Fredagsfavorit: Benecos Natural Fresh Bronzing Duo Ibiza Nights

Et monster i maven

Veltie Moist Toilet Tissue

Det lykkedes mig altså ikke at beherske mig selv… Hvis du synes, det er et mærkeligt indlæg, er det helt fint. Som du ser, er vi kolde i måsen, ba dum tss…

Sponsoreret indlæg

Det er måske ikke ligefrem skønhedsrelateret, men siden vi faktisk begge to ikke bare kender men også bruger Veltie Moist Toilet Tissue, så virkede det alligevel oplagt at dele den velbevarede hemmelighed om fugtet toiletpapir med dig. For nogen er det måske temmelig ligegyldig information, men så er der garanteret nogen andre, der vil blive så glade for at kende hemmeligheden, at de vil sende os en venlig tanke, når de sidder der på tønden. For jo… Veltie Moist Toilet Tissue skal selvfølgelig bruges i en anden ende, end den vi ellers taler om.

Det pinlige fællesskab
Efter lang debat med mig selv, vil jeg dele en overordentlig pinlig toilethistorie her på bloggen. Sagen er den, at jeg igennem årene er blevet mere og mere laktoseintolerant, det er der naturligvis ikke så meget sjov ved, men heldigvis er jeg ret god til at grine af mig selv, så de pinlige situationer bliver knap så uoverskuelige… Vi har vel alle sammen prøvet at komme tilbage fra toilettet med nederdelen i strømpebukserne eller toiletpapir som en hale efter skoen. Vi har også alle sammen været i en situation, hvor maven siger sære lyde og det gør min især, når jeg drikker mælk.

Et monster i maven
Kender du det, du skal møde et andet menneske, som du håber på at få en god relation til og så går alt bare galt? Det var det, der skete for mig, fordi jeg i min ivrighed glemte at fortælle værten, at jeg faktisk ikke kunne drikke kaffe, hvis ikke der var noget vegetabilsk mælk. Så der sad jeg og drak kaffe med den obligatoriske minimælk, selvom jeg udmærket vidste, at det helt sikkert ville blive et problem.
Og som forventet måtte jeg næsten slå knuder på mig selv få timer senere. Laktoseintolerans giver ikke bare store mængder luft i tarmene, man kan også få yderst eksplosiv racermave. Som du nok kan gætte, er det ikke en ret heldig kombination, når man skal gøre et godt indtryk. I starten kunne jeg forholdsvis nemt skjule lydene fra min rumlende mave, men som aftenen sk(r)ed frem, blev lydene højere og højere… til sidst lød det helt seriøst, som om jeg havde et monster i maven. Man bliver ret god til at larme med stolen, tabe ting og hoste på helt de rigtige tidspunkter, men på et tidspunkt skal årsagen til lydene jo ud…
Efter at have hoppet rundt på stolen i to timer, gik jeg undskyldende til bekendelse… Og så grinede min værtinde, der i dag er min gode veninde, højt af mig, for hun har altid vegetabilsk mælk i køleskabet.

Er det ikke bare…
Nu forsøger jeg mig sjældent med at overbevise andre om Veltie Moist Toilet Tissue, men der er faktisk ret mange god grunde til at have en pakke i nærheden af toilettet.

 • I modsætning til andre vådservietprodukter kan Veltie Moist Toilet Tissue skyldes ud i toilettet (uden dårlig samvittighed).
 • Servietterne er bløde og holdbare, så de ikke går i stykker på vej ud af pakken.
 • De er uparfumerede og milde, så milde at de ikke svier, selvom huden i området måske er lidt slidt.
 • Og så er Veltie Moist Toilet Tissue et rigtig godt og hygiejnisk supplement til almindeligt toiletpapir.

Alt det kan du også læse på pakken, men der står ikke noget om, hvor rare de er at bruge efter sådan en omgang, som beskrevet ovenfor… Hæmorider lider jeg ikke selv af, men jeg ved, at de virker ved andre former for ubehag eller ”ondt i måsen”, og så er de oplagt til børn. Og så er det ret så rart at føle sig ordentlig ren, for det er bare ikke den samme følelse, som man opnår med det almindelige toiletpapir, som man selvfølgelig bruger før Veltie Moist Toilet Tissue.

Hvor pinlig er du?
Toilethistorier er vel altid en smule pinlige, fordi vi i sagens natur ikke taler SÅ meget om, hvad der egentlig foregår, når vi lukker døren til det lille hus bag os. På den anden side findes der næppe noget mere naturligt… vi gør det jo alle sammen. Selv prinsesser skal af med affaldet, og derfor håber jeg, at du vil dele den pinligste toilethistorie med os og de andre læsere, eller dele et godt tip til at undgå pinligheder som de lyde og lugte, der kan følge med den del af at være menneske. Hvis du gør det i kommentarfeltet herunder, kan du blive den heldige vinder af konkurrencen om en kasse med ti pakker Veltie Moist Toilet Tissue. Vinderen offentliggør jeg i kommentarfeltet på næste fredag.

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad Veltie Moist Toilet Tissue er for noget, så kan du finde det smarte fugtede toiletpapir ved siden af det almindelige toiletpapir i de fleste større supermarkeder, hvor de koster cirka 22 kroner.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Veltie

   

15 kommentarer

 • Ida Østergård

  Tusinde tak for det såå morsomme indlæg 😂 Og hvor kan du være sikker på, næste gang jeg kommer i supermarkedet skal jeg have Veltie 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise lauridsen

  er selv hende der grovheder lasagne, fo efterfølgende at bruge dagen på toilettet – for heller ingen mælk til denne mave 😳 Men bedste råd er at bare indse alle går på toilet og så lette røven derud istedet for at holde det inde 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette W

  Min kommentar vil nok være for lang til dette indlæg, men den handler om det andet møde med en dejlig mand, kombineret med indtagelse af en alt for stærk chili ret til aftensmad.
  Aftenen endte med at jeg måtte råbe farvel til manden, igennem to lukkede døre, ude fra toilettet hvor jeg sad og skrupsked. Det var ikke nogen romantisk afslutning på en dejlig aften. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Gad vide hvad sådan en pakke koster? Jeg har i mange år brugt babyvådservietter som “fugtigt toiletpapir”, de er meget billige, 80 stk. for en ti’er. Skal jeg ud, putter jeg nogle stykker i en frysepose, som holder på fugten. Tak for en virkelig god, sjov og seriøs blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine Villadsen

  Denne historie har vi efterfølgende grinet af utallige gange. På den første ferie med min kæreste (sammen med min familie) fik jeg en slem omgang feriemave. Vi tog på en længere tur. Havde styr på det, syntes jeg selv, og smuttede diskret på toilet flere gange uden problemer. Men da varmen steg mig til hovedet og jeg jo var en smule dehydreret drattede jeg om i en sidegade til en travl gågade.
  Vågnede ved at en fremmede kvinde sad og holdt mit hoved og med lyden af en ambulance ikke langt væk☺️ Ambulancefolkene ankom og et større “redningsarbejde” blev sat igang. Da den ene af ambulancefolkene spurgte om jeg kunne rejse mig op, måtte jeg diskret hviske til ham “sorry sir, but i shit my pants really badly”. Fik et tæppe om mig og blev sendt afsted til tjek. For at gøre situationen endnu værre havde jeg ikke noget skiftetøj i nærheden, så min far og kæreste måtte finde det nærmeste sted med billigt tøj og købe hvad der nu var. Så endte i et par kæmpe mormortrusser og verdens grimmeste shorts. Gud hvor var det pinligt😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er den heldige indehaver af en inflammatorisk tarmsygdom (tror lægerne, de kan sgu ette helt blive enige) så jeg har det generelt bedst når jeg ved hvor det nærmeste toilet er… har ikke nogle deciderede pinlige lortehistorier, for har altid været meget åben omkring at min mave er fucked up, og at jeg lukker virkelig meget lort ud i løbet af en dag, også selvom jeg holder kæft 🙃
  Ville ønske at man på din mave-Tarm afd på de danske sygehuse, ville anskaffe sig toiletpapir til patienterne fremfor sandpapir, for med ræserrøvx20 dgl, så bliver man hudløs nok i forvejen. På min pakkeliste til indlæggelse står der derfor, foruden eget undertøj og min egen hovedpude, altid toiletpapir…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis T

  Som indehaver af Irritabel Tyktarm Syndrom holder jeg mig altid orienteret om hvor det nærmeste toilet er og efter råd fra en læge tager jeg Immodium forebyggende hvis jeg skal på heldagsudflugt til ikke så kendte steder. Så jeg er blevet ekspert i at klemme ballerne sammen, men det kan være svært når man skal op af trapperne (jeg bor på fjerde), så da min nye underbo ville hilse på mig på trappen styrtede jeg bare forbi, efterladende en vis odeur. Den dag i dag hilser de bare på mig med et afmålt nik.

  I øvrigt bruger jeg babyvipes, de er billige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Ha ha,her er min meget pinlige historie….
  Jeg lider rigtig meget af forstoppelse, som til tider kan give luft i maven.
  Nå men jeg skulle så til thaimassage og havde én af de der dage, hvor maven rumlede rundt.
  Ved thaimassage,går massøren rundt på ryggen og idet hun træder op kommer jeg til at slå en ordentlig prut…
  Hun tog det heldigvis rigtig pænt,men jeg har ikke været der siden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ingen pinlige historier, bare mit gode råd som er at spise HUSK/loppefrøskaller HVER dag. Så er der nemlig som regel slet ingen grund til at tørre efter med våde servietter, da der ikke efterlades “spor”. I tilgift føles det som at sk*** soveposer OG mængden af tarmgasser reduceres. Ja, sådan virker det for mig i hvert fald. Da resten af husstanden dog ikke følger mit glimrende råd vil jeg alligevel vældig gerne vinde konkurrencen, da det er lidt bøvlet at fragte de brugte babywipes ud i skraldespanden – de kommer naturligvis IKKE i kummen! Sjovt nok stod jeg med en pakke Veltie i hånden i Kvickly igår. Grunden til at købet blev droppet var, at pakken hverken var Svane- eller Asta/allergi-mærket og jeg havde ikke tid til at checke deklarationen, da sønnen skulle – ja, bummelum :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Da jeg var på tredje date, med den mand der nu er min kæreste, sad vi i sofaen og så film.
  Jeg kunne mærke jeg fik lidt luft i maven i løbet af aftenen, men tænkte egentlig ikke så meget mere over der. Jeg “kom dog til” at slå en prut imens vi sad der og så Netflix, men den kunne heldigvis ikke høres… Men men men… Jeg begynder at få en mærkelig fornemmelse mellem benene og da jeg senere rejser mig op for at skulle ud og tisse, finder jeg til skræk og rædsel ud af at dette ikke kun havde været en prut – jeg havde fået vandtynd diarré som et lyn fra en klar himmel og det var sivet ud gennem mine bukser og ned i stofsofaen… Jeg havde svært ved at komme ud af badeværelset igen efter jeg havde skiftet tøj og soigneret mig!
  Jeg er dog meget glad for min kæreste ikke sagde farvel og tak efter den utroligt ucharmerende date med en skidetrold :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Marie
   Det er dig, der har vundet vores konkurrence <3 Tak fordi du og alle andre i kommentarfeltet delte en pinlig historie… Det har både været tåkrummende og fantastisk morsomt.

   Du får en mail fra mig snarest :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Da jeg flyttede hjemmefra, var det vist lidt mere end mit system kunne holde til, så jeg udviklede IBS. Et par måneder senere, skulle jeg på ferie på Cuba. Den ene dag skulle vi på heldagsudflugt og jeg fik det så dårligt. Måtte få bussen til at stoppe flere gange for at jeg kunne gå på toilettet. Den ene gang blev bussen nødt til at stoppe midt ude i ingenting og jeg måtte skide på en mark ved højlys dag. Med en busfuld mennesker der ventede på mig. Shit (no pun intented..), jeg kunne have gravet mig ned. Det var ikke mit mest stolte øjeblik. Selvom lidelsen er aftaget, er den stadig ikke helt væk og i perioder er min mave meget sart og min bagdel temmelig øm efter toiletbesøg og tørring med almindeligt toiletpapir, så den præmie ville jo være som sendt fra himlen!
  Tak for en fantastisk blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Da jeg var i starten af tyverne flyttede jeg til Tyskland og arbejdede i en skandinavisk tøjbutik jeg var med til at åbne i Aachen. Jeg havde lejet en gammel lejelighed af min tyske chef. Toilettet i lejeligheden virkede ikke særlig godt. Specielt hvis man havde lavet stort toilette, så kunne det have svært ved at skylle ud. En morgen, hvor jeg var kommet lidt sent op og havde travlt for jeg skulle nå en bus og på arbejde. Så skulle jeg selvfølgelig skide inden jeg skulle gå. Så jeg lagde nærmest en “halv brun arm” i toilettet. Det var et sydlandsk toilet, hvor man har mulighed for at kigge på sine efterladenskaber ekstra grundigt inden det ryger ud i kummen. Så derfor ved jeg at det var en ordentlig lort jeg havde lavet.Jeg trak ud og så kunne jeg bare ikke få gang i skyllet. Der var ingen vand til at få det skyllet ud med. Nu burde jeg jo have taget en spand og fyldt den med vand og skyllet den ud. Men det følte jeg ikke jeg havde tid til, hvis jeg skulle nå en bus og ind i cityog åbne en butik til tiden. Så jeg tænkte “pyt med det! Det ordner jeg, når jeg kommer hjem igen”. Dagen gik og jeg havde glemt alt om min uheldige toilet oplevelse om morgenen. Min chef en elegant tysk kvinde tilbød at køre mig hjem efter arbejde og så kunne vi lige sidde og snakke lidt inden hun kørte igen. Da hun kom ind i lejeligheden sagde hun, at hun sådan skule tisse og at hun lige ville låne toilettet. Jeg sagde ja ja og tænkte ikke videre over det. Det var først, da døren til toilettetgik i at det løb mig koldt ned af ryggen og jeg bare tænkte “SHIT!”. Så hørte jeg efterfølgende et højt udbrud fra hende på toilettet. Hun kom ud og spurgte pænt om jeg ikke havde haft et “unfall” (et uheld) på toilettet. Jeg var så PINLIG og prøvede febrilsk at redegøre for, hvad der var sket. Men lige meget hvad, så tror jeg at hun siden da har tænkt at danskere er nogle værre svin…..
  Apropos vådservietter…jeg var for et par år siden på sygehuset på deres hudklinik, for at få tjekket et modermærke på mit lår tæt ved mit underliv. Professoren/ overlægen på sygehusets hudafdeling spurgte om jeg var klar over jeg havde rødt eksem ved mine baller. Jo det vidste jeg godt, men jeg vidste ikke hvorfor. Det vidste hun med det samme! Bruger du vådservietter, når du er på toilettet? spurgte hun. Ja det gjorde jeg hver gang jeg lavede stort, svarede jeg og fiskede min pakke op af tasken, som både var svanemærket og astma og allergimærket. Vi har forsket i det og selv om de lover en masse, så indeholder de fleste af dem desværre problematiske stoffer. Hvis du stopper med vådservietter, så har du heller ikke længere eksem, sagde lægen. Siden har jeg brugt almindeligt vat med vand på, som lægen rådede mig til og jeg har ikke haft eksem siden den gang. Så får du røde plamager af eksem der nede, så kan det meget vel skyldes de vådservietter du bruger. Bare lige et godt råd her fra :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Benecos Natural Fresh Bronzing Duo Ibiza Nights