet den ikke skummer, medmindre at jeg brugte virkelig meget shampoo (og det er jo ikke meningen) Håret blev derfor ikke rent, men klaskede og fedtede konstant. Jeg fulgte ellers frisørens instruks, men fik det aldrig til at fungere.
  Er der mon en bestemt måde at bruge den på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Katrine
   Det er en kendt problematik, men jeg kan ikke rigtig give dig tips, for jeg har ikke selv det problem. Måske har jeg bare vænnet mig til shampoo uden SLS og SLES? Har du forsøgt at skumme shampooen op i hænderne inden du fordeler den i håret?
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bodylotion med ekstra kræfter