Er mineralsk makeup sundere end almindelig makeup?

Fredagsfavorit: Victoria Beckham X Estée Lauder Eye Palette

Victoria Beckham X Estée Lauder Eye Palette

På falderebet vil jeg skrive lidt om Victoria Beckham X Estée Lauder kollektionen. Den nye kollektion, Estée Lauder sender på gaden i samarbejde med Victoria Beckham, lander nemlig i starten af oktober. Det er det produkt fra kollektionen, jeg har været gladest for. For et par uger siden opdagede jeg ved et tilfælde, at der var flere af den første kollektions Eye Palette på standen i Magasin på Kongens Nytorv. Victoria Beckham X Estée Lauder Eye Palette har været flittigt brugt. Derfor er jeg glad for, at den er til at få fat i endnu, så jeg kan dele min begejstring. Den passer i mine øjne perfekt til efterårets og vinterens fester. Med sine dybe nuancer og fine glitrende skygger er det ikke svært at kombinere farverne.

Eye Ink
De single øjenskygger Eye Ink kollektionen også omfattede, var en ret speciel konsistens, nærmest en gel der blev til pudder på låget. Den sorte jeg havde fingrene i til mit Lørdagslook: Very Posh, var ikke særlig let at tone ud. Når jeg har brugt den efterfølgende, er den altid blevet presset på en lidt klistret base med en fast pensel. Den indeholder virkelig meget glitter, så der skal helst ikke tones for meget ud, når den først er lagt.
Øjenskyggerne i Eye Palette er helt anderledes og meget lettere at have med at gøre. Det er en klassisk pudderskygge med perlemor. Så dem kan du både bruge med en tør eller fugtet pensel, og de er også fine at tone ud.

Farverne i paletten

 • Fired Sapphire: En klar kølig blå nuance. Den får mere liv med en fugtet pensel og det lyseblå perlemor er mere synligt.
 • Blonde Cumin: En lys varm gylden nuance. Den kan fint stå på egne ben. Den bliver mere metallisk, når du påfører den med en fugtet pensel.
 • Metal Saffron: En gylden brun nuance med bronze perlemor. Skyggen er lidt mere medgørlig, når du bruger den med en fugtet pensel, men den fungerer stadig glimrende tør.
 • Burnished Sage: En mørk grangrøn nuance. Intenst pigmenteret øjenskygge uanset om du bruger en tør eller fugtet pensel. Og det på trods af at det er en lidt støvet øjenskygge.
 • Grey Amber: En mørkegrå nuance med transparent perlemor. Mest pigmenteret ved brug af en fugtet pensel og naturligvis mere intens perlemor.
 • Black Nutmeg: En mørk rødbrun nuance. Den er mest intens med en fugtet pensel.

Victoria Beckham X Estée Lauder Eye Palette
Det virkelig smukke ydre er bare en detalje i forhold til indholdet i paletten, selvom den virkelig er meget pæn. Eye Palette indeholder seks pudderskygger. De seks skygger er meget pigmenterede. Et par stykker af dem skal dog have lidt hjælp eller fungerer bedst med en let fugtet pensel. De indeholder alle seks perlemor, men formlen er silkeblød og ikke det mindste grynet. Fælles for alle seks øjenskygger er den virkelig gode holdbarhed.
*Teksten indeholder Reklamelinks
Victoria Beckham X Estée Lauder Eye Palette finder du som nævnt i Magasin på Kgs. Nytorv og online i Estée Lauders egen webshop*. Paletten koster 645 kroner. Tjek også resten af kollektionen* ud inden det er for sent.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

 • Jeg synes desværre, denne kollektion har nogle helt vanvittige priser! Jeg vil gerne betale lidt ekstra for et unikt produkt, men lige i dette tilfælde synes jeg det er i overkanten. Men det er bare mig… ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mia
   Med de fleste andre produkter er jeg enig, men denne her har jeg simpelthen været SÅ glad for :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er mineralsk makeup sundere end almindelig makeup?