Oversigt over udsalg

Torsdags Top Ti: Inspiration til nytårsmakeuppen

Lørdagslook: Bittersweet

Når det gælder makeuppen til nytårsaften, er der så mange veje man kan gå, jeg er ikke engang blevet enig med mig selv om, hvad jeg selv har tænkt mig…
Uanset hvilken makeup du har i tankerne til nytårsaften, er det en god idé at prøve teknikkerne af inden lørdag eftermiddag, hvis det altså ikke er nogen, du bruger så tit. Og så skal du selvfølgelig have købt ind til det ekstra… eller sørge for at du har lim til vipperne, base til glitter og så videre, hvis det er noget du vil forsøge dig med.
Det behøver overhovedet ikke at være svært at sætte vipper på, bruge glitter, have røde læber eller hvad det nu er, der er din akilleshæl. Det handler om øvelse, og når nu man gerne vil have at makeuppen sidder i skabet til festen, så er det bare med at komme i gang.

Inspiration
For at det ikke skulle drukne i ord, så har jeg valgt at linke til tidligere lørdagslooks, så er det meget lettere at klikke ind på de vejledninger, du kunne have lyst til at læse. Hvis du synes mine looks er for kedelige, så er der også masser af inspiration at hente på pinterest, hvor jeg godt nok burde rydde lidt op på de forskellige opslagstavler… men der er både masser af looks, inspiration og vejledninger til at sætte hår.

1. Vipper
Lørdagslook: In Tinsel Town With Kylie

Det er ikke fordi der er mange looks med vipper på bloggen, men der er da lidt. Der er ret stor forskel på de to looks jeg har valgt her… eller i hvert fald på vipperne. Begge vipper er nogle jeg selv synes er ret vilde, det hænger både sammen med, at jeg næsten aldrig bruger vipper, og når jeg endelig gør, så er de ret stille, da det er den effekt jeg føler mig bedst tilpas med.

Når du burger kunstige viper, skal du huske at klippe af i bredden, så de passer til dit øjenlåg. Og så skal du klemme dem godt på plads, så tæt ved dine egne vipper som muligt.

2. Stille læber
Lørdagslook: Blue Wonder

Selvom jeg på ingen made har problemer med at give den gas både på læber og øjne, så ved jeg godt, at de fleste synes det er for meget, eller simpelthen ikke føler sig tilpas med røde eller andre markante læbefarver.

De tre looks ovenfor er temmelig markante på øjnene, men du kan selvfølgelig sagtens tone øjnene ned også.

3. Begge Dele
Lørdagslook: Modern Renaissance
Som nævnt ovenfor og cirka hundrede gange før er jeg ligeglad med regler, og derfor har jeg også valgt nogle looks, hvor du kan se at kraftig øjenmakeup, sagtens kan kombineres med en markant læbestift.

Muligheder er der som bekendt nok af, og der er masser af looks på bloggen, hvor både læber og øjne er markante, se bare de øvrige billeder i dette indlæg.

4. Fokus på læberne
Mange ville nok ikke betegne øjenmakeuppen på de næste to billeder som specielt rolig eller stille, og derfor valgte jeg også at kalde kategorien fokus på læberne i stedet… Det er det i hvert fald for mig.

En lækker læbestift, hvad enten den er mørk eller lys, kan bare gøre hele forskellen. Find de farver du selv har det godt med.

5. Flydende Eyeliner
Det er ikke meget, jeg gør det i markant flydende eyeliner på bloggen, det er sådan noget, man skal øve sig i, og så kan det stadig gå helt galt. Derfor er det ikke noget, jeg selv finder vanvittigt inspirerende at se på… Der dog et look, der er værd at fremhæve, fordi eyelineren er en virkelig smuk øjenskygge.

Et mere klassisk look med flydende eyeliner finder du lidt længere nede.

6. Ud af boksen
Måske har du lyst til at gøre noget helt andet, end du plejer. Det kan være en ny farve enten på øjnene eller på læberne, men det kan også være en farvet mascara, der får lov til at spille hovedrollen.

Blandt de øvrige looks jeg har nævnt her, er der masser af forskellige muligheder, hvis det er en af de andre detaljer, du vil fremhæve.

7. Lynhurtigt
Lørdagslook: Ezzence
Hvis du står i køkkenet hele dagen og lige når i bad, når stegen er sat i ovnen, så er det rart at have et super hurtigt og enkelt look i baghånden… I virkeligheden er det vigtigst, at du har de rette produkter. Når det skal gå rigtig hurtigt, er det i hvert fald min erfaring, at det er produkterne, der gør den helt store forskel.

En smuk holdbar cremeøjenskygge kan både tones ud på hele låget eller lægges intens ved vippekanten som et smokey eye.

8. Stille
Lørdagslook: Pastel Fetish
Blandt de mange lørdagslooks på bloggen er der virkelig få, der er sådan rigtig stille. Her har jeg valgt to, som, jeg mener, falder i den kategori. Selvom jeg jo godt er klar over, at mængden af makeup er temmelig overvældende, for en der ikke plejer at bruge makeup.

Med en let markering af vipperne med en metallic røgfarvet eyeliner og en smuk gloss eller læbestift i en farve, du kan lide, kommer du rigtig langt.

9. Næsten klassisk
Lørdagslook: Breezy Cheeks Ellos
De helt klassiske looks er der ikke ret mange af på bloggen. Her finder du først et næsten klassisk divalook og derefter et næsten klassisk smokey eye.

Det er som sagt ikke let at finde de helt klassiske looks, men de teknikken er jo den samme…

10. På budget
Hvis du har lyst til ny makeup, og budgettet bare ikke er til dyre mærker, så er der heldigvis andre muligheder. Se bare her, hvor jeg har brugt mærket Cien fra Lidl. Se også den røde læbestift i looket Naked Smoky herover, den er også fra Cien.

Det er efterhånden ikke så svært at finde billig makeup, i Matas er der både NYX, Rimmel London og GOSH Copenhagen til ganske rimelige priser. Du behøver jo ikke et komplet look for at forny makeuppen, en ny læbestift eller en anden farve øjenskygge kan sagtens løfte looket.

Har du besluttet dig for looket til nytårsaften?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Lise-Lotte

  Jeg har fået de lækreste makeup-pensler i julegave – de skal testes sammen med en øjenskyggeprimer og en øjenskyggepalette fra W7. Glæder mig til at komme i gang med en flot og mere spændende øjenmakeup. Det har længe stået på min “det vil jeg gerne lære”-liste i forhold til makeup, så nu får den fuld skrue til nytår med farver på øjnene, bærrøde læber og masser af highlighter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  hej pudderdåser

  kan i anbefale en creme/olie til meget dehydreret hud?

  jeg har været på isotretinoin 2 gange, og det har betydet, at min hud nu intet fedt producerer overhovedet.

  jeg har samtidig rosacea, hvilket også udtørrer min hud, og gør den meget sart.

  Uanset hvor meget creme jeg putter på om morgenen, skriger min hud på fugt henad eftermiddagen, og føles som sandpapir når jeg renser den (med a-derma) om aftenen.

  Jeg kan ikke finde ud af, om jeg skal bruge fede cremer eller ej – det skulle efter sigende være dårligt for rosacea..

  Nogle creme-tips? :)

  hilsen s

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej s. Det er rigtig svært med rosacea at sige noget generelt. Hvis din hud er meget tør, så skal den have noget fed creme. Er du stadig på isotretinoin? Hvad bruger du ellers i ansigtet? Jeg tænker på, om der kan være andet, der udtørrer den?

   Jeg vil gerne anbefale vores egne cremer – rosacea-ramte er glade for dem faktisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Indtil videre er jeg nået til sølvglimmer neglelak – som er på nu ;-) Planen for i morgen er kun: Glimmer på øjnene – meget glimmer! Måske jeg skal følge dit råd og øve mig i dag – så jeg ikke er nødt til at sætte tid af til en ommer, hvis det glimmer halløj bliver en fiasko ;-) Jeg har købt en glimmer primer fra Elf nu. Så må det glimmer da blive på øjnene, hva?! Godt nytår, søde <3. Tak for alle de fantastisk inspirerende looks i år :-* Nytårskram fra mig
  PS Skal Duo vippelimen fra MAC lugte som noget, der ikke hører til i øjenomgivelserne??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Stine
   Hmmm, jeg synes ikke den plejer at lugte kraftigt, men den kan godt lugte lidt skarpt.

   Iiiihh din makeup lyder fin <3 Tak for ros og i lige måde! Jeg kender ikke til glitterprimer fra elf, men hvis den er tilegnet formålet, så må det da lykkes <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oversigt over udsalg