Lørdagslook: ProVoke

03.09.16
Lørdagslook: ProVoke

Lørdagslook: ProVoke

Sponsoreret indlæg

I denne uge har Salling i Aarhus udvidet det faste sortiment med et rigtig spændende mærke og i den anledning har jeg udelukkende brugt produkter fra Dr. Irena Eris, der har fået sin helt egen stand. Det er noget jeg har glædet mig meget til, og jeg glæder mig endnu mere til at smutte forbi og se standen med mine egne øjne. Endnu har jeg kun prøvet makeuppen, men den er jeg til gengæld også meget imponeret over. De matte læbestifter er dem, jeg har mest erfaring med, og derfor er det dem, jeg indtil videre er mest begejstret for.

ProVoke
Det er ikke hos Dr. Irena Eris, du finder de vildeste farver, til gengæld er farverne meget anvendelige. Alle skyggerne i øjenskyggepaletterne matcher så fint sammen, og de er nemme at kombinere til et look, men de kan selvfølgelig også bruges enkeltvis. Til dette look brugte jeg en grå eyeliner for at nedtone de meget varme farver lidt. De fleste af produkterne er nye for mig, så du får her mine første oplevelser og lidt flere kommentarer til dem jeg har testet lidt længere tid. Du kan finde alle de brugte produkter herunder i Salling i Aarhus og på Frenchpharmacy.dk.

Lørdagslook: ProVoke

  • Bryn: Inden jeg tegnede brynene op med Dr. Irena Eris Brow Pencil Automatic Waterproof i farven No. B2 Brunette, dæmpede jeg rødmen omkring øjenbrynet med lidt foundation.
  • Øjne: Som sædvanlig lagde jeg for bedre holdbarhed en primer på hele øjenlåget. Her er det Dr. Irena Eris Eyeshadow Primer, der har en meget blød og rar applikator, der gør det nemt at fordele den let farveudjævnende primer. Det er efterhånden sjældent, jeg lægger et klassisk smokey eye, men det havde jeg sådan lyst til forleden, og derfor lagde jeg Dr. Irena Eris Eye Pencil Automatic Kohl Kajal i farven No E3 Grey langs vippekanten hele vejen rundt om øjet. Det behøver ikke at være pænt, men det er vigtigt, at arbejde hurtigt og med et øje ad gangen, fordi det er en meget holdbar eyeliner, der tørrer op i en fart, så den skal tones ud, inden den er tørret op.
    I inderste øjenkrog lagde jeg den helt lyse creme nuance med glitter (1) fra Dr. Irena Eris 4 Eyeshadows Palette i farven No. 404 Majestic Brown, derefter lagde jeg den mørke matte brune nuance (4) oven på eyelineren og tonede den ud fra vippekanten og op for at slutte af med den lyse fersken nuance med glitter (2) i globelinjen, den brune nuance med kobberperlemor (3) lagde jeg først under øjet, men det trak det røde frem i mine øjne, så jeg lagde den mørkebrune nuance (4) oven på igen.
  • Vipper: Som mange gange før vil jeg lige nævne mit forhold til nye mascaraer, jeg synes nemlig, at det er rigtig svært at tage hul på en ny mascara, og jeg kan kun sjældent få mine vipper til at se ud, som jeg vil. Derfor er jeg meget overrasket, når en mascara fungerer for mig med det samme. Dr. Irena Eris Extreme Volume Mascara er en af de få mascaraer, der bare ligger pænt på vipperne fra første strøg.
  • Hud: Dette er en god og let foundation med god dækkeevne, jeg dupper Dr. Irena Eris Matt Fluid SPF 15 på med en fugtet svamp, og oplever en fin holdbarhed selv på næsen, hvor de færreste foundations kan stå distancen uden en matterende pudder.
  • Kinder: Den glitrende lyse bronze nuance, denne creme har, er ærlig talt lidt skræmmende. Og selvom Dr. Irena Eris Light Radiance Base (Salling og snart på Frenchpharmacy.dk) både kan bruges over og under din foundation, så skal den bruges sparsomt. Den er meget glitrende og på min lyse hud fungerer den bedst, hvis jeg blander en lillebitte smule i min foundation eller simpelthen bruger den som highlighter. Det har været svært for mig at blive dus med den, men som altid handler det om, at det kan være vanskelligt at dosere nye og ukendte produkter. Nu hvor jeg har fundet ud af at bruge den som highlighter er vi straks meget bedre venner. Hvis du har en mørkere hudtone end mig, tænker jeg at den vil give en rigtig god glød, når man bruger den som base… med andre ord prøv dig frem og går det galt, kan den bruges som en smuk highlighter. Her har jeg brugt den på kindbenene. På kindæblet lagde jeg blushen fra Dr. Irena Eris Face Oval Designer en virkelig fin og klar nuance, der matchede den lækre røde læbestift så fint. I hårgrænsen brugte jeg bronzeren fra den samme palette og under øjenbrynet brugte jeg highlighteren. Det er et fint pudder, og det er let at tone farverne ud, uanset hvor du bruger dem.
  • Læber: Nu er jeg i forvejen ret vild med læbestift, men Dr. Irena Eris Real Matt Lipstick er et hit! De har en behagelig mat konsistens, der nok er mat, men på den der lækre velouragtige måde, samtidig er lette at fordele, virkelig pigmenterede og selvfølgelig super holdbare. Det er en perfekt læbestift til en aften i byen, da det kun er nødvendigt med ganske få reapplikationer. Læbestiften her er Dr. Irena Eris Real Matt Lipstick i farven 600 Flamenco Red.

Lørdagslook: ProVoke

Her valgte jeg som nævnt et helt enkelt smokye eye til hverdag, det er helt enkelt og lynhurtigt at lægge, da du skal arbejde hurtigere, når eyelineren skal tones ud. Den røde læbestift gør det lidt mere festligt, for mig er den nok endnu mere hverdag, end det smokey eye er, men hey hver dag er jo en fest ikke?

Priserne på makeuppen fra Dr. Irena Eris ligger mellem 95-295 kroner, og kvaliteten er god, så det er meget rimeligt.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Dr. Irena Eris

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Stine

Jeg spørger lige om noget hurtigt ik 🙂 En sød kvinde har foræret mig 6 Select Plums fra MAC.Lige om lidt er det sæson for mørke læber, så jeg tog hul på den i går. Ja faktisk valgte jeg den allermørkeste (Zyber) – sindsygt smuk. Men jeg har svært ved at få den pæn i kanten. Er det nødvendigt at jeg får en lipliner i præcis samme farve eller ka du et trick? Jeg brugte bare en lipbrush fra Real Techniques til påføringen. Kan jeg få et bedre resultat med en anden pensel? kh S

Helene Randløv

Kære Stine
Det ser flot ud med en matchende lipliner, men du kan også bruge en lipliner, der passer til din hudtone… altså en nude af en art.
:-*

Stine

Tak søde. Ork, nude har jeg adskillige nuancer af 😉 Det prøver jeg i morgen (Y).

Helene Randløv

Ja, det har man jo altid :-* Hvordan gik det?
KH. Helene

Stine

Det gik godt 😀 Jeg fik en rigtig fin kant. Og jeg synes farverne er så flotte! Har bestemt at jeg først behøver droppe så mørke nuancer, når jeg bliver 50 😛 Knus S

Helene Randløv

Rigtig god plan… selvom jeg synes, du skal vente, til du er 80 😀
<3 <3 <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *