Et timeglas til badeværelset

Fredagsfavorit: Sisleÿa L’Integral Eye & Lip Contour Cream

Sisleÿa L'Integral Eye & Lip Contour Cream

For nogle måneder siden skrev jeg om en anden gadget, som jeg var vild med… Det er jeg stadig, men jeg har altså også forelsket mig i denne fine ridoki. Den følger med i en specialudgave af Sisleÿa L’Integral Eye & Lip Contour Cream.
Faktisk har jeg haft en meget smuk jade ridoki, som jeg har brugt i årevis… bare fordi det er rart. Hvis du ikke aner, hvad jeg taler om, så kender du den måske som jaderulle. Et fint håndtag med en aflang perle af jade, som man bruger til massage og en slags zoneterapi i ansigtet.

Uhensigtsmæssige vaner
Når man er barn og ung, bruger man ikke så meget energi på at tænke over hvilke dårlige vaner, man tillægger sig. For mit vedkommende betyder det, at jeg sover på maven. Det er en sand dræber for huden. Vanen giver på sigt dybe rynker, fordi ansigtet bliver ”krøllet sammen” i mange timer. Det kan også være måden, du gnider dig i øjnene eller rynker panden. Eller noget andet fjollet, du måske ikke en gang tænker over. Først og fremmest gælder det op at være opmærksom, ellers er det i hvert fald umuligt at ændre vanen.

Sisleÿa L’Integral Eye & Lip Contour Cream
Øjenområdet er et ømt punkt for mig. Begge mine forældre har fået foretaget øjenlågskirurgi for at få reduceret nogle meget tunge øjenlåg. Så jeg ved ligesom godt, hvilken vej det går…
Heldigvis er jeg ikke så ramt, som de var på min alder, alligevel er det en bekymring. Alligevel er øjencreme ikke et fast element i min rutine, men da jeg så den lille fine ridoki, tog jeg den lækre øjencreme i brug.
Der er sket en reduktion af de fine linjer og mine øjenomgivelser er langt smidigere og mindre irriterede. Det sidste er vigtigt for mig, for den væsentligste grund til, at jeg undgår øjencremer, er, at mine øjne bliver røde og træls. Konsistensen er rig og rar uden at være fedtet.

Ridoki
Selvom jeg tvivler på, at du kan gøre det forkert, så får du lige den anbefalede fremgangsmåde. Det er helt enkelt. Rullen skal ind under øjenbrynet og et par gange ind over øjenlåget med start ved øjenkrogen hver gang. Der skal være et let pres på rullen, når du kører med den. Se eventuelt videoen om ridoki og Sisleÿa L’Integral Eye & Lip Contour Cream på YouTube.
I starten handler det mere om at få det gjort. For mit vedkommende er det nu et ritual, jeg meget nødigt vil undvære. Samtidig er det så rart, at det er svært at stoppe igen. Du kan som navnet antyder også bruge både creme og ridoki rundt om munden.

Sisleÿa L’Integral Eye & Lip Contour Cream koster 1240 kroner, og du finder den i specialudgaven med den fine ridoki i Magasin og Illum.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Lone H

  Hvordan er denne ridoki forskellig fra den øjenmassager med kuglen fra The body shop ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lone
   Jeg beklager det langsommelige svar :-*
   Den er ret anderledes, fordi dette jo er en rulle, men TBS’s er sjovere at lege med :-P

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at læse jeres svar på Lones spørgsmål herover, når I får mulighed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Så er der svar :-* Jeg beklager, at det tog så lang tid :-/

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Er sove på maven dårligt :o
  Jeg sover nærmest kun på maven!! Tror min kæreste skal til at høre på mig der snorker på ryggen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et timeglas til badeværelset