Lørdagslook: Lithium

De skønneste nytårsforsætter til hud og hår

De fleste af os vasker huden for meget og håret for lidt. Foto: Bayer

De fleste af os vasker huden for meget og håret for lidt. Foto: Bayer

Rigtig godt nytår allesammen. Vi håber, I er kommet godt ind i det nye år. Jeg har samlet nogle af vores gode gamle råd og omformuleret dem til en række gode og sunde nytårforsætter, som din hud og hår vil have godt af.

  1. Vask din hud mindre og mildere
  2. Vask dit hår oftere
  3. Brug en mild kemisk eksfoliering hver dag
  4. Beskyt dig mod solen
  5. Brug en mildere håndsæbe derhjemme
  6. Brug en god negleolie, hvis du har problemer med neglene
  7. Drop kedelige fugtighedscremer og køb produkter med effektive ingredienser i stedet – der findes så mange fantastiske produkter og overraskende muligheder derude.
  8. Vask dine pensler, makeupsvampe, hårbørster mm. jævnligt
  9. Gå i sundere sko
  10. Vær kritisk overfor al information om skønhedsprodukter og ingredienser – hvad end du læser det på en blog, i et magasin, hører det i en butik, fra en veninde eller ser det et sted på nettet.

Rigtig godt nytår allesammen.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Lithium