Tema: De dyreste cremer

Tirsdagstip: Sørg for forkælelse i hverdagen

Rituals Købmagergade

I torsdags åbnede den tredje af Rituals egne butikker i Danmark. Selvom vi jo har haft adgang til produkterne i Magasin i årevis, så er det altså noget HELT andet at træde ind i det særlige univers Rituals har skabt. Butikken på Købmagergade er vanvittig smuk, og det er meget vanskelligt at holde fast i stress og jag, når man først er trådt indenfor. Derfor er butikkerne altid et besøg værd, og ellers kan jeg varmt anbefale produkterne, hvis du vil forkæle dig selv der hjemme.

Tag et frikvarter
I anledning af åbningen af den nye butik fik jeg en snak med grundlæggeren af Rituals, Raymond Cloosterman, det var meget interessant at få baggrunden og tankerne bag mærket. Hans begejstring for både klassikerne og nylanceringerne kommer fra hjertet, og det er altså ret hyggeligt, når man tænker på, hvor mange produkter der egentlig er at vælge mellem. Hans mission er at få folk til at finde et åndehul i hverdagen og at nyde øjeblikket, uanset om det er opvasken eller karbadet.

Helt enig
Noget af det Raymond Cloosterman fortalte, overraskede mig temmelig meget. Det er nemlig første gang nogensinde, jeg hører en anden sige det, jeg altid selv prædiker. For eksempel gjorde han meget ud af at forklare, at velduftende produkter kan være med til at øge velværet og give netop det øjebliks fred, der giver dig en tiltrængt pause i løbet af dagen. Selvfølgelig er jeg rørende enig, for det er præcis det samme, jeg praktiserer og forsøger at formidle til hvem som helst, der gider høre på mig.

Sådan kan du forkæle dig selv
Hvad der virker for dig, kan jeg naturligvis ikke vide, så jeg vil tage udgangspunkt i mine egne præferencer, hvoraf jeg har delt flere af dem før.

  • Håndsæbe: Det gør mig glad, når mine hænder dufter dejligt, og det gør man jo temmelig mange gange på en dag.
  • Rumduft: Der findes lys, diffusere, pompom’er og alt mulig andet, så gælder det bare om at finde en duft, du er glad for.
  • Kropsprodukter: Selvom jeg ikke er voldsomt begejstret for bodylotion, så er der noget over at dufte af det samme over det hele, derfor nyder jeg at bruge flere produkter med samme duft.

Det er selvfølgelig muligt at finde andre mærker end Rituals, der kan hjælpe dig med ovenstående hverdagsglæder, bare se dig omkring og duft dig frem. Så du kan finde dine egne favoritter. Selvom det lyder skørt, at det gør en forskel, så skulle du tage at unde dig selv den luksus.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tema: De dyreste cremer