Lørdagslook: Better Together

Ny rabatkode til lookfantastic – spar 15 % på endnu flere mærker

Efter et ønske fra flere af jer har vi skaffet en fast rabatkode til Pudderdåsernes læsere fra Lookfantastic på endnu flere varer. Koden PDLF15 giver nu fast 15 procent på alle de varer, der normalt er dækket af Lookfantastics rabatkoder. I kan se hele listen her.

Vi har allerede en rabatkode til Lookfantastic.dk på 18 procent, der gælder til et mindre udvalg af varer. Vi lader den rabatkode fortsætte også, så kan I selv vælge den kode, der giver jer den største fordel på det I har i jeres indkøbskurv. Brug koden PUDDERD18 hvis I skal købe nogle af disse varer her.

Begge rabatkoder virker foreløbig til og med juni. Brug dem på Lookfantastic.dk.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

 • Kathrine

  Guud kan man købe Foreo fra udlandet, som også virker i DK med stikket?
  Gælder det samme mon for GHD?
  (fagre nye verden) ;-D

  Tak for en lækker kode. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  Hm, jeg kan ikke få 15%-koden til at fungere på Ordinary-serummet, men det er måske bare nogle tilfældige produkter, der er med i indlægget? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Better Together