Spar 15% på Clinique, YSL, Guerlain, Estée Lauder - kun i dag

Tirsdagstip: Husk de små ting

Røbe læbestifter fra Sisley, Clarins og Bobbi Brown

Da jeg var en lille pige gik min mor med makeup hver dag, hun havde altid lak på neglene både på hænder og fødder, hun stod op før fanden fik sko på og satte håret, hun gik op i sin påklædning og hælene var høje. Så fik hun nyt job, og med et var vanerne nogle helt andre. Hun står stadig op og sætter håret klokken kvart i kvalme, og neglene er altid lakeret.
Selv om det er rigtig mange år siden at arbejdspladsen blev udskiftet, og hun nu er pensioneret, så talte vi i weekenden om, at hun er træt af, at hun aldrig husker læbestiften mere.

De små ting
For et par uger siden skrev jeg om læbestift, og emnerne til tirsdagens tip har hen over dette år flere gange kredset om det med at gøre noget godt for sig selv og sørge for at få forkælelse ind i hverdagen, uanset hvilken form for forkælelse du foretrækker. Måske er det en lækker kaffe, du nyder om morgenen, måske er det en lækker creme, den smukke stol du sidder i, den gode lyd fra dine højtalere, eller hvad det nu er, der hjælper dit gode humør på vej. Bare du husker det.

Op igen
Det sker af og til, at man kigger sig selv i spejlet og tænker… helt ærlig så slemt var det da ikke i går!?!?! Med alderen er det svært at skjule, hvilken kind der lå på puden og øjnene har godt nok også været mere vågne… Nogle dage rammer den der følelse én som en mavepuster, andre dage kan man heldigvis snyde med et smil, lidt læbestift eller et stort halstørklæde.
Min mor var som nævnt rigtig træt af, at hun ikke længere prioriterede sig selv og udseendet så højt og min anbefaling var at lægge en læbestift i tasken, så behøver hun nemlig ikke huske den hjemmefra. I min taske ligger der en cremeøjenskygge, en læbestift og en matterende pudder… Så kan jeg klare det meste.

Husker du læbestiften, når du ikke er på toppen?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

 • Dejligt lille indlæg, high five til din mor :-)
  Jeg er blevet bedre til at huske de små ting, bl.a. takket være jer. Den billige kedelige læbepomade der ligger i tasken er skiftet ud med en ny lækker en (som snart bliver skiftet igen!!!), der flyttet en læbestift og en lille pudder ind. Rigtig god aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det bedste er når man finder den/de læbestifter der virker for en. Jeg prøvede i nogle år at være en der gik med rød læbestift i hverdagen. Det har jeg droppet nu, for jeg har svært ved at finde en rød der passer til mine behov i både konsistens, undertone og holdbarhed. Til gengæld har jeg ubegrænset kærlighed til alle afskygninger af koral, og et lille, men loyalt, udvalg af bærfarver.
  Det virker måske som om jeg prøver at dreje emnet om på noget der handler om mig, men det jeg mener er, at det liver meget nemmere at huske (+ værdsætte) De Små Ting, når man har fundet Små Ting man kan stole på!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 15% på Clinique, YSL, Guerlain, Estée Lauder - kun i dag