Feelunique: Spar 15% på alt makeup

Torsdags top ti: Nødvendigheder til sommerfesten

Nødvendigheder til sommerfesten

Sponsoreret indlæg

Selvom det har været Sankt Hans og de fleste studenterfester er overstået, så er der heldigvis stadig mange lune nætter tilbage. Grillaftner med vennerne, rosé en aften i parken og anden hygge kalder på bare ben, velplejet hud, en fin kjole, åbne sko med en solid hæl. Og selvfølgelig nogle fine værtindegaver, når du er ude på besøg.
Denne torsdag har jeg mildest talt ikke haft så meget medvind, så det billede, jeg havde taget til denne top ti, ligger på et druknet SD kort og står nok ikke til at redde…

Nødvendigheder til sommerfesten
Der følger ikke de helt lange forklaringer med produkterne, simpelthen fordi de fleste af dem ikke behøver den helt store introduktion. Det er nogle af de produkter, jeg er gladest for i øjeblikket, og som jeg indtil videre har grebet mest efter.

 • ASOS Denim Skater Dress i farven Mid Blue Wash: Tidligere på året blev jeg bidt af denim især kjoler i denim. Asos har mange fine i mange størrelser, så der er blevet bestilt en del hjem… i håb om, at jeg finder den helt rigtige…
 • Atelier Cologne Vétiver Fatal: Nu hvor Atelier Cologne for alvor er landet i vores lille land, glæder jeg mig til at fortælle mere om de mange prægtige dufte, som jeg efterhånden har en ret fin lille samling af. Mit næste køb skal være Vétiver Fatal, fordi den er vildt lækker.
 • Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e: Det lille smarte apparat med de mange funktioner, har jeg nævnt mange gange, og jeg mener stadig at den er meget svær at komme uden om, hvis du er småtræt af daglige barberinger og snitsår fra din skraber.
 • Marual Dry Oil Self Tan SPF 50: Marulaolie er jeg vild med! Denne olie er simpelthen så praktisk og multifunktionel, så jeg allerede har været ude at investere i en ny. Konsistensen er som en olie, der er lidt farve og shimmer i, samtidig med at jeg kan beskytte min sarte og MEGET lyse hud med en solid SPF, mens den virker som selvbruner. Derfor anbefaler jeg den til alle!
 • Nails inc Gel Effect Nail i farven Lexington Gardens (Sephora): Faktisk købte jeg denne neglelak sidste år, og nu har jeg lige købt en ny. Denne smukke syren nuance bliver nemlig brugt flittigt både på fingre og tæer, og min veninde har lånt den fra sidste år på ubestemt tid…
 • Nip + Fab Glycolic Fix Body Cream: I flere måneder har jeg testet bodylotions, og denne her er blevet anbefalet af så varmt, at jeg endelig har taget mig sammen til at få den købt selv. Det er et godt køb, for er du vimmer, hvor får man bare blød og glat hud.
 • Rice Skuresvampe (interiør butikker): Det er jo bare pjattet at bruge en hjerteformet skuresvamp, men det gør mig glad, hver eneste gang jeg skrubber hælene med den. Og små hverdagsglæder kan man ikke få for mange af.
 • Tom Ford Ft5287 brillestel i blåt: Efter jeg er blevet brillebruger kigger jeg efter noget helt andet, når det gælder solbriller… Før var jeg tilfreds med de mærker, der nu engang producerer solbriller, men nu hvor der alligevel skal være styrke i glassene, kan man jo vælge hvilket som helst stel, man falder for. Stellet fra Tom Ford har jeg lige fået blåsorte glas i, så dem er jeg naturligvis helt tossede med  <3
 • Vagabond Slip in-sandal: Når man skal til sommerfest enten i parken eller i en have, faktisk alle steder med en græsplæne… så kræver det en solid hæl, så man ikke behøver at gå rundt på tæerne hele aftenen af frygt for at falde bagover.
 • Yves Rocher Les Plaisirs Nature Energizing Sugar Body Scrub: Selvom børsterne og dermed skrubbefunktionen på Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e er vildt effektiv, så holder jeg alt for meget af Body Scrub til at lægge den på hylden, samtidig får man også noget lækker pleje samtidig. Yves Rochers reformulerede kropspleje er SÅ lækket og så er jeg blevet vild med denne variant, der dufter af mandarin, citron og cedertræ.

Det bedste Beautytip…
Alle der deltog i konkurrencen om Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e havde rigtig gode bud på det bedste sommer beautytip. Min mand har trukket vinderen og det blev kommentar nummer 54, der er skrevet af Gitte:

 • Mit bedste beautytip er helt klart at få (nok) søvn! Hvis man ikke er udhvilet kan man gøre nok så mange krumbøjninger som man vil, men man vil stadig ligne en hængt kylling.

Gittes tip er ikke bare et glimrende tip til et friskt sommerlook, det passer faktisk hele året! Stort tillykke til Gitte, og mange tak til alle der har delt de bedste tips.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med BraunFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

 • Tine

  Hej med jer! Lidt malplaceret spørgsmål, men her kommer det altså alligevel :-D
  Jeg skal starte på en antibiotika behandling imod acne med præparatet ”Tetracykling”. Det skulle eftersignende tørre huden i ansigtet helt vildt ud, og de anbefaler at man bruger en fed/fugtgivende creme i perioden. Kan I anbefale en god creme til dette formål? Min hud har det med at skinne utrolig meget hvis jeg bruger for fede cremer, men det bliver jeg jo nok nødt til nu…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Tine
   Først og fremmest synes jeg du skal vente med at købe noget til efter du er startet på behandlingen. Det er svært at forudse præcist hvor tør din hud bliver og hvem ved – måske holder den netop op med at skinne. Ingen ved det.
   Læs dette indlæg her http://pudderdaaserne.dk/2012/06/17/sporg-pudderdaserne-3/ – og især kommentarfeltet.
   Og så vil jeg gerne anbefale vores egen ansigtsolie, den indeholder nogle gode ingredienser til at reparere din hud efter alt det, de har været igennem. Selvom du sikkert lige nu ikke kunne forestille dig at bruge en olie i ansigtet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feelunique: Spar 15% på alt makeup