Et flot smil med Oral-B GENIUS

Anmeldelse: Caolin – Where is Pore? Premium Hot & Cool Pore Pack Duo

Caolin Where is pore duo pack

Bølgen af koreanske produkter har bragt meget godt med sig, men der er lige så mange håbløse, overhypede og meningsløse gimmicks fra Korea, som der er alle andre steder fra. “Where is Pore” fra Caolin er et af de værste, jeg endnu har prøvet. Og fra februar får vi fornøjelsen af produkterne herhjemme i Danmark.

Caolin er et koreansk niche-mærke, der fokuserer på hudens porer. Produkterne er primært masker, herunder en instagram-venlige bubblemaske a la den som Klara har på her.

Produkter med et gimmick
Where is Pore? Premium Hot & Cool Pore Pack Duo er også et produkt med et gimmick. Det er en duo med to masker i. Først en “hot” maske og derefter en “cool” maske, som man skal bruge lige bagefter for at “nedkøle” huden.

Den hotte del af duoen hedder Blackhead Steam Pore Pack. Caolin påstår, at denne varme damp-maske renser porerne og giver en finere hud, blandt andet ved brug af danskvand, kul og vulkansk aske.

Varme eller lokalirritation?
Hvad Caolin ikke fortæller er, at den såkaldte “varme”, man oplever fra den såkaldte “dampmaske”, er den lokalirriterende effekt fra et stof, der hedder vanillyl butyl ether. Det virker på samme måde som, når man bruger ekstrakt af peber. Det skaber en øjeblikkelig følelse af varme, men også lokalirritation og rødme. Den samme varme, som når du spiser chili. Og det har absolut ingen positiv effekt på porerne eller hudens udseende – tværtimod.

Caolins påstand er, at varmen åbner hudens porer på samme måde som et dampbad eller rigtig varme i en sauna, men det er noget vås. Caolins steam mask, og de andre såkaldte steam pore masks, vi ser fra Korea, har intet med damp eller rigtig varme at gøre, men er varme fra en lokalirritation . Desuden er det en myte at rigtige dampbade åbner hudens porer, men det er en helt anden historie.

Efter denne første irritation af huden med den varme maske, skal vi så komme den kølende maske. Men hvis du håber på lindring til din hårdt prøvede hud, bliver du skuffet.

Lunkent vand fra en gletscher
Caolin Pore Original Pack Calming & Cooling Effects skal ifølge producenten opstramme porerne ved hjælp af den kølende effekt fra gletschervand, gletscheraske og vulkanisk aske.

Jeg tvivler ikke på, at vandet i Pore Original Pack Calming & Cooling Effect stammer fra en gletscher, når nu de siger det, men derfor er det stadig bare H20, og det har altså ikke længere en kølende gletschertemperatur herhjemme på mit badeværelse.

Den “kølende” effekt opnås derimod fra menthol og et andet menthollignende stof. Det føles umiddelbart køligt, men det er med risiko for yderligere lokalirritation. Og igen har det ingen positiv eller opstrammende effekt på porernes udseende – det har vand altså heller ikke hvad end det kommer fra en gletscher eller fra den danske undergrund.

Rød hud og sviende øjne
Begge masker er kaolin-baserede lermasker, og kaolin er bestemt brugbart til at fjerne overskydende fedt fra hudens porer. Men det kan enhver anden lermaske gøre uden den ekstra irritation fra den fuldkommen overflødige og meningsløse “varme/kulde”-effekt.

Der er faktisk tilsat en masse interessante planteekstrakter i maskerne, men helt ærligt, så orker jeg ikke engang at gennemgå dem, for ingen nok så spændende planteekstrakter er den røde hud og svien i øjnene værd, som jeg lige har gennemgået.

Her kan du købe det
Produkterne fra Caolin kommer i Sephora i Danmark til februar. Where is Pore? Premium Hot & Cool Pore Pack Duo koster 220 kroner for en duo med to lermasker på i alt 50 gram.

 

 

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Boozt.com - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk   Feelunique - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links
   

8 kommentarer

 • Christine

  Hvad skulle vi dog gøre uden jer til at kalde “bullshit”!:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kære dåser!
  Lige et spørgsmål om noget andet. Lancome har lavet en foundation, der tilpasses din hud og ingen andres ved hjælp af en scanner der kan måle farve og en masse andet, det tager ti minutter at mixe. Jeg ville lige høre om i vidste hvornår det mon kom til Danmark? Er det allerede tilgængeligt? Synes ikke jeg kan finde det på nettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie joost

  Håber det går at jeg spørger om noget der ikke har noget med indlægget at gøre :) jeg har brugt jeres tzone peeling nu i 1,5 uge, havde nogle porre der gerne måtte blive mindre og noget tekstur der gerne måtte forsvinde. nu begynder jeg at slå lidt ud, og er i tvivl om det bare er det gamle skidt der skal rense ud eller om jeg burde stoppe? Har normal/tør hud. Valgte tzone peeling da det var porre og tekstur der var mit største problem. Håber i kan hjælpe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeres blog er SÅ vigtig fordi I kalder en spade for en spade. Jeg elsker jeres hudløse ærægijed så man kan undgå køb (og hudirritation) som dette! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Hvad I dog ikke går igennem for vores skyld! Hatten af for jer og jeres fantastiske blog! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal roses! For ærligheden i det her indlæg men først og fremmest for jeres fantastisk t-zone peeling.

  Har brugt den i 3 ugers tid nu, og min hud er simpelthen blevet så mærkbart meget flottede. Den strålere mere, føles seriøst meget glattere og friskere, andre cremer trænger nemmere ind, make up sidder pænere og små urenheder og rødme forsvinder meget hurtigere.

  TAK for det! Det er jo helt fantastisk.

  Mange glade hilsner fra Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Er Ole Henriksens Facial Sauna Scrub lige så slem? I anmeldelser fortæller folk glædesstrålende hvordan den først bliver varm på huden og “åbner porerne” for at slutte af med at være kølende…
  Pebermynte og eukalyptus olierne alene kan ihvertfald sagtens irritere min sarte rosacea plagede hud.
  Nu er det ikke sådan at jeg har tænkt mig at gå ud og købe denne scrub (jeg plejer at holde mig til syrer) men den kommer med i den næste goodiebox og jeg kan næsten ikke holde mig selv tilbage for alligevel at skulle prøve alting uagtet hvor meget der simpelthen ikke går med min hud :-)

  Ingredienser:
  PEG-400, Kaolin, Zeolite, Volcanic Sand, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Water, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Glycolic Acid, Lactic Acid, Melia Azadirachta Seed Oil, Linoleic Acid, Caprylyl Glycol, Eucalyptus Globululs Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Enantia Chlorantha Bark Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Linolenic Acid, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Decyl Glucoside, Tocopherol, Oleanolic Acid, Limonene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Der er i hvert fald pebermynte og eukalyptus nok i da! Det må komme an på en prøve… Og hvis du alligevel lægger hud til, så vil jeg gerne høre dit referat, før jeg selv udsætter min hud for det :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et flot smil med Oral-B GENIUS