Pudderdåserne Niacinamid 10%

Anmeldelse: Clarisonic Sonic Foundation Makeup Brush

Clarisonic foundation brush

Har I set at Clarisonic har lanceret et foundation-børstehoved til deres rensebørster? Det er den bedste nyhed siden…. ja siden Clarisonic.

Ideen er så oplagt, at man bare undrer sig over, hvorfor de ikke har gjort det for længst. At bruge de oscillerende bevægelser, som Clarisonics rensebørste laver, til at fordele foundation helt fint og jævnt.

Jeg har nu testet den i et par uger, og jeg er vildt begejstret. Det fungerer helt fantastisk.

Clarisonics foundationbørste (og ja, her er der faktisk tale om en børste, mens alle andre makeuppensler er pensler) gør alle foundation nemme at arbejde med. Jeg er ved at teste et par foundation, som virkelig ikke giver et ret pænt resultat, og som er ekstremt tørre og tunge at fordele. Men med Clarisonic går det markant nemmere end med en almindelig pensel.

Jeg har endnu ikke prøvet en foundation, den ikke fungerede med – bortset fra pudder. Det kan den ikke. Det skriver Clarisonic også selv.

Jeg oplever måske at den giver et lidt lettere og mere naturligt resultat end en almindelig pensel. Den fordeler et lettere lag og arbejder produktet bedre ind. Jeg oplever at min foundation får en lettere dækning end den gør med en almindelig pensel.

Også til contour, concealer, blush, highlighter…
Den virker med alle typer cremede produkter. Du kan bruge den til foundation selvfølgelig men også concealer, contour, cremeblush, cremet highlighter mm. Bare produktet har en cremet konsistens.

Clarisonic har selv lavet nogle fine sjove youtube-videoer hvor de har lagt alle produkter på fra starten i et flot mønster – concealer, foundation, contour, blush og derpå blender det ud med Clarisonic. Og det fungerer faktisk.

Jeg har lavet en lagt mindre fancy version af den video med bare concealer og foundation, som du kan finde på vores Instagramprofil.

Clarisonics foundationbørste har også den fordel at den er ekstremt nem at gøre ren, sammenlignet med både en traditionel pensel og især en beautyblender. Den er bygget op som en almindelig Clarisonic børste og er lige til at vaske under vandhanen.

Har du allerede en Clarisonic, så vil jeg varmt anbefale at prøve dette børstehoved også. Den giver en fin ekstra dimension til din Clarisonic, og det er ærlig talt en af de bedste foundationpensler, jeg har prøvet.

Ejer du ikke en Clarisonic endnu, så er dette endnu en god grund. Vi har skrevet mere om Clarisonic her og her.

Her kan du købe det (reklamelink)
Clarisonics Makeup Applicator Brush passer på alle Clarisonics ansigtsbørster. Den koster 225 kroner i Magasin eller online hos blandt Boozt.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

10 kommentarer

 • Gitte

  Har set at Magnitone også laver en blend up børste/ makeup blending brush. Er det en I kender til? Og er det den samme slags børste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Gitte
   Nej, de er meget forskellige, der er en anmeldelse og sammenligning på vej :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Er den mon kommet? Jeg kan nemlig ikke finde den og er lige ved at købe Magnitone, men er meget nysgerrig på jeres anmeldelse :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Louise
   Nej, det er den desværre ikke. Af personlige årsager har jeg hængt i bremsen de sidste mange måneder, hvorfor jeg slet ikke har nået at anmelde alle de ting, jeg gerne ville.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har godt hørt om den på youtube, hvor folk anbefaler den. Men lige nu kan jeg ikke bruge andet end min Beautyblender – både til foundation, concealer og pudder :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milde

  Jeg har den fra Magitone – jeg elsker den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Milde
   Jeg tester foundations med den i øjeblikket, hvilken en foundation bruger du?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Uh, jeg glæder mig til at høre mere om den også om deres rensebørste. Hvad er jeres erfaringer med disse to produkter?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anna
   Rensebørsten har jeg ikke prøvet, men en meget pålidelig kilde, har fortalt at den er meget blidere end Clarisonic.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pudderdåserne Niacinamid 10%