Dåseposten: Makeup til sart hud

Fredagsfavorit: Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème

Det har udviklet sig til et afhængighedsforhold. Det er ikke noget, jeg er glad for at indrømme, det er trods alt bare en creme. Faktisk er det så slemt, at jeg har det bedst, når jeg har en ekstra på lager. I den sidste uge har jeg nervøst kigget ned i dåsen, og næsten grædt lidt ved tanken om, at det snart er slut. Og så var det, at det gik op for mig, at den nye version alligevel har vundet mit hjerte.
Sidste år blev jeg nemlig klar over, at den gode gamle version var blevet reformuleret. Det blev jeg så fornærmet over, at jeg ikke købte den, som jeg ellers plejer, når efteråret sniger sig ind over landet. Æv, hvor kom jeg til at fortryde det! Men nu har jeg altså atter overgivet mig til Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème.

Noget med en serie
Under sædvanlige omstændigheder griner jeg lidt for mig selv, når snakken falder på, hvor vanvittig vigtigt det er at holde sig til samme serie, når det kommer til hudpleje. Hvis nu jeg bare siger, at vi har en noget anderledes tilgang til netop dette emne på bloggen, så lyver jeg vist ikke…
Derfor er det også noget overraskende for mig, at jeg sagtens kunne fylde skabet op med produkterne fra Revitalizing Supreme serien. Overraskende er i virkeligheden ikke særligt dækkende. Det stikker faktisk så dybt, at jeg både holder af Body Creme og den helt nye Eye Balm! Og i den sammenhæng er overraskende vist noget af en underdrivelse. De fleste, der læser bloggen regelmæssigt, kender mine særheder i forbindelse med netop disse produkter. Derfor vil kærligheden til de to nok komme bag på de fleste.

Noget helt særligt
Det særlige ved Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème er især konsistensen. Den er rig og næsten lidt sej, men den er så rar og føles ikke fedtet. Min hud slubrer i hvert fald cremen i sig både morgen og aften. Der er masser af skønne ingredienser i. Der er både nogen, der sørger for fugt nu og her. Samtidigt er huden godt beskyttet mod fugttab i løbet af dagen eller natten. En ting er, at firmaer skriver den slags på emballagen, en anden ting er imidlertid, den oplevelse man selv har med produktet. Min oplevelse med Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème er, at min hud er GLAD!

*Teksten indeholder reklamelinks

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème* kan du købe i to størrelser, 30 ml. koster 540 kroner, mens 50 ml. koster 795 kroner. Estée Lauder finder du i Illum, Magasin, Sephora og Matas.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Boozt.com - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk   Feelunique - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links
   

6 kommentarer

 • Bente H

  Er du gået på kompromis med creme i krukke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Bente
   Jeg bliver aldrig fan af krukker, men cremen er og har været yndlings i årevis.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Jeg fik lige en mail fra Estee Lauder igår ang. et tilbud på denne serie: 30 ml ansigtscreme og 200 ml bodycreme til 699 kr. På deres danske side :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Magasin har 20% til goodiecard medlemmer i weekenden

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåseposten: Makeup til sart hud