Tirsdagstip: Få længere, fyldigere og stærkere øjenvipper med Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum

Spar 25% på makeup og negle på Matas.dk

24e677d6-93fc-4878-b104-7513fc338e03

Indeholder reklamelink

Rigtig god jul allesammen. Håber det har været en god en af slagsen. Ovre på Matas.dk er de allerede i gang med at fejre nytår, og det gør de med 25% på makeup og negle. Jeg kan ikke se at nogle mærker er undtaget – kun allerede nedsatte varer er undtaget tilbuddet.

Der er altså 25% på al makeup og neglelak på Matas.dk lige nu og resten af 2017. Tilbuddet udløber, når rådhusklokkerne slår. Find det på Matas.dk her.

Tilbuddet forudsætter, at du er medlem af Club Matas.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Få længere, fyldigere og stærkere øjenvipper med Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum