Tirsdagstip: Ro, renlighed og regelmæssighed

Fredagsfavorit: e.l.f. large brush holder

elf large brush holder

Hvad kan der dog være så særligt ved en holder til pensler? Kan den noget som et krus ikke kan?

Og ja, der er noget særligt ved e.l.f.’s penselholder, der gør, at den har stået på mit bord i over 3 år nu.

Først og fremmest er den pæn og i et praktisk materiale. Den er sort og i et materiale, der nemt at holde rent og pænt. Det bliver ikke nemt nusset, men ser pænt ud trods dryssende pudder og øjenskygge. Der står “eyes lips face”, men kun på den ene side, så du kan skjule teksten.

Dertil er den stabil, forholdsvis tung og står godt fast. Bunden er lavet af et skridsikkert materiale, så den bliver stående på skrivebordet.

Alt i alt er det et vellavet og gennemtænkt produkt, der da også har været en fast del af e.l.f.’s sortiment i snart mange år, og den er da også eftertragtet og ofte udsolgt.

Den findes i både en stor med 3 rum og en lille. Jeg har to af de store og bruger dem til både pensler og eyelinere. Jeg ville også bruge den til blyanter på mit skrivebord, hvis ikke min mand havde et arvestykke stående til formålet der.

Dyr dansk webshop
MEN… prisen har fået et ordentligt hak opad. E.L.F.’s engelske webshop sender ikke længere til Danmark, hvor vi til gengæld har fået en dansk e.l.f. webshop.

Jeg købte min i tilbage i 2013 til 14 pund – et godt køb. I dag koster den 15 pund, men som sagt leverer e.l.f. i Storbrittanien ikke længere til Danmark. Prisen, som vi skal betale, på den danske webshop er 225 kroner. Det er en prisforskel, der er til at mærke. I udlandet findes der også en ny hvid version, som jeg gerne ville have fingrene i, men den er ikke på den danske webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

6 kommentarer

 • Christine

  Puh, er det bare mig eller har ret mange af tingene fået en stor prisstigning? I forhold til hvor varierende kvaliteten er, gør det ikke ligefrem mærket mere attraktivt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej, det er bestemt ikke kun dig :) Det er netop også min oplevelse

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allie

  Hej! Ved du om hvor man købe Too Faced paletterne uden de kommer i tolden? – Allie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må sige at min verden brød også lidt sammen da de stoppede hehe, men jeg synes godt nok at det er træls at den danske hjemmeside ikke har alle de nye lækkerier, som elf laver :) Det er ærgeligt at de ikke er så godt med endnu :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Ro, renlighed og regelmæssighed