Stem på årets forbrugerpris og vind alle de nominerede

Tirsdagstip: Husk balsam efter kuren

Hårkur købt hos Emma.dk

Sådan kan det se ud, når man har sparet mere end 600 kroner ved at shoppe hos Emma.dk

Sponsoreret indlæg

Der er emner, vi har skrevet så meget om, at vi næsten glemmer, at det ikke er alle der har læst med fra starten. Eller har læst samtlige indlæg for den sags skyld. Og i al beskedenhed er der bare indlæg, der fortjener, at blive skrevet om og om igen. Det har jeg valgt at gøre i dag, både fordi det er lang tid siden sidst, og fordi jeg igen har haft glæden af at shoppe hos Emma.dk og nu også kan afholde en konkurrence om et gavekort på 500 kroner til en heldig vinder.
Som du kan se på billedet, sparer man en mindre formue, så der er god økonomi i at købe salonstørrelser af både shampoo, balsam og hårkur. Hvis du ikke har hørt om Emma.dk før, så kan du læse mit indlæg fra marts måned, hvor jeg blandt andet købte gamle favoritter og en virkelig skøn duft.

Men bruger du den?
Der er mange, der kommenterer ældstens hår, det ER også misundelsesværdigt. Det har en smuk mørkebrun nuance, det er tykt og så er det ualmindelig sundt og ikke mindst velplejet. Han bliver tit spurgt, hvordan han passer det. Og han kommer naturligvis ikke sovende til det. Min eneste regel, den gang knægten annoncerede, at han ville have langt hår, var og er stadig, at han skulle sørge for at passe det. Hvor er der bare mange fyre med grimt, slidt og vanvittig sørgeligt hår, fordi det er for feminint for dem at bruge hårkur. Mange både mænd og kvinder har hårkuren stående, men den kan kun hjælpe, når du også husker at bruge den… helst hver gang håret bliver vasket eller i hvert fald mindst en gang om ugen.

Det fulde udbytte
Når du bruger hårkur, er det selvfølgelig vigtigt at vide, hvordan du bruger den bedst. Der er ingen tvivl om, at det er en dyr fornøjelse at købe hårkur, hvis du så ikke får glæde af effekten, fordi du bruger den uhensigtsmæssigt, så forstår jeg virkelig godt, at du vælger at lade være. Derfor er det vigtigt at bruge produkterne i den rigtige rækkefølge:

 • Vask håret (mindst en gang og to efter hinanden, hvis du bruger mange stylingprodukter eller bare vasker håret sjældent).
 • Fordel hårkuren i det rene hår og lad den sidde, så længe som producenten angiver på emballagen.
 • Skyl kuren ud og fordel nu en god balsam i håret, hvis det er en tung eller meget rig balsam, kan det være en rigtig god idé at undgå hovedbunden.
 • En balsam sørger for at lukke hårstrået, så de gode sager fra hårkuren bliver i håret, og håret samtidig syner mindre ødelagt.

Husk kun at presse vandet ud af håret og at bruge noget varmebeskyttende, hvis du bruger føntørrer, krøllejern og andre varme stylere.
Rækkefølgen giver meget god mening, når man sætter sig ind i, hvad de forskellige produkter gør ved håret. Og så skal man selvfølgelig også vælge produkterne efter de problemer der nu måtte være.

Vind og spar penge hos Emma.dk og få pænt hår
Når det giver ekstra god mening at skrive om Emma.dk i forbindelse med netop hårkur, så er det selvfølgelig, fordi der er RIGTIG mange penge at spare, og så er det måske ikke længere så uoverskueligt at købe og især at få brugt hårkuren, ligeså ofte som dit hår har brug for det.
Du deltager i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Emma.dk, hvis du i kommentarfeltet herunder deler dit bedste hårplejetip.
Der bliver trukket lod blandt alle besvarelser i løbet af maj måned.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Emma.dk

   

72 kommentarer

 • Nina

  Kunne virkelig godt bruge en god hårkur :-) et lille tip til bløde krøller er at kramme håret med kokosolie – det samler krøllerne og giver fin glans..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg tror mit bedste hårtip er at sove med lidt god olie i håret og vaske det næste morgen :-) Og Emma.dk er fantastisk :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg døjer rigtig meget med tørt hår, og det, der virker bedst for mig er, at vaske håret hver 5. eller 6. dag. Aftenen inden, jeg vasker det, smækker jeg håret en i en god omgang kokosolie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cendie

  Uuuhh er lige løbet tør for kur og på udkig efter en ny. Er så glad for Smartbond balsam at den ihvertfald ikke bliver skiftet ud. Mine bedste tips er kokosolie, svinehårsbørste og altid skylle med lunkent/koldt vand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie Andersen

  Mit bedste tip er at kramme lidt arganolie ind i hårspidserne, når håret er nyvasket og fugtigt. Håret ser sundere og mere velplejet ud og har man lidt krøller samler det også dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis T

  Min iranske frisør fortalte mig for tyve år siden om kokosolie til håret – og ja jeg ved godt at I ofte fortæller den samme historie – men det er altså også godt. For et par år siden fandt jeg så at Urtekram laver en økologisk balsam med kokus, både alm. balsam og som leave-in spray. Jeg er fan af kokos i håret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Føntørring, glatning mv. slider på håret – jeg har derfor indført “hviledag” om søndagen, hvor håret får fred fra diverse styling :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise larsen

  Mit bedste tip er faktisk at bruge en virkelig god leave-in til håret. Jeg har fornyeligt fået købt Redken anti-snap, men for satan den gør en stor forskel. Den samler hårstrået efter badet, og efterlader ingen strithår. Den er virkelig god :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Flindt

  Mit bedste tip er at få håret klippet regelmæssigt. Jeg synes det er svært at finde tid, så ofte bliver det i min frokostpause (min chef går heldigvis ind for, at det skal der være plads til) 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Michelsen

  Nu er mit hår helt kort, men det bedste tip er ikke at vaske håret for ofte. Jeg skyller selv håret hver dag og bruger lidt balsam til at fjerne stylingprodukter. Vasker 1 eller 2 gange om ugen.
  Jeg havde tit fedtet hovedbund, da jeg havde langt hår, men der findes så mange gode tørshampoo i dag, så hvis jeg havde langt hår, ville jeg benytte mig af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det bedste jeg kan gøre for mit hår er netop at huske fugten. Så kan jeg sparer på produkter til hverdag. Jeg kan spare på antal hårvaske.
  Det været godt at få prøvet en masse shampooer og balsam, for efter jeg har fundet noget som passer mig, er styling og vedligehold blevet meget nemmere – og det ser mere lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Albrechtsen

  Skyl! Fra en der vasker kat til udstilling- hvis ikke der skylles ordentligt, klasker pelsen og kan fedte til igen . Det samme gør dit hår. Jeg skyller til jeg synes jeg er færdig. Og så lige tælle til 30 mens du fortsætter. De gange hvor jeg fx vasker hår under tidspres, dårligt vand tryk osv(hotel, sport osv) , mister jeg en dag så at sige,ifht hvornår jeg skal vaske igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Lykke Hansen

  Put tørshampoo i håret, inden du går i seng! Så får det tid til at virke, og du undgår det grålige look, når det lige er sprayet i. Og gør det inden, at du reelt har fedtede rødder – det virker SÅ godt! Hovedpuden kan til gengæld trænge til lidt ekstra udskiftning… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Jørgensen

  Mit bedste hårtip må være kokos i spidserne. Det virker bare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  En god frisør er virkelig godt for håret. Jeg har haft lækkert hår, siden jeg begyndte at blive klippet af Stia i Roskilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Mit bedste tip er at undgå sulfatet – især hvis du har krøller. Det har gjort at jeg kunne få langt hår istedet for at måtte opgive når det nåede til skuldrene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Matzen

  Mit bedste tip må være at bruge badehætte. Jeg er slem til at stå for længe under den varme bruser, og det slider helt vildt på farven, så meget jeg havde tydelig farveforskel mellem nakken hvor vandet rammer, og fronten.
  Jeg burde undlade de lange varme bade, men det er godt for mit mentale helbred, og badehætten sørger for mit hår har samme farve hele vejen rundt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Olie i håret efter hårvask er super godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Mit tynde skandinaviske hår har meget stor tildens til at fedte og mit bedste tip må da være tørshampoo. Hold da op det var vildt, da jeg første gang opdagede det! Det har godt nok gjort underværker for mit forhold til mit hår. Og med en textur spray kan jeg pludselig også få flotte fletninger. Gude produkter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mei

  jeg kan godt lide at binde mit hår op i en ‘bun’, i badet efter jeg har kommet hårmaske i – jeg føler at det er mere effektivt end bare at lade ‘hænge’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mit bedste tip er at droppe at sove med hårkur i håret. Kom i stedet en plastikpose uden på håret og bagefter et håndklæde – varmen får det bedste frem i kuren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  At sove med koldtpresset kokosolie natten over, en gang i ugen – det giver den flotteste glans til hårlokkerne :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En anden Mette

  Tør man nævne mayonnaisen som hårkur, hvis man ikke har fået tanket op? Den fåes endda i travle size på Burger King:-) Husk endelig shampooen før vand bagefter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg er selv den type der burde gå mere op i mit hår, men simpelthen ikke har overskuddet til hårkur eller pengepungen til de rigtig gode frisørprodukter desvære. Det har jeg flere gange aftalt med mig selv at skulle lave om på, og alle kommentarene her på siden er jo en fantastisk liste til nye gode hårvaner ;-) Mit tip er simpelt; undgå hårelastikkerne der har metallukning. Det slider på håret og knækker hårstrående. Der er nemlig intet værre end slidte afknækkede hår stikkende op fra hårskildningen, et problem jeg selv har haft rigtig meget. Indlægget falder på et tørt sted. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid J

  Mit bedste tip er faktisk at skylle hår og krop efter med iskoldt vand, når du har været i bad. Det lukker hårstrået og giver det et smukt, blankt udseende – og det er supergodt for kroppens blodomløb samt huden. Desuden har både Olaplex og Biosilk gjort godt for mit slidte hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lav en løs fletning i håret om natten. Det føler jeg har gjort underværker for mit hår 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi H.

  Undgå shampoo med sulfat😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Mit bedste hårtip er at vaske hår så 1-2 gange om ugen, hvor man krammer olie i spidserne og lader det lufttørre. Så er spidserne ikke så tørre, og syner ikke så slidte😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SofieV

  Det er virkelig en god artikel at gentage. Der er mange, der ikke har styr på rækkefølgen og det er så ærgerligt.
  Mit bedste hårtip er at bruge almindelig god håndcreme i spidserne hver aften inden sengetid. Det giver de ofte slidte spidser lidt mere liv og det går mit hår til at se sundere ud. :)
  Jeg er iøvrigt fan af Niveas blå creme i dåse! Den virker bare og så minder dåsen mig om barndommen i min mormors fine badeværelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg lufttørrer altid mit krøllede hår for at undgå at slide for meget på det. Derefter en curling lotion eller lign og masser af saltvandsspray :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille H

  Mit bedste tip er uden tvivl, altid tørre håret med et håndklæde inden jeg putter min kur i. Kan virkelig mærke at kuren virker bedre og jeg synes også at jeg bruger mindre når jeg gør det. Prøv det :)
  Krydser fingre for at præmien bliver min :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Corinth

  Brug penge på en god shampo og balsam

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna L

  Jeg kender ikke emma.dk, men jeg er altid game på at prøve nye ting til håret!
  Mit bedste tip må være at give håret så meget ro som muligt, dvs. så lidt varme og farve som muligt og hårelastikker uden metaldimser på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Jeg anede ikke at man skulle bruge balsam efter en hårkur :o det er jeg da glad for jeg lige fandt ud af!

  -Mit bedste hårtip er helt klart at bruge aloe vera spray som detangler når håret er svært at rede ud, om det så enten er fyldt med hårspray fra dagen før eller fyldt med knuder – aloe vera gør det lynhurtigt og smertefrit at rede selv det mest krusede og ødelagte hår ! Og så blir håret mega blødt efter længere tids brug :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Mit bedste råd er at bruge Batiste tørshampoo! Den kan både bruges, når man gerne vil vente med hårvask til dagen efter, når man vil have mere fylde i håret, og når krøllerne skal holde bedre. Og så findes den til mørkt hår, så os mørkhårede ikke bliver helt gråhårede efter en tur med tørshampoo. Den er virkelig en lifesaver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Jeg bruger ofte den baglæns hårvask med balsam først og shampoo efter, så er det ofte nok med en gang hårvask fordi balsamen vasker håret ganske rent først og så beskytter det spidserne, så bruger jeg kun shampooen i hårbunden. Det virker for mig, men som men alle hårtip må man prøve hvad som virker og eksperimenter lidt. Til denne metode er lette balsam som skummer lidt når man massere at foretrække i min erfaring. Dejlig konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mit bedste tip er at rede håret forsigtigt igennem med fingrene, når man har fordelt hårkuren i badet. På den måde dækker kuren hvert eneste hårstrå og virker meget bedre. Jeg har super tykt og tørt hår, og det har gjort en stor forskel for mig. Jeg barberer desuden ben + bikinilinje imens, så kuren får mindst 5 min til at virke. Tak for en dejlig blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Mit bedste hår tip er nok at børste håret med hovedet nedad. Begynd ved spidserne og arbejde opad mod hovedbunden. På den måde kan man børste filtret/nyvasket hår helt skånsomt og samtidig ikke slide for meget på de små/tynde hår ved panden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Nogle gange “vasker” jeg kun mit hår med balsam, det virker ret godt hvis man har tørt hår og naturligt krøl:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla P

  Jeg har naturfald/krøl og fint men meget hår. Efter jeg er begyndt at bruge kerastases discipline serie, er mit hår blevet så lækkert, blødt og medgørligt. Det bedste produkt er næsten sprayen ‘fluidissime’ som gør håret nemmere at rede og samtidig virker som varmebeskyttelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette-Maj

  Mit bedste hårtip er at bruge kokosolie i spidserne som fugtgivende kur til de tørre spidser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Svendsen

  Er selv så koprthåret at jeg kan slippe uden noget særlig hårpleje.
  Så mit bedste råd må være at: Purely Proffesionals leave-in hårkur er god til langhårede drenge (10 år) der ikke har tid til at stå længe i badet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mulle

  Husk at føntørre håret jeg har langt tykt hår og masser af det så hvis jeg ikke tørrer det hver gang det har været vådt så er jeg sikker på at jeg får skæl og det begynder at klø

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai P.

  Ligesom overnight mask til ansigtet (som jeg selv syntes er et vidunder produkt til en som mig med et lille barn og ikke meget tid til forkælelse) Smøres på ansigtet og næste dag blød og fugtet hud. I like. Det samme gør jeg med f. eks balsam eller hårkur. Men kun i spidserne dog. Så vasker jeg det først ud om morgen og spidserne er silkebløde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Min Mason Pearson børste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg bruger en leave-in balsam fra Milkshake – det er godt og hurtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Put balsam i håret når du er i solen fx på strand eller ved pool,det beskytter mod den udtørrende sol. Ellers er mit bedste tip at vaske hår så sjældent som muligt (eller som det er socialt accepteret:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg bruger altid olie inden jeg føntørrer! Men glemmer desværre at bruge hårkur…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  En hjemmelavet olie kur bestående af kokosoile, alovera plante, castor oile og lide sheasmør. Kræver dog en seriøst hårvask efter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria L

  Jeg vasker hår 2-3 gange om ugen, bruger balsam efter hver vask, bruger ingen stylingprodukter kun olie i spidserne og lader håret lufttørre, så bliver det alligevel kedeligt på tredjedagen. Da bruger jeg en balsamspray (en leave in) på de tørre spidser og det gør en forskel. Så det må være mit tip.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Skauenborg

  Jeg har døjet meget med irriteret og kløende hovedbund og prøvet VIRKELIG mange produkter, shampooer, etc. Jeg er for nylig gået over til shampoo og balsam fra Purely Professional, der fås på apoteket eller nettet, og det har, som det eneste i årevis, løst mit problem! Et andet vigtigt tip er at få håret klippet regelmæssigt selvom det er langt eller ønskes længere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie D

  Jeg kommer en lille bitte smule (og jeg mener virkelig liiiille smule) Olaplex 3 i håndklædetøre hårspidser. Det styrker mit hår og giver det langt mere liv i enderne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mit tip er måske næsten ikke et tip – ikke for de hardcore, i hvert fald.
  I forbindelse med at jeg er gravid er jeg holdt op med at bruger parfumeret shampoo og lignende. Og der handler det så om, at uparfumeret (og svanemærket etc) shampoo ikke behøver være en skidt oplevelse. Den første shampoo jeg kastede mig ud i gav mig tørt og elektrisk hår, fordi den var helt uden plejende ingredienser. Efter lidt forsøg fandt jeg en, der giver mig dejligt hår – og er skånsomt ift tilsætningsstoffer. Det behøver ikke være kedeligt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  mit bedste tip er at købe en ordentlig børste. Efter jeg købte en børste der ikke river alle mine hår ud når jeg børster (wetbrush) det har gjort mit hår tykkere at se på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna Guldmann

  Mit allerbedste hårtip er at sove med en god portion kokosolie i håret. Mit krøllede hår er vild med olien og som I jo også skriver, så er kokosolie godt til håret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg har fra tid til anden skæl. Jeg har prøvet mange forskellige slags skæl shampoo, men har oplevet at jeg kun er skæl fri den ene dag jeg har brugt shampoo’en. Mit tip er at blande et par dråber af tea tree Oil i din shampoo. Det virker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Vi bruger tea tree olie i ungernes hår for at skræmme lusene.
  Jeg kombinerer muddervoks med hårolie når jeg styler mit korte hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Mit bedste tip er at lade være med at tørre håret med et håndklæde, det er alt for hårdt ved håret. Brug en gammel t-shirt i stedet, det er meget mere skånsomt for håret, og man undgå alt den der frizz der tit kommer når man har krøllet/kruset/tørt hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg har ikke så mange tips til hårpleje – det er stadig en udfordring for mig :-( Men husk at hvis du tror du har skæl, så få lige tjekket om det er rigtigt skæl – eller tør hovedbund! Det bliver bare værre hvis du bruger alm skælshampoo og det i virkeligheden er tør hovedbund….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Bruge en olie eller en god pleje”creme” til spidserne, skylle med koldt vand efter hårvask, og ikke glemme hovedbunden, der også har brug for opmærksomhed :) Og – altid varmebeskyttelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Høj

  Jeg er slem til at varmestyle mit hår, så jeg sørger så vidt muligt for ikke at varmebehandle mit hår på fridage og i weekenden. Desuden har jeg et par forskelle hårkure, som jeg forkæler mit hår med et par gange om ugen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Mm, jeg kan anbefale lige at barbere alt håret af, hvis man er typen, det i mange år har været hård ved sit hår… ;-) Det har jeg gjort ved mit hår et par gange, og ikke alene er det rart med en god, lang periode, hvor man ikke behøver bruge tid på at sætte hår, men det kan også få sig en ordentlig længde… Hvis man altså som mig er typen, hvis garn N Æ G T E R at gro ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miss.T

  1) LIDT kokosolie i spidserne efter håret er blevet vasket: sundt, billigt og effektivt.
  2) Begræns antal hårvaske per uge til 2-3. Det gør en væsentlig forskel i forhold til dagligt hårvask.
  3) Sørg for at håret er tørt,inden du samler det i en hestehale eller anden opsætning, da du skåner hovedbunden for irritation og evt udvikling af svamp eller anden hovedbundslidelse, hvis du sætter det op, mens det er vådt, hvorved håret vil fortsætte med at være fugtigt i hovedbunden i op til flere timer efter en hårvask.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat k

  Mit bedste tip er at prøve sig frem i forhold til både shampoo, balsam og andre plejeprodukter, og også at turde gå ud over de produkter som bliver highlightet i medierne! Jeg prøvede alskens dyre produkter fordi de blev anbefalet af alle omkring mig, men intet virkede til mit lange hår. Så gik jeg ud og købte en billig løsning fra Matas og mit hår har aldrig haft det bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Seriøst det vidste jeg ikke man skulle, altså bruge balsam efter hårkur, så blev jeg også klogere i dag :)
  Mit bedste hårplejetip er at flette håret om natten, især hvis du har krøller som mig – det er altså ikke til at styre næste dag, hvis du roder krøllerne rundt hele natten. Vi kalder det løvemanken herhjemme (ja jeg er også rødhåret) ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Mit bedste tip er kokosolie! Jeg fordeler en mængde på størrelse med en teskefuld i mit store og krusede hår. Lader det sidde gerne et par timer og vasker det ud. Voila! Billigt, nemt og simpelt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mit bedste tip er at sove med håret i en fletning, da det “kun” skader den nederste del af håret. Jeg plejede at sove med håret i en knold, hvor håret nemt knækkede tæt ved hovedbunden. Efter jeg er gået over til at flette håret, er det meget nemmere at gro ud tykt og langt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Cortsen

  En gang om ugen sover jeg med kokosolie i hele håret, det har gjort at mit hår stadig ser sundt ud til trods for en masse afblegning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla m Nielsen

  Efter jeg er begyndt at bruge en varmebeskyttende spray er mit hår blevet mere sundt at se på og knækker ikke nær så meget :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg bruger “reverse conditiner” metoden. Har naturkrøllet hår, tørt og fint.
  I med balsam i længderne, gør håret vådt, vasker stort set kun hovedbunden. Optimalt bruger jeg en kur hver gang – min hverdag er desværre sjældent optimal – altid en god serum i længderne. Vasker hår max 2 gange om ugen.Føntørrer max to gange om året, det samme angår stylingprodukter og glattejern. Børster med tangleteezer, sover med knold.
  Phew, high-maintenance…
  Min last er at jeg farver hår, primært fordi jeg efterhånden har fået en del grå.
  Er mit hår så fantastisk ? Njarh, men shit det vilde være usselt hvis jeg ikke passede det som jeg gør 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Så lidt varme som overhovedet muligt. Efter jeg kun bruger føn/jern max 1 gang pr måned har mit hår det seriøst godt.
  Jeg har altid gjort det ovenfor (Hej naturkrøl), men minus varme har gjort det sidste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  What, det har jeg aldrig hørt før! vil helt sikkert til at bruge balsam efter hårkur – troede altid bare, at en hårkur var en “mere intens” balsam…
  Mit bedste hårtip er nok at sove med fransk fletning, hvis man godt kan lidt lidt fald/krøl i håret. Det har jeg gjort stort set hver nat de sidste 5-6 år, og det er en god måde at undgå at bruge varme på håret + det sparer tid! Nu tror de fleste, at jeg har naturlige krøller, haha…
  ps. fandt lige tilbage til jeres dejlige blog. Kan huske, jeg har læst med, siden jeg var 14!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Stem på årets forbrugerpris og vind alle de nominerede