Magnesium Bodybalm fra Props & Pearls og noget om vokseværk

Tirsdagstip: Brug niacinamid sammen med syrepeeling

Niacinamid 10%

Mange har spurgt os, om man kan bruge vores nye Niacinamid 10% sammen med enten T-Zone Peelingen eller sammen med AHA Serum. Og JA, det kan man!

Niacinamid er ikke syre. Det er B3 vitamin og har intet overhovedet med syre at gøre. Vores sædvanlige advarsel om ikke at blande syre, kan I altså bare glemme i lige dette tilfælde, for det er slet ikke syre. Det er B3 vitamin, og du kan blande den med alt den syre, du har lyst til.

Vi anbefaler at bruge Niacinamid 10% ovenpå enten T-Zone Peeling, AHA Serum eller den syrepeeling, du nu foretrækker. Niacinamid er er godt supplement til syre. Syre virker peelende/eksfolierende. Det gør niacinamid ikke. Niacinamid er til gengæld ingrediensen, der virker på alt – næsten.

Niacinamid og salicylsyre
Niacinamid har en effekt på både hudens porer og på hudorme. Du kan også læse her i Huffington Post om de efterhånden mange studier, der er lavet, af niacinamids effekt på både bumser og ar. Samtidig virker vores 10% niacinamid også mod overskydende fedt på grund af indholdet af Miniporyl.

Har du uren hud, hudorme, store porer eller lignende problemer, så er et produkt med salicylsyre samt vores 10% Niacinamid en oplagt kombination. Du finder 2% Salicylsyre i T-Zone Peelingen.

Niacinamid og glykolsyre
Niacinamid virker også på hyperpigmentering, tab af elasticitet, alderstegn og giver en pænere hudtone. Har du disse udfordringer med din hud, så er det oplagt at kombinere niacinamid 10% med en daglig peeling med glykolsyre, som for eksempel vores AHA serum, der indeholder 7 % glykolsyre.

Niacinamid kan ikke kun afhjælpe overskydende fedt, den kan faktisk også afhjælpe det modsatte problem, Har du tør hud, så er glykolsyre og niacinamid en god kombination.

(Nogle af jer har måske prøvet andre 10% niacinamid produkter og oplevet, at de udtørrer huden. Det har vi i hver fald selv. Prøv at se efter, om ikke det er den, der også indeholder zinc, du har prøvet. Zinc udtørrer nemlig huden. Det gør niacinamid i sig selv ikke.)

Når du kombinerer Niacinamid 10% med AHA Serum, T-Zone Peeling eller en anden syre, så skal produktet med syre selvfølgelig på først. Niacinamid 10% skal på derefter.

Her kan du købe det (reklamelinks)
Vores Niacinamid 10% kan købes online nu på Matas.dk, på Magasin.dk og på vores egen Dåseshoppen.dk

Fra uge 4 kan du også købe den i butikkerne hos Matas, Magasin og Salling.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

62 kommentarer

 • Louise

  Kan man ikke bare bruge den alene og med alm creme ovenpå? Og skal man gøre det både morgen og aften, eller er aften nok? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Den er jeg spændt på at prøve, når jeg er færdig med at bruge den fra The Ordinary :)

  Men hvordan med jeres Alt-i-en beskyttelse – kan jeg bruge den ovenpå niacinamid? Nu tænker jeg især på kombinationen af niacinamid og c-vitamin…

  Beklager hvis jeg har spurgt om det før… Kan ikke huske om jeg har spurgt eller bare tænkt på at gøre det :P

  Mvh Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Den må jeg prøve! Og i forlængelse af dette – jeg er i tvivl om jeg skal bruge aha serum eller t-zone peelingen. Jeg har tør hud med tendens til at være rød på kinder, hage og næse og så er jeg begyndt at få store porer. Hvad vil i anbefale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne rigtig godt tænke mig en lidt uddybende guide til i, hvilken rækkefølge alle ens produkter skal på og om man nogle gange bør vente med fx at putte ansigtsolie på efter t-zone peeling/serum osv. Jeg står hver aften og er lidt i tvivl om jeg bare blander det hele og det dermed ikke virker som det skal. Jeg bruger pt. T-zone peeling, serum eller ansigtsolie alt efter tørheden i huden og så en dag-eller natcreme. Tak på forhånd, og tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Pudderdåser. Spændende læsning.
  Jeg er dog lidt i tvivl om det er bedst at bruge niacinamid med zink, hvis du har fedtet hud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Den må jeg prøve, jeg bruger i forvejen jeres t-zone peeling som (sammen med basiron) har gjort jeg ikke længere har uren hud – første gang i 10 år jeg kan klare at få ren hud selv uden accutin og andre receptmidler… meget stort!

  Hvis man har meget skinnende hud, vil man så drage nytte af at bruge den niacinamid som indeholder zinc? Hvis udtørrer lidt og dermed dæmper skinende hud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg vil ikke udelukke det. Jeg er ikke selv gode venner med den zink, men det kunne være et forsøg værd

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Reher

  Zink!!! Det er derfor jeg ikke har den succes med niacinamin som alle går og taler om! Tak!!! Det havde jeg slet ikke koblet sammen!

  Men hvordan er det så med niacinamin og hyaluron? Må/kan man mixe de to?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej
  Jeg har hud med tendens til rødmen, der vist mest af alt er tør. MEN jeg ville gerne have mindre porer. Hvilke af jeres produkter vil I anbefale mig? Vil iø også gerne have antiage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Så…. der vil sige…. den er ikke effektiv i sig selv som fx erstatning af dagcreme? Skal den bruges i sammen med syre? Min hud er ikke glad for syre, andet end azelaic acid fra the ordinary, sp skal jeg bruge den sammen med denne? Eller hvad er lige formålet med niacinamid? Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Jeg bruger estee lauder rens+Serum +pleje hvornår skal jeg så bruge 10% før eller efter serum ?
  Har læst 2 steder to forskellige meninger så nu kommer jeg i tvivl??
  Det er rosacea på næsen og pigment pletter der er mit største problem ( hvis det har noget at sige ) og lige en ros🌸 elsker jeres alt i en salve

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det gør ikke super stor forskel :) Brug den før eller efter din serum, det vil virke uanset.

   Og tusind tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej. Kan man bruge jeres AHA, dernæst niacimid og så en creme med A-vitamin feks fra Environ ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Kan den benyttes sammen retinol?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bang

  Er det kun jeres syrere der kan bruges sammen med eller er det alle. Og hvad hvis ens skin tonic indeholder 8% glykolsyre (excuviance clarifying solution) den skal vel på inden der eller hvad ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Line. Ja selvfølgelig! Alle syrer da – du skal bruge din Exuviance toner først og så Niacinamid ovenpå :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg glæder mig til at prøve den – især sammen med t-zone peelen som jeg sværger til. Fantastisk produkt, i har lavet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Skal Hyaluron på før niacinamid ? Det er vel også en syre eller? Skal man så også passe på med at bruge den med andre syrer. Jeg bruger også jeres T-zone, skal jeg vælge mellem den og Hyaluron eller kan de gå sammen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej dåser 🙂
  Nu har jeg jo brugt alle jeres produkter lige siden de udkom og elsker dem allesammen. Min kombinerede akne hud har aldrig været pænere. T-zone peelingen har klaret bumserne og de andre produkter har givet den pleje og beskyttelse den har brug for :D
  MEN hvor er Niacinamid 10% bare vild. Troede virkelig, at min hud allerede var på toppen, men nu (3 uger efter jeg startede med jeres nye produkt) er den blevet SÅ meget finere. Både hudtonen og mine porer! Kan slet ikke få armene ned og er så glad for, at jeg fandt jer og jeres vidunderlige produkter. Tusind tak til jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erna

  Jeg har akne og bruger jeres t-zone peeling, hyaluronsyre fra Pestle&Mortar (der har hjulpet på tørre plamager) og så jeres anti-age creme. Hvornår vil Niciamide komme ind i rækkenfølgen? :) OG så har jeg, på trods af trofast brug syre-peeling, meget stædige, små hudorme på næsten og ud til kinderne, samt på hagen. Vil det være aktuelt at forsøge at skifte over til AHA-serum? Fik at vide af kosmetolog at hudormene sidder meget fast og de var næsten ikke til at rense ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Erna. Prøv niacinamid og så hold fast i T-zone Peelingen. Det kan være niacinamiden der er det, der skal til. Og du må meget gerne give et referat om det hjælper! Du skal bruge den ovenpå T-zone Peelingen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia Thomsen

  En ting der ofte plager mig… Jeg er vild med at bruge AHA-serum, men jeg lader den altid sidde alene i en del tid før jeg følger op med andre produkter, fordi i mit hoved vil det udtynde og forstyrre pH-balancen af syren, hvis jeg fx smører en creme på med det samme? Det er sikkert bare mig der er paranoid haha :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Kan man bruge den under graviditet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lykke
   Ja, du kan fint bruge begge to under graviditet.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej – kan jeg bruge t-zone peeling, niacinamid og så undlade fugtighedscreme? Tænker om niacinamid er fugtgivende i sig selv? Bruger pt jeres alt-i-en creme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Laura
   Nej, nærmere tværtimod, du kan godt opleve, at huden bliver mere tør.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Jeg bruger T-zone peeling lige nu, og er i tvivl hvad jeg skal smører mine øjne med. Har I et bud? Niacinamid? Anti age? På forhånd tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg har for første gang brugt jeres Niacinamid i går aftes, og min hud var rigtig pæn i morges. I morges brugte jeg den så igen og her til aften har jeg fået en del små røde knopper og nogle urenheder – er det normalt i starten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Stephanie. Jeg har selv oplevet det en enkelt gang jeg startede op, men ikke igen. Jeg har ingen god forklaring – hvordan går det nu? Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Damgaard

  Tak for en fantastisk blog!
  Jeg har planer om at købe Niacinamid-cremen. Jeg bruger i forvejen jeres Aha-serum, anti-age og Alt-i-én. Med alle fire cremer er jeg i tvivl, om jeg skal vælge et produkt fra og hvad rækkefølgen skal være.
  På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Henriette
   Tak for ros <3 Det eneste produkt, vis virkning er afhængig af rækkefølgen, er AHA Serum, der altid skal nederst på ren hud. Derefter kan du mere eller mindre gøre, som du vil. Da Niacinamid 10% godt kan være lidt tør i det, er det smart med en creme oven på den, men det har jeg for eksempel ikke selv brug for.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Katja og Helene,

  Jeg har købt jeres Niacimid 10% og har brugt den ca. 5 gange – men hver gang jeg har brugt den, har jeg fået en del små knopper og urenheder i hele ansigtet. Hvad kan det skyldes? Jeg har med vilje ikke brugt den hver dag i en længere periode, da jeg jo gerne ville af med de urenheder, jeg havde fået ;/ Jeg håber, at I kan hjælpe.

  Kh. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvad mener I om Filorgas Oxygen-peel som syre-produkt? Er den værd at investere i? Da det er en mere flydende konsistens, som skal påføres med vatrondel og kun skal bruges om aftenen, kan den lette nogle af “smøre-rutinerne”, da jeg også bruger jeres niacinamid og antiage sera samt creme.Men er jeg dækket ind med denne på syrefronten?
  Tusind tak for en fantastisk og lødig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Der er god syre i i hvert fald – vist primært gluconolactone (PHA) – men jeg har aldrig prøvet den :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg er stor fan af jer og har en pæn del af produkterne fra jeres egen serie. “Min bryn-dame” er forhandler af pH-formula og siger at deres niacinamid er den kraftigste man kan få uden recept. Så vidt jeg kan se, er jeres med betydelig højere procent end pHformulas. Hvad siger I?
  Nu jeg har jer. Jeg er 60 år og har fra jeres serie, aha, olie, niacinamid, antiage, alt i et og 5% A serum. Jeg vil også gerne fortsætte med egf natserum som jo er olieforskrækket. I kan nok følge at jeg er ved at kløjes lidt i mængden af produkter. Og for det ikke skal være løgn, har jeg også BP clinical superbooster natcreme. Som det er nu, skifter jeg lidt mellem dag og aften proceduren og også foreskllige aften procedurer med og uden egf. Overvejer at fyre superboosteren af på armene og fremover bruge jeres A serum i stedet. Skal jeg gå i terapi eller har I nogle kommentarer eller ideer til mit svære produktkaos 😊😊 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Annette
   Så vidt jeg ved, indeholder pH-Formulas B3 5% niacinamid. Hvis det er korrekt, har din “bryn-dame” ikke ret. Der er 10% i vores. Før jeg kommenterer på mængden af produkter, vil jeg gerne høre lidt mere om din hud. Er huden meget tør?
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

   tak for svar. Nej faktisk er min hud ikke tør. Nærmere normal. Men aldersforandringerne er udtalte med en del pigmentpletter, nogle rynker og værst af alt den slappe/løse hud. Det gik lidt for stærkt efter de 55 :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shannesh

  Kære jer

  Min hud er total forandret efter jeg startede på jeres serie, og jeg har nu alt undtaget fodcreme…Men jeg burde have den:) Tusind tak for jer! Nu mit spørgsmål: Min datter tæt på 13 år og har meget sart hud, hun slår ud og bliver rød af alt og derfor bruger hun intet. Hendes hud er som porcelæn og utrolig smuk, men hun er dog begyndt lidt med noget Tween bums på næsen engang i mellem og lidt forstørrede porre. Vi har prøvet jeres make up rens på hende som hun mirakuløst ikke slog ud af, så den bruger hun i ny og næ. Hun bruger jo ikke make jo men det er rart at rense sin hud en gang i mellem, når man bor i storby. Jeg vil høre om I tror hun kan bruge t peeling de steder på næsen mv hvor hun engang i mellem slår lidt ud eller er det for meget og for stærkt til hendes alder? Hvad tænker I ville være godt til en 12-13 årig om noget….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Shannesh
   Når Alt i en Fodcreme er så god, at selv fodterapeuterne vil forhandle den… Så må jeg bare sige, at den er jeg personligt temmelig stolt af :-P Om det lyder spændende nok til at du prøver den, ved jeg ikke. Ligesom jeg heller ikke ved om før og efter billederne kan overbevise dig.
   Svaret til dit spørgsmål om din datter er: Ja… jeg ville nok rense hver aften, selvom hun ikke bruger makeup, spray eventuelt med en vand efterfølgende (Avéne, La Roche-Posay, Vichy og Evian kan du finde på apoteket). T-Zone Peeling er et godt bud, og selvom den har god effekt er slet ikke skrap/stærk nærmere tværtimod. T-Zone Peeling er god til sart og reagerende hud. Det er dog vigtigt, at hun kan tåle salicylsyre og når hun er så sart, som hun er, skal du lære hende at prøve alle produkter i albueleddet, inden de kommer i nærheden af ansigtet. Hvis man vil være endnu mere sikker, kan man prøve først i albueleddet og dernæst et sted i ansigtet, hvor håret dækker: foran/bagved øret, i hårgrænsen eller sådan noget.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnnaS

  Hej pudderdåser. I skriver, at zink udtørrer huden. Jeg har meget følsom (og både tør og fedtet!) hud og bruger derfor solcreme med fysisk filter som jo ofte er med zink. Er det dumt? Er der specifikke mærker I kan anbefale af solcreme til følsom hud (Rosacea) eller er det fint nok at fortsætte med dem med zink, jeg bruger nu?
  Håber I kan hjælpe.
  Vh Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anna
   Hvis du ikke oplever et problem, så tror jeg fint, du kan fortsætte.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaS

   Hej Helene
   Min hud er meget tør, men om solcremen forværrer det er svært at sige. Kan man få solcreme med fysisk filter uden zink?
   Vh Anna

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anna
   Måske, jeg mindes ikke at være stødt på en, ellers kan jeg i hvert fald ikke huske det.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Åh Pudderdåserne, I er fantastiske! Det her tip virker jo! Det har jeg det alt for vildt over efter at have døjet med uren hud i mange år. Jeg bruger T-Zone Peelingen og derefter Niacinamiden, DET VIRKER! Damen i butikken var yderst uoplyst, da jeg spurgte om jeg skulle vælge den ene eller den anden – så gik jeg hjem og fandt dette opslag og fandt den rette kombination. TAK.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Anja
   Hvor er det fantastisk at høre.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse Ødegaard

  Dejligt med en forklaring på hvordan cremerne kombineres. Har nu købt T-zone peeling og Niacinamid. I skriver peelingen skal på først, men hvor lang tid skal der gå før man så kan smøre Niaciamiden ovenpå? Skal huden lige tørre eller vente flere minutter eller…? Tak. VH Sidse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sidse
   Så længe du ikke ligefrem blander produkterne i hånden, så kan du bare smøre dem på lige efter hinanden.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hejsa :) Jeg vil lige høre jer, om retinol virker bedst på rengjort hud, som mange anbefaler, eller om man godt kan komme exfoliate og niacinamid på først? Jeg bruger først Pestle & Mortars Exfoliate, jeres Niacinamid, så retinol fra Algenist og nat creme fra samme mærke .
  Vh Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Susanne
   Eksfolierende syre skal altid nederst. Der er sikkert nogle produkter, der virker bedst nederst, men det bør være sådan, at du kan bruge dem, hvor du vil i dit ritual.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Hej!
  Nu har jeg læst igennem en del kyndige, både spørgsmål og svar. Der er dog dukket et op fra mig på baggrund af alle disse.
  Du skriver at syre altid skal påføres før Niacinamid. Hvis jeg har en fugtighedscreme med AHA fra Mellisa, kan jeg så påføre den efter Niacinamid og få et godt resultat?
  Mvh Nynne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Nynne
   Nej, AHA har ikke samme effekt i en fugtighedscreme, så den bruger du efter Niacinamid, som du plejer.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elina

  Hejsa. Jeg bruger t-zone peeling, derefter niacinamid 10% og så jeres ansigts olie ovenpå men synes min hud nogle steder virker som om den er blevet lidt tør. Er det fordi olien ikke er en god nok fugtighed ovenpå niacinamid 10%? Hvad kan jeg med fordel bruge i stedet og hvornår kan jeg så bruge olien? Vil gerne bruge den da den jo har peptider i. Dog kan jeg ikke bruge den om dagen da jeg bruger nogle andre ting som jeg synes fungere. Kan det være min hud lige skal vænne sig til niacinamid? Har brugt den i knap to uger nu. Mvh elina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Elina
   Ja, det er helt klart, fordi din hud endnu ikke har vænnet sig til Niacinamid. Det er en knastør fætter, og vi anbefaler altid, at man trapper langsomt op. Ellers kan huden virkelig godt blive sur.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kirstine

  Hejsa :-) Jeg prøver med et spørgsmål til dette indlæg da det vist passer meget godt i emnet.

  Jeg har indgået en aftale med min mand om at han skal bruge hudpleje på min anbefaling i 14 dage. Han får jeres T-zone + niacinamid + hyaluron + fugtcreme på hver aften, og han er allerede flottere her efter en uge :-)!
  Hvis jeg skal have held med at få ham til at fortsætte efter de 14 dage, så skal jeg finde en løsning der kræver færre end 4 produkter.
  Derfor: Findes der en creme (gerne parfumefri) med både salicylsyre og niacinamid? Ideelt set også med hyaluron?
  (Han har ikke bumser, men kan godt bruge at få reduceret porer og hudorme plus ekstra fugt)

  Jeg har ledt en masse uden held, så håber I kender et produkt.

  Tak for gode produkter og fin kundepleje :-D

  Hilsen Anne Kirstine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Anne Kirstine

   Der er faktisk både niacinamid og salicylsyre i vores T-Zone Peeling. Bare ikke så meget niacinamid.

   Nej desværre. Hvor mange produkter tror du han orker at bruge?

   Der er både hyaluronsyre, niacinamid og fugt i vores antage, så hvis du kombinerer T-Zone Peeling og Antiage ansigtscreme, så er det lidt derhen ad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kirstine

  Hej Katja
  Mange tak for svar :-)
  Det lyder som en super løsning at kombinere T-zone og AA. Tror også det er fint at nøjes med to produkter – jo nemmere jo bedre hvis jeg skal håbe på en fast vane.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magnesium Bodybalm fra Props & Pearls og noget om vokseværk