Tirsdagstip: Blæs på reglerne

03.01.17
Gæs på Kalvebod Fælled
Gæs på Kalvebod Fælled
Foto: Peter Bros Nissen

I går aftes faldt jeg over en video hos en af vores søde og megapæne kolleger, det er et indlæg og en video, der måske nok falder lidt udenfor bloggerens sædvanlige stofområde, men Cecilie (Tre gode grunde) mestrer med største selvfølgelighed det meste, så det er en video med vanlig god stil og skøn personlighed. I videoen siger Cecilie: ”Nu er det jeg gør noget, som nok er lidt forbudt” og det var netop det, der fik mig til at tænke over reglerne… som Cecilie og jeg i øvrigt også selv blæser på.

Facit
Du er den eneste, der ved, hvad der er rigtigt for dig. Og selvom jeg naturligvis har en holdning til, hvad, jeg mener, der er godt, rigtigt, fornuftigt og ikke mindst forkert. Så er det dig, der skal have en hverdag til at fungere, og dig der står med problemerne, hvis produkter ikke lever op til forventningerne. Derfor ligger det mig meget på sinde, at du finder ud af, hvad der fungerer for dig. Det er jo helt ligegyldigt, om det fungerer for mig, hvis det ikke gør det for dig. Hvorfor jeg også altid anbefaler, at man prøver sig frem og tester nye produkter inden køb.

Regler?
Selvfølgelig er der regler en masse. Nogle af dem passer fint med ens egen måde at gøre tingene, og andre stikker helt af. Nogle ting kan eller burde man ændre, men hvad nu hvis ens autodidakte metode fungerer bedre? Hvis man for eksempel synes, at resultatet af at lægge mineral foundation oven på sin flydende foundation ser vildt lækkert ud og resulterer i perfekt holdbarhed… så skal man sandelig gøre det!

Gør hvad du vil
Uanset hvad vi og alle mulige andre siger om den ene eller den anden type makeup, hudpleje og så videre, så er det oftest udtryk for personlige holdninger. Her på bloggen gør vi os umage for at underbygge vores påstande, alligevel er det jo os, der skriver, og derfor kan man naturligvis altid finde vores holdninger, som i de fleste tilfælde er velbegrundede, men også bare kan være holdninger.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *