Tirsdagstip: Find en løsning

Fredagsfavorit: Hårnåle

Hårnåle

Det virker jo helt absurd at vælge hårnåle som fredagsfavorit. Ikke desto mindre er det sådan nogle, der har været mit kæreste eje siden jeg købte dem i lørdags. Da mit hår har skiftet så meget farve, som det har, har jeg haft svært ved at bruge de hårnåle, jeg havde i forvejen. Der var sorte, hvide, guld og sølv hårnåle, så der var ikke rigtig nogen, der passer til min naturlige hårfarve. Der efterhånden er groet så meget ud, at det er umuligt og temmelig fjollet at prøve at skjule det.

En løsning
I tirsdags skrev jeg lidt om mit umulige hår i Tirsdagstip: Find en løsning. Løsningen, jeg er nået frem til, er at flette håret. Det er håret selvfølgelig ikke langt nok til, og det er her hårnålene er essentielle. Min ”franske fletning” består nemlig af mindst fire nåle. Hårnålene sørger for, at de enkelte afsnit af “fletningen” sidder fast og ikke glider ud, inden jeg når nakken. Den sidste tot i nakke bukker jeg ind under håret og hæfter med en hårnål.

Hårnåle
Er der noget særligt ved disse hårnåle? Nej, det ville være synd at sige, faktisk er det mest konceptet jeg er fan af, for selve hårnålene er lige bløde nok. Det er en midlertidig løsning, for var mit hår længere ville jeg helt sikkert få mindst et hysterisk anfald, hver eneste gang jeg sætter hår. Desværre har jeg smidt pakkerne til de øvrige hårnåle ud, så jeg ved ikke, hvilke mærker det er. I hvert fald er de anderledes, fordi de ikke snor sig, når jeg prøver at skille dem ad for at sætte håret fast. Det er drønirriterende, så det er i hvert fald et råd til andre, der er på jagt efter gode hårnåle.

Hvis du har nogle gode råd, i forhold til mærker eller tricks med hårnåle, så er du mere end velkommen til at dele dem i kommentarfeltet herunder.

Hårnålene her fandt jeg på sådan et stativ foran Matas, de kostede 20 kroner for 24 hårnåle. Det er desværre ikke lykkedes mig at finde dem online.

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Zalando.dk - MAC - Boozt.com - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk   Feelunique - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links
   

9 kommentarer

 • Katja

  Prøv shopping4net. De har p.t. tilbud på hårnåle i flere farver og længder, 24 stk. for 9 kr., samt gratis fragt. Jeg handler ofte der, da de altid har supergode tilbud og altid gratis fragt.
  Desuden vil jeg gerne benytte muligheden til at sige tak for Jer hos Pudderdåserne. Bruger Jeres produkter, hvilket jeg vil blive ved med. Har aldrig haft pænere hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Katja
   Mange tak for tip og ros <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Et super tip til hårnåle. Vend den bølgede side ned mod hovedbunden, så holder de bedre fast i håret

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Det er sådan set det de er beregnet til. De er lavet sådan at man skal vende den bølgede side nedad. Vender du dem om, gør du det forkert – og det er der mange der gør!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Et andet godt tip til hårnåle er at give dem et sprøjt hårlak før brug – så har man ikke problemet med, at de glider rundt/ud/etc.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et lille tip kunne være at vende hårnålen den rigtige vej. Mange tror fejlagtigt at den flade side skal vende mod hårbunden men det er lige omvendt.

  Knus Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Emma
   Som du kan se i kommentarfeltet er der flere af vores læsere, der kender det fine tip :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Find en løsning