Lancôme Visionnaire Crescendo: Ny peeling med alt i syre

Fredagsfavorit: Permanent hårfjerning

Cerix

Sådan så jeg ud lige inden første behandling hos CeriX

Sponsoreret indlæg

Det er ikke altid så nemt at være en kylling… i hvert fald har jeg i flere år spildt både tid og ikke så lidt tårer på et voksende problem på min hage. Som nævnt mange gange her på bloggen lider jeg af PCO, som har beriget mig med mange spændende ting… en af dem er øget hårvækst blandt andet på kroppen. Det er jo lidt irriterende, at det ikke er håret på hovedet, der bliver kraftigere og mere af. Næ, hos mig er det hårene i næsen (WTF!), som nævnt håret på kroppen og ikke mindst på hagen. Der er bare blevet flere og flere, og det har med jævne mellemrum sendt mig på følelsesmæssige rutcheture, som er svære at komme sig over.

Et blidt skub og en stor frygt
Det var faktisk en snak med en af vores samarbejdspartnere, der gav mig det endelige skub, for det er ikke ligefrem manglende kendskab til processen eller dygtige behandlere, jeg har manglet… Min største frygt var faktisk postinflammatorisk hyperpigmentering… jeg så for mig, hvordan det ene overskæg erstattede det andet. Og da jeg først fik talt min frygt igennem, var det ikke værre, end at man kan gøre noget ved det efterfølgende… I øvrigt opstår det yderst sjældent og kun, når man ikke beskytter sig mod solen.

Valg af klinik
Når det handler om behandlinger, jeg er lidt eller rettere sagt meget nervøs ved, så er det vigtigt for mig at finde en klinik og en behandler, jeg er helt tryg ved. En der lytter, og en der er i stand til at forsikre mig om at alt er eller i det mindste bliver godt. Derfor har det taget flere år at tage den afgørende beslutning om at gøre noget ved mit problem på hagen. Det blev CeriX, der løb af med sejren, fordi jeg fik mange varme og personlige anbefalinger med på vejen. Og jeg kan kun give dem ret, for Diana er både rar og sindssygt effektiv. Hun har selv prøvet det, og derfor fortæller hun undervejs, at det for eksempel godt kan gøre ondt, når man arbejder tæt på knogler eller tænder. Og hun kan også forsikre én om, at det, man oplever, er helt normalt og give gode råd med på vejen.

Hurtige resultater
Nu er jeg først lige gået i gang, så der er lang tid til jeg er helt færdig med behandlingerne, men det er virkelig fedt, at man kan se resultater så hurtigt. Selvom jeg virkelig følte, at jeg havde fuldskæg, i de første par uger, så var det simpelthen så befriende, da hårene lige så stille begyndte at slippe. Det er klart, at der kommer meget mere om behandlingen undervejs, for det første er det ret spændende, og så er det noget vi får rigtig mange spørgsmål til. Så der kommer selvfølgelig en grundig gennemgang af behandlingen og mine oplevelser.

CeriX samarbejder med PCO-foreningen, så hvis du døjer med samme problem som mig, kan du læse meget mere hos CeriX eller selv skrive til klinikken for yderligere information.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med CeriX.

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk / Følg os på Facebook og Instagram: @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas MAC Asos Deciem FeelUnique Escentual HQhairEstee Lauder LookFantastic Clinique Gosh
   

3 kommentarer

 • Pernille

  Tak for spændende indlæg.
  Jeg er lys i huden og har få men lyse hår på krop, barberer eks ikke ben særlig tit, da hår her vokser langsomt, har masser af hår PÅ hovedet, og her kommer problemet så – en tiltagende lys og dunet moustache….de længste hår jeg plukker af er ca en halv cm, og jeg plukker tit. De er helt fine og lyse. Skal jeg overhovedet gøre andet end jeg gør nu – anbefaler I voks eller lign? Vil I ikke være søde at skrive lidt om dette?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Kære Helene

  Hvordan er det gået med dine behandlinger og ikke mindst dit resultat her 6 mdr. senere? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hej Helene. Hvordan går det med laserhårfjerningen? Kan se Cerix har en kampagne lige nu hvor man får 2 ud af de 8 behandlinger gratis. Jeg er meget interesseret i at få denne behandling da jeg også selv døjer med uønsket hår i ansigtet (hovedsageligt hageområdet) men ville lige høre dig ad først om det er noget du anbefaler. Har det virket ind til videre? Er det noget du tror der vil virke på længere sigt? Kan man nøjes med de 8 behandlinger og så er det meste hår væk for evigt eller hvordan? Og hvor ligger vi cirka henne i prisleje for alle behandlingerne samlet? Ja som du kan høre er jeg meget nysgerrig og grunden til at jeg smider en kommentar herinde er at jeg stoler på Katjas og dine oplæg, jeres research og jeres ærlighed.
  Mange kærlige hilsner fra en behåret, nysgerrig og meget interesseret søster :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lancôme Visionnaire Crescendo: Ny peeling med alt i syre