Fredagsfavorit: Smashbox Halo Highlighting Wand

3 Pudderdåser for 2 i Matas

pd_samletpackshot_new-large

Vi ville bare lige gøre jer opmærksom på at Matas til og med onsdag har 3 for 2 på Pudderdåsernes Musthave. Og alle 7 produkter er lige nu på lager online.

Det billigste produkt er gratis. Der er samme tilbud i butikkerne, og det gælder til og med onsdag 8/3. Der er gratis fragt hjem ved køb over 399 kroner – læs mere om de forskellige muligheder her.

PS. Prøv lige at se de anmeldelser, I har skrevet af vores produkter på Matas.dk. Når jeg er i dårligt humør eller bare trænger til at blive motiveret, så kigger jeg derind. For pokker altså, hvor er I søde. Vi får helt røde ører af al den ros <3 <3Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

9 kommentarer

 • Anne Mette

  Kan makeupfjerneren fjerne vandfast mascara?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Har fyldt op på aha-serum, antiage, olie og rens ;-) Har i den anledning et lillebitte hjertesuk: ønsker mig rens i 400 el 500 ml. Vi er flere begejstrede brugere herhjemme, så 200 ml er rimelig hurtigt brugt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Høj

  Elsker jeres T-zone peeling! Har netop anbefalet den til min lillesøster, der stadig døjer med teenagehud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej søde dåser.

  Jeg har overdrevet mange hudorme både på kinder, i panden, på næsen og på hagen. Derudover har jeg også en del urenheder i ny og næ (på trods af at jeg altså er 27 år gammel – bah) Jeg har længe brugt jeres t-zone peeling og er stor fan af den, da den holder mine urenheder på et minimum! Men synes ikke rigtig den hjælper på mine hudorme. Jeg har nogle gange forsøgt at klemme dem ud, men de vender bare lynhurtigt tilbage igen.
  Jeg bruger T-zone peelingen både morgen og aften efter jeg har renset mit ansigt. Jeg bruger ingen cremer eller serum oven på. Om dagen bruger jeg selvfølgelig en smule mineralpudder. Men jeg synes bare lynhurtigt at min hud kommer til at skinne og fedte helt vildt meget. Det er så lige med undtagelse af min næse. Jeg oplever rigtig tit at den er meget tør samtidig med at den skaller. og når jeg bruger make-up, så sætter det sig i det :-/

  Hvad gør jeg forkert? Og hvad kan jeg gøre anderledes ifht at mindske både hudorme og den fedtede og skinnende hud :-/

  Mvh
  Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Tine
   Der er umiddelbart ikke noget, du gør noget forkert. Du har “bare” fedtet hud. Mit forslag er, at du prøver The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% du kan læse mine oplevelser her: Månedens Favoritter: April 2017. Og så ville jeg nok bruge en vores Ansigtsolie ovenpå T-Zone Peeling om aftenen. Selvom min næse fedter, så normaliserer olien på en eller anden måde fedtproduktionen, det lyder helt sært og omvendt, I know… men det gør den altså.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Hej Helene,

   Hvordan og i hvilken rækkefølge skal jeg bruge The Ordinary? Og kan jeg bruge den sammen med T-zone peeling?

   Jeg har på et tidspunkt brug en dermaroller og kunne godt tænke mig at starte på det igen. Men jeg ved ikke hvor effektivt de produkter der følger med er? Kan du evt hjælpe? Jeg bruger det fra Serum8 hvor jeg smørrer serum på efter jeg har brugt rullen og 10 minutter efter bruger jeg moisturizeren.
   Hvis og når jeg anvender denne dermaroller skal jeg så helt stoppe med at bruge T-zone peelingen og andet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Tine
   Altid syre nederst, min egen hud er vanvittigt sart, så jeg oplever rødme, når jeg kombinerer de to, men det burde man kunne. Med andre ord, prøv dig frem :-)
   Hvis du går i gang med rullen igen, skal du huske, at den med stor sandsynlighed skal udskiftes. Nålene bliver sløve og bakterierne hober sig op… alt sammen noget din hud vil reagere på. Du kan sagtens bruge T-zone Peeling samtidig, men det er naturligvis en ret voldsom behandling, så du skal holde øje med rødme og den slags. OG HUSK SPF!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Hej Helene,
   Jeg har nu fået både The Ordinary og jeres Olie hjem! :-)
   Ind til videre bruger jeg stadig både T-zone både morgen og aften. Hvornår skal jeg bruge hh. de to andre? :-) kan ikke vente med at komme i gang, og håber virkelig de giver mig et lækkert resultat <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Tine
   Lækkert! Tak!
   Du skal bruge:
   Dag
   T-Zone Peeling
   The Ordinary
   Aften
   T-Zone Peeling
   The Ordinary
   Børst tænder eller anden aktivitet, der tager cirka to minutter :-)
   Ansigtsolie
   Held og lykke med det!
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Smashbox Halo Highlighting Wand