Fredagsfavorit: Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Læbestift

Del dit bedste sommer beautytip og vind en Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Sponsoreret indlæg

I forlængelse af indlægget om sommerklare ben i sidste uge, giver det god mening at skrive lidt om de forskellige ting, du kan gøre for at hjælpe bikinibevidstheden på vej. Udtrykket bikinibevidsthed er inspireret af den forgangne uges debat om ”bikinikroppen”, der har været lidt mere heftig, end den plejer at være. Det kommer altid bag på mig, når andre føler trang til at kommentere negativt på et andet menneskes krop eller udseende. Så se dog den anden vej, hvis det er så skrækkeligt at se på!
Min krop er strandklar året rundt… og det på trods af skummemælksfarvet hud, bingovinger, strækmærker og kejsersnitsdelle… Og helt ærlig, hvis jeg kan acceptere synet af alt det i spejlet, så klarer du det nok også.

Til hverdag og fest
Lune sommeraftner og nætter kalder næsten på noget koldt i et pænt glas… I hvert fald får jeg en vanvittig udlængsel om sommeren. En af grundene er naturligvis, at jeg virkelig ikke bryder mig om at opholde mig i solen, med mindre det foregår i vandet, og det er altså ikke til at hoppe rundt i havet, når man nu har et arbejde, der skal passes. Derfor er aftnerne min ven, det er om aftenen, jeg møder mine skønne venner, pakker lidt lækkert mad og drikke i en kurv og tager grillen under armen, så min dejlige familie kan hygge sig ude med parkour, løbehjul, skateboard, træning eller bold i parken, ved vandet eller nede i gården.

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Sommerklar med lidt snyd
Selvom jeg har det glimrende med min krop, så vil jeg naturligvis gerne være velplejet, fordi det øger velværet og selvværdet betragteligt. Derfor er jeg heller ikke bleg for at gøre brug af lidt snyd. Der er nemlig nogle produkter, som gør det lidt lettere at få en bikiniklar bevidsthed.

 • Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e: Det lille multifunktionelle apparat gør det betydeligt lettere at holde stængerne glatte og hårfri, hvilket passer mig glimrende. Hårene kan være ret korte, når du epilerer faktisk helt ned til 0,5 millimeter, de mange pincetter i epilatoren kan fange hårene alligevel. Det betyder, at du ikke behøver at gå rundt med lange irriterende hår på benene ret længe ad gangen.
 • En god olie: Det er ikke ret længe siden, jeg faldt pladask for en kropsolie, som jeg har været ret god til at bruge i et par måneder nu. Benene ser bare lidt lækrere ud, hvis de ikke er så tørre, at de nærmest støver… Hvis du er til glitter, er der efterhånden mange varianter med varierende mængde glitter eller perlemor.
 • Selvbruner: Hvis du synes, at du mangler kulør, så er selvbruner en rigtig god løsning, fordi du først og fremmest skåner dig selv for solskader. Det bedste resultat opnår du ved at påføre selvbruneren dagen efter epileringen, da resultatet ellers kan blive lidt prikket.
 • Velplejede fødder: En god creme med masser af carbamid og en skuresvamp giver fine fødder i løbet af kort tid. En smuk neglelak til tæerne er også en god og nem løsning på vejen mod velplejede fødder.
 • Accept: Selvfølgelig kan du gøre meget med en pæn garderobe, der fremhæver dine bedste træk. Hemmeligheden bag en bikiniklar krop er at blæse på, hvad andre tænker. Hvad enten du er bekymret for eksem, fregner, åreknuder, ar (også dem du selv har pådraget dig), bumser eller sår.

Vind Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e
Den nyeste epilator Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e kan blive din, hvis du i kommentarfeltet herunder skriver dit bedste sommer beautytip. En heldig læser kan nemlig vinde den model, jeg testede og skrev om sidste fredag. Det er et meget praktisk lille apparat med godt og velovervejet tilbehør, der både letter epileringen og mindsker risikoen for indgroede hår.
Vinderen bliver trukket i løbet af aftenen den 28. juni.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med BraunFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

149 kommentarer

 • Sabrina Matzen

  Primer og læbestift med godt med farve!
  Jeg sveder som et svin (medicin-relateret), så når der er varmt accepterer jeg bare at jeg ikke kan have ansigtsmakeup på, for det sveder jeg alligevel af. Primeren kommer ind til øjenmakeuppen, så den i det mindste bliver siddende.
  Når alt andet fejler kan selv jeg ikke svede læbestift af, og en lækker hindbærrød giver mig samtidig en masse klædelig selvtillid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna simper

  Hej pudderdåser :)
  Mit bedste beauty tip er et lidt underligt et :) Lad være med at tage det hele så seriøst :) håret gror ud igen så hvis du en morgen tænker at det ville være fedt med pandehår og pink spidser så få en tid hos frisøren. Hvis du tirsdag eftermiddag har lyst til at tage lilla læbestift på og sætte dig på en cafe med en cafelatte så gør det :) vi er kønnest når vi føler os godt tilpas i vores egen hud/krop men nogle gange skal vi også holde op med at tage os selv så seriøst og gøre det vi har lyst til :)
  P.s. Jeg tror alle kan se godt ud lige meget hvad de har på hvis de bare har det fedt med det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Mit bedste tip må være nuxe glimmer olie. Påfører olien på ben, kraveben og næseryg – så Ser man frist og solkysset ud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg elsker vippe exentions til de varme sommermåneder. Ingen mascara, der løber/smuldre under øjnene, og ingen rens om aften, som der ellers er rigeligt. For ikke at nævne at al badning på stranden og ved pools på ferierne også bare er tusind gange sjovere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana C.

  Mit bedste sommer beauty tip må være: Stay hydrated! Husk at drikke en masse vand – generelt, men især i de varme sommerdage. Husk også SPF! Og en god bronzer til at få glød i ansigtet 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane

  Jeg befinder mig ikke så ofte i pools og på stranden, men det gør mine veninder, og de brokkede sig tit over, at al den badning udtørrede deres hud. Det skete jo selvfølgelig, fordi de ikke brugte fugtighedscreme hurtigt nok efter de havde badet. Jeg søgte lidt rundt på nettet for dem efter cremer, man kunne bruge, mens huden stadig var våd, men det er åbenbart ikke rigtig muligt at finde det i Danmark.

  Jeg fandt til gengæld “Jergens Moisturizer for Wet Skin”, som jeg køber igennem den amerikanske Amazon – og den er virkelig et hit. Mine veninder er så taknemmelig for, at jeg fandt den til dem, og jeg bruger den også selv, når jeg har været i bad. Så det er mit beauty tip! Jeg ville dog ønske, man kunne købe noget, der var ligeså godt i Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mit bedste sommer tip må være min yndlings solcreme og selvbruner, så slipper jeg for at forværre mine pigmentpetter alt for meget men ser stadig sommerbrun ud :)

  Solcremen jeg ikke kan leve uden, det er den absolut eneste som ikke fedter, skinner og gør mig hvid når jeg bruger et ordentligt lag, Vichy Mattifying dry touch SPF 50+.

  Om natten bruger jeg Nordic tan selvbruner, den giver god farve og er uden parfume :)

  OG lige til sidst, efter selvbruneren lægger jeg et tykt lag Avéne Cicalfate creme på mine mørke rander under øjnene, den creme gør underværker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg døjer lidt ekstra med indgroede hår henover sommeren, men her er hvordan, jeg holder dem nede: jeg skrubber huden med en meget mild sæbe og en loofahsvamp. Plejer med en god serum efterfølgende. It helps! God sommer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Graversen

  Mit bedste sommertip er at huske eksfolieringen! Jeg synes min hus ser væsenligt friskere ud, når jeg lige husker at svinge hamphandsken hen over den ;-) Jeg er gået hen og blevet rigtig glad for bodyoilen med glimmer fra Nuxe, da jeg synes den giver en fantastisk glød. Personligt starter jeg altid sommeren ud med at få vokset mine arme. Jeg får sådan nogle forfærdelig, lange og tildels mørke hår, og elsker bare når de ryger af – Det er sgu næsten som at smide vinterpelsen :-) Jeg har faktisk en epilator fra Braun, som er så gammel, at jeg tror den en antik… Det må være deres aller, aller første Silk Epil! Jeg synes den trænger til at komme på pension, og lade en nyere generation tage over ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne ekmann

  At tørbørste dine ben hele vinteren.. Så er er de lækre bløde når sommeren kommer😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Vermundsen

  Kold rosé vin på en lun sommeraften med gode venner 🌅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Mit bedste tip må være at bruge kokosolie efter en barbering, det gør huden så lækker blød og så er det også bare et plus, at man kan bruge det til så mange andre ting som fx. makeupfjerner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Kaffegrums+olie= skøøøøøn bodyscrub!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Mit bedste råd er at skrubbe dagen inden barbering og skrubbe dagen efter barbering + husk at slutte af i badet med kold vand og en god body lotion! Huden vil føles blød som en babys røv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Kristensen

  Jeg er vild med at bruge kokosolie – i håret som hårmaske, og på kroppen efter bad som kropsolie. Nogle dage har jeg dog svært ved at forlige mig med den stærke duft af kokosolie, som hurtigt forstyrrer parfumen, eller synes at den fedter lige rigeligt. De dage griber jeg i stedet babyolien. Den trænger hurtigt ind, og efterlader min hud silkeblød men uden nævneværdig duft. Er overbevist om, at den også må fungere glimrende til at berolige og fugte huden efter epilering 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Cathrine

  Mit bedste sommertip er at få fat i en barberinggele der mindsker indgroet hår! Man kan få forskellige slags i matas og det er virkelig et must fordi våd bikini og varme kan give nogle knap så sexet knopper.
  Og så må det være farvet gloss og neglelak i sommerfarver! Det er så lækkert om sommeren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er sindssygt plaget af psoriasis og denne sommer, mere end nogensinde – specielt på mine ben. Stress er muligvis årsagen. Jeg har ikke kunne eksfoliere mine ben som jeg plejer og har måtte være super forsigtig med skraberen. Den type psoriasis jeg har, kræver sol eller lysterapi og kan ikke fjernes med den typiske hormoncreme, så jeg har forsøgt at tilsnige mig lidt sol, de dage den har været fremme, med fokus på benene og så har jeg holdt eksemen fugtig med ISO-urea MD baume psoriasis fra La Roche-posay. Den gør sit job godt. På lørdag skal jeg til bryllup, hvor jeg skal vise stængerne og har den seneste tid forsigtig masseret mine ben med vaskeklud, for at eksfoliere en smule, smurt benene ind, flere gange dagligt, både med ovennævnte creme og olie fra Ole Henriksen. Benene har fået lidt farve og på lørdag, når jeg skal til fest, blir de smurt godt ind i nuxe huile prodigieuse med guldglimmer og forhåbenligt kan den tage fokus fra de dumme pletter. God sommer herfra. Skønhed kommer indefra og et godt smil kan overstråle de fleste småfejl :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Det må være at være vedholdene i sine hudplejerutiner. Det kan hurtigt ses, hvis man springer over hvor gæret er lavest :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kokosolie!! Som hårkur, som tandblegning og til neglebåndene – jeg elsker produkter med flere funktioner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Åh, for mig er en af de vigtigste ting gennemfugtet hud, både på kroppen og i ansigtet. Det betyder bare så meget for min velvære og veltilpashed, særligt når solens stråler giver lidt ekstra glød :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Mit bedste tip må altså være nogle gange at droppe male uppen – både kvinder og mænd bliver så meget smukkere om sommeren – om man bliver solbrun eller bare får fregner som mig – slip det fri og få vind og håret og så et stort smil <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mix Nivea…den klassiske blå…med body oil. 1-2 gang og den tørre hud på underbenene er pist væk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Når solen bager, så sveder jeg ca. 100 l. sved i timen! Så derfor er jeg ikke så god til makeup når jeg solbader eller når jeg slænger mig i poolen og viser vandtricks, der kan få enhver mascara til at løbe. Men derfor vil jeg nu gerne se godt ud alligevel. Specielt som single 😉 Derfor sørger jeg for at bryn og vipper er farvet. Når man er lyshåret som mig, giver det bare et flot udtryk. Og når min kulør er god (jeg er meget bleg) så topper jeg gerne med en lækker vandfast matte liquid lipstick i en naturlig farve. De fåes billigt i flere mærker. Jeg køber mine på beautybay.com. Og når jeg siger vandfast, så er det virkelig ekstremt så vandfaste de er 😱 Man kan sagtens putte solfaktor ovenpå den. Den bliver hvor den skal.
  Så føler jeg mig så pæn som muligt i min bikini 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne schelde

  Når jeg ved at jeg skal på stranden, så sørger jeg for at ha taget selvbruner på dagen inden og farvet mine bryn og vipper. Så slipper jeg for make uppen og kan nøjes med en masse solcreme (med høj faktor).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Jeg har altså et helt batteri af tips, og det handler om fødder, ben og garn…
  Fødder: Babyfoots exfolierende fodposer til lækre, bløde og glatte fødder er et must hvert forår samt en god hjemmegjort pedicure og efterflg. lakering. SELVFØLGELIG smøre både ben, arme og fødder godt med lækre cremer sommeren igennem, det giver den flotteste glød og et velplejet udseende. Alternativt noget m glimmer i til Sct Hans festen.

  Ben : Selvbruner har bare aldrig fungeret for mig, men i år har jeg fundet løsningen på jævne sommerbrune ben selv med en synlig lille åreknudetegning :
  BB creme til benene !!
  jeg bruger Caudalies ‘Divine legs’.
  Cremen opfører sig som en foundation – bare til ben, og hvis du tænker en tyk kage af makeup, er det slet ikke sådan. Det er bare en tynd creme, som man fordeler og smører godt ind, og den farver huden på benet mere jævn, ensartet og let sommerbrun uden at smitte af eller kunne spottes.
  Altid forudgået af en god skrub først, og en superfed creme på – som minimum – fremspringende steder såsom knyst osv. Cremen er til at arbejde med hele tiden; dvs har man fået lavet en ’streg’,kan man stadig arbejde den væk langt senere på dagen.
  Ingen afsmitning overhovedet.
  Biotherm har også lavet et BB produkt, der bl.a. fåes i Magasin.
  Garn tip: drop føntørringen det meste af sommeren – det er det mest effektive middel for mig, til at have et flot og sundt garn om efteråret. Min frisør bemærker det, og det skyldes ene og alene lufttørring sommeren over. ER altså noget mere skånsomt….og fylde får man lynhurtigt af en gang hårpudder og lidt samlende voks i spidserne.

  God sommer ! Braun silk epil 9-961e,epilator bliver skyrost på Insta, har jeg set ✌️
  Tænk at kunne fixe pænestængerresultatet i en superkort og ukompliceret proces..jeg er da ikke specielt vild med den yderst usexede skaber, og hvor ville det bare være luksuriøst at kunne mærke effektiviteten og nyde fornemmelsen af lækre glatte stænger i laaang tid ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  TØRBØRSTNING med en børste med kobbertråde! Det giver (for mig) mindre væskeophobning, mindre cellulite, mindsker div knopper og indgroede hår, giver huden glød og gør huden blød når det kombineres med god pleje.
  Derudover: masser af væske. Både for skønheden men også for helbredet. Ser alt for mange dehydrerede mennesker på jobbet som sygeplejerske :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Sørensen

  Kan læse på flere af de andre kommentarer at kokosolie er et hit hos flere – også her!! Om sommeren bader jeg oftere, nogle gange flere gange om dagen og har derfor min økologiske kokosolie (som efterhånden kan fåes ret billigt, heldigvis!) stående overalt hvor der er vand: en i bruseren og ellers ved alle vandhaner i hytten + i køkkenet til madlavning.
  Jeg bruger den efter håndsæbe når hænderne er vasket, kommer den i morgen smoothie, børster tænderne den, smører neglebånd, kommer den i hårspidserne ofte, bruger den som make – up fjerner hvor den er overraskende effektiv, som
  Barbergel og aftershave osv osv. Men bedst af alt og et tip sommer givet videre til alle veninderne så orker jeg ikke at smøre kroppen ind i body lotion eller olie når bruseren er slukket, smører derfor kroppen ind i kokosolie under bruseren (nogle gange blandet med kaffegrums), når man træder ud af badet duppes huden tør og vupti – huden er gennemfugtet, skinner let og dufter dejligt af sommer og palmer (hvis man er til den duft, ellers fåes den duftfri). Det er fantastisk effektivt, billigt og nemt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  At bruge en rigtig god solcreme med høj og bred beskyttelse, det er seriøst det vigtigste for min skumfidus-blege hud. Og derudover har jeg også endelig fattet det fantastiske ved at bruge en bodyscrub – hallelujah! Din hud bliver så skøn og blød uanset hvor tør den er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Exfolier dine ben ca 1-2 gange om ugen når du er i bad med kaffegrums. Det giver simpelthen så lækre ben. Har du ikke kaffegrums så brug en handske, svamp, creme eller hvad du ellers har. Det giver bare så flotte, bløde og lækre sommerben. Og hvis man har enormt tørre ben som mig og almindelig lotion og cremer ikke fugter nok, så er kaffegrums bare så mega godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Bodyscrub efterfulgt af en god bodylotion, og en masse vand indenbords, så man er fugtet både udefra og indefra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Svendsen

  Solcreme med høj SPF.
  Jeg bruger ofte Rudolf Care enten ansigt cremen med SPF eller deres kids serie, der er rimelig vandfast og derfor ikke så let løber ind i øjnene.
  Jeg også glad for Vichys mattyfying solcreme til ansigtet, bruger den i løbet af dagen oven på makeup (dupper den på i et godt lag) og det fungerer rigtig godt. Makeup pen sidder fortsat og den matterende effekt tager evt. uønsket shine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Knudsen

  Vand, lækker solcreme og ikke mindst verdens største Yvonne hat. Har et par derhjemme og en meget stor en på job, jeg elsker den og ungerne i SFO synes den er skov og swag. 😃👍🏼🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tag til stranden og gå med bare tæer i sandet og gerne i vandkanten – det exfolierer fødderne – slut af med en god fodcreme 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  En bodyscrub lavet på sukker og olivenolie. Meget simpelt, og det eksfolierer og fugter kroppen super godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Mine rutiner er ens året rundt, saltskrub, og en fed creme i øjeblikket fra Seacret, men Matas har også forskellige gode saltskrub. Så er jeg klar hvis der skulle vise sig en mulighed for ferie i varmere lande, eller spaophold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Brink

  Undgå solen midt på dagen og beskyt dig altid med solcreme og skygge. I har skrevet det mange gange, men det er klart det jeg praktiserer mest om sommeren for at holde huden pæn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Lav en scrub af kaffegrums, havregryn, pebermynteolie og lidt kokosolie. Brug den på benene eller hele kroppen. Eksfolierer, opstrammer og fugter👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Mit bedste tip, hvis man kan lide at opholde sig i solen (og altid med måde), er P20 og Avivir Aloe Vera Aftersun, som er rigtig gode produkter, hvis man har sart hud. Selv har jeg mindsket soleksem ved at spise betacaroten, som supplement til mine andre vitaminer/kosttilskud.
  og ellers så synes jeg Sunspa er en rigtig god løsning, hvis man gerne vil have en fin glød og passe på huden.
  God sommer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mit bedste sommertip handler om væske og solcreme. Drik masser af vand og bevar fugtigheden i huden. Man føler sig også langt bedre tilpas i varmen hvis man har drukket meget vand i løbet af dagen. Herudover bruger jeg altid solcreme, ligegyldigt hvor overskyet det er har huden brug for beskyttelse. Huden er også meget pænere når den ikke er brændt og ødelagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste sommertip er at bruge kokosolie som “barberskum”, benene bliver silkebløde, og så dagen efter st, moriz selvbruner (skum selvbruneren) på, den er såååå god og giver en flot farve, som ikke er orange ;) MEN HUSK SELVBRUNERHANDSKE, ellers får du nogle mærkelig farvede hænder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie F

  Mit bedste råd må være at give fødderne en kærlig hånd, efter de har været pakket ind hele vinteren. Jeg smører dem ind i en fed creme om aftenen, så de er bløde og fine morgenen efter. Derefter på med en neglelak og de er klar til sommer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Mit bedste sommer beauty tip, er at give huden lidt ro fra foundation og nyde den glød solen giver. Jeg nøjes med at blande lidt BB cream i min dagcreme, og conceale de steder hvor det er nødvendig (pigmentpletter og mørke rande). Ellers må det helt klar være solfaktor…pigment pletter er altså ikke klædelige. Neglelak på tæerne er et must for mig om sommeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  lipgloss i alle regnbuens farver! Det er for mig essensen af sommer….Plus at være omhyggelig med solcremen og at opholde sig i skyggen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Mit bedste tip er at bruge olie på benene hele sommer, så bliver de så dejligt bløde. Hvis man da vel og mærket holder hårvæksten nede :-p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mit tip er måske lidt kedeligt. Men beauty tip nr. 1 vil altid være: solcreme solcreme solcreme! I den rette faktor og den rette mængde! :-) derudover synes jeg at saltvandsspray i håret altid givet et lækkert sommer look.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie A

  Tørbørstning gerne 2 gange daglig, godt med bodylotien,Murad har en god opstrammende.
  Sollotion i ansigtet hele året rundt, om sommeren fct. 30 og en cc creme ovenpå ovenpå.
  Men rigeligt med sollotion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise-Lotte

  Jeg bruger sjældent makeup om sommeren, så mit bedste beautytip er at få ordnet bryn. Det gør en kæmpe forskel for ens udseende, og så skal der ikke meget til, før man er klar til at gå ud af døren om morgenen – en gang solcreme og lige rette brynene til med en brynmascara og voila :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste tip er, at have en fin neglelak på både fødder og hænder. Og selvfølgelig sørge for, at når den begynder at se kedelig ud, så tag nyt på. Lav gerne noget flot nail-art hvis man kan finde ud af det, ellers er pastelfarver altid et hit om sommeren :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cendie

  Uuhh det har været mange gange nu, men scrub med olie, solcreme (osse til håret)og forbliv hydreret, indeni som udenpå. Gerne med lidt citron i vandet så eletrolytterne osse plejes. Go all in på det lækre frugt og grønt udvalg i stærke farver som faktisk smager af noget lige nu. Skift sengetøj ofte – hver uge i den varmeste tid og få mørklægningsgardin i soveværelset. Så er du ihvertfald all set for restitution natten igennem. Jeg sover med masker til hår, ansigt og fødder – et håndklæde over puden og zzzzzzzz. Gratis forskønnelsestid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Emilie

  Mit bedste beauty-tip må blive massage i ansigtet, bare stille og roligt, det sætter gang i blodomløbet og gør at man ser mere frisk ud og efterfulgt af blush, det kan altid redde et træt ansigt. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Mit bedste sommertip må være solcreme og så kokosolie efter hårfjerning og som hårkur. Og så selvfølgelig en godt blanding af store is, solnedgange og rosé ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Noget af det, der gør, at jeg føler mig bedst tilpas om sommeren er, når jeg giver hele kroppen lidt forkælelse i form af en bodyscrub efterfulgt af en lækker creme. Jeg synes min hud ser friskere ud og føles top-lækker :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Iris

  Mit bedste beautytip er faktisk, at få fingrene i en solcreme med BB-faktor i. Jeg har en fra Vichy og den er helt genial! Den giver huden en smule farve og glød samtidig med at den beskytter. Slet ingen grund til foundation udover. Helt perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste beautytip er helt klart at få (nok) søvn! Hvis man ikke er udhvilet kan man gøre nok så mange krumbøjninger som man vil, men man vil stadig ligne en hængt kylling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Mit bedste sommertip, er helt sikker at sørge for at drikke en masse væske. Ikke bare vand, men iste, danskvand og saft for at holde kroppen hydreret og glad. Når væsken smager godt, så drikker man automatisk mere af det. Så bliver både hud, fordøjelse og koncentration glade 😄☀️🍻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nielsen

  Mit bedste beauty tip om sommeren er klart at bruge solskinspudder på kindbenene. Det giver en lækker glød, og passer bedst til sommerens looks :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Mit bedste sommer beautytip må helt sikkert være at bruge en god solcreme. Så kan man få en flot glød, uden at komme til at ligne en krebs og samtidig passe godt på sin hud. ☀️😃 god sommer 🎀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mona

  Masser af vand – helt klart ! også god søvn. Hvis man sørger for basis ting, behøver INGEN kvinder virkelig make up og alt muligt fis. Vi er smukke som vi er (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Solpuddder! Og så er jeg meget begejstret for at snyde mig til lækre ben med en bodyfoundation :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Dyrnes

  Tag din kropsolie med i badet og smør dig ind og skyld at. Dup dig tør med håndklædet, og du bliver lækker blød over det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine J.

  Mit bedste skønhedstip er klart at bruge bodylotion, mens huden stadig er (nærmest) våd i bådet. I hvert fald fugtig. Jeg bruger Matas Carbamid (5 %), som jeg kommer på, når jeg har slukket for bruseren og taget et håndklæde om håret.

  Det gør en stor forskel at bruge cremen på våd/fugtig hud, og bruger man en creme med carbamid, er tør hud og indgroede hår – som man desværre kan få med epilator – fortid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Mit bedste sommerskønhedstip må være at bruge solcreme og nok af det. Så undgår man solskader og ømme skuldre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mit bedste sommertip må være mindre makeup og en god solskinspudder – det er ikke nødvendigt med foundation (der alligevel ville løbe i varmen), hvis man har fået lidt solkulør og tilmed understreger den med en god solskinspudder. Så kan man også sove fem minutter længere om morgenen, og det skal man ikke kimse ad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Kokosolie! Jeg behøver jo nærmest ikke sige mere. Fugt til hud og hår i sommervarmen. Fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ZS

  Mit bedste sommertip er at bruge SPF i ansigtet hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Mit bedste sommer beauty tip må være at bruge vaseline på øjevipperne i stedet for mascara, når du skal på stranden og bade. Det løber ikke ud og giver samtidig lidt pleje til vipperne. Og så fremhæver det vipperne på næsten samme måde som en mascara.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Mit bedste tip er ferskenfarvet neglelak på tæer og fingre. Det får hænder og fødder til at se fine og brune ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Mit bestemme sommerbeauty tips, er at have så lidt makeup på som muligt og at have saltvandshår ☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kokosolie, kokosolie, kokosolie – det kan bruges til alt! Og giver godt med fugt her til sommeren. Det giver især flotte sommerben ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina PB

  Hamprebet til daglig og så ion-børsten når der er lidt ekstra tid. Det hjælper på huden, men strammer ikke helt så meget op på det øvrige, som man kunne ønske ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie IV

  Jeg får farvet vipper og bryn om sommeren. Jeg har en tendens til at “fedte til” om sommeren pga. varme, solcreme, etc, og ved at få farvet bryn og vipper slipper jeg for at bekymre mig om, om makeuppen løber. Bonus: Det samme gælder hvis man pludselig spontant vil tage sig en frisk dukkert :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine S

  Det er ikke min tur til at vinde, men jeg synes det er et skønt indlæg. Tror jeg vil læse det, når hende i spejlet er sur ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  MIt bedste sommertip er en god solhat med bred skygge, når man er aktiv i solen. Det har reddet mig fra mange forbrændinger under sydligere himmelstrøg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kokosolie kan ikke kun bruges i madlavning ! Men også i håret og på kroppen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg bruger faktisk babyolie istedet for barberskum på benene. Jeg føler barberingen bliver tættere, mere skånsom og man er meget blødere bagefter 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Mit bedste tip er simpelthen. Dagcreme med solbeskyttelse. En gennemfugtet hud er altid smuk at se på og det er vigtigt at passe på den – derfor solfaktoren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Årh, fed præmie! Jeg har flere tip, som jeg selv er ret glad for. For det første skal man altid købe en god, gerne lidt dyrere foundation med spf i, til sommeren. Det er SÅ svært at lægge en god makeup udenpå en fedtet solcreme-hud, og der er en god spf-foundation altså guld værd! Jeg bruger en fra Clinique hele året, og den er genial. Derudover skal man huske, hvis man er meget udenfor i solskin, at sætte sit lange hår op, mindst hveranden gang, man bevæger sig ud. Jeg taler af bitter erfaring, når jeg siger at man ellers risikere at ende med en fin, hvid kant hele vejen rundt i ansigtet. I lang tid lignede jeg en med en aaalt for mørk foundation på :-) Ik’ pænt!
  Slutteligt, kan det være godt at give sit hår ekstra pleje om sommeren. Kombinationen af sol, salt- eller klorvand og for de flestes vedkommende formentlig farvet hår, kan altså være hår(d) kost (haha!). Flere skriver at kokosolie er godt, men mit hår bliver simpelthen for fedtet af det. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har nok særligt fedtet hovedbund. Jeg bruger matas egen hårmaske til fugt, og så er jeg stoppet med at føntørre håret – og mit hår har det så godt!
  God sommer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid J

  Mit bedste sommertip, som jeg har delt med både veninder, mødre og en enkelt mand, opdagede jeg først i år. Jeg er altid ret bevidst om mine kridhvide ben, der aldrig har været gyldne på grund af kombinationen af en sjælden hudtype, der ikke kan blive solbrun samt en lille frygt for solen. Jeg har undgået selvbruneren, da den oftest kommer ret voldsomt til udtryk på min kridhvide hud og uundgåeligt giver mig de evigt uønskede selvbrunerplamager – men så opdagede jeg dette: Fugtighedscreme med et par procent selvbruner. Ikke blot er det en god undskyld for at fugte sin hud, men også en meget nem og foolproof måde at få en let solkysset hud uden de uheldige mørke selvbruner-pletter jeg ellers aldrig har kunne undgå. Jeg smører mine ben ind et par gange om ugen efter badet med Matas’ Sommerglød Bodylotion med 2% selvbruner, og nyder herefter at vise mine ben frem i sommernedelen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Husk solcreme på fødderne, så du undgår sandalbruning!
  ( lige nu har jeg Teva mønster, hvilket ikke er egnet til pumps) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Dette er et alle tiders indlæg, konkurrence medregnet eller ej. Big smiles!
  Mit bedste sommer tip er at spise sit vand, det vil sige at få masser af ekstra vand i kroppen end normalt gennem at spise, bær, frugt og grøntsager til hvert måltid og som mellemmåltid.
  Det slags vand er meget nemmere for kroppen at holde på og bruge end postevand, om end man selvfølgelig også skal drikke vand separat. Alle de friske lokale grøntsager, frugter og bæar smager bare så friskt og skønt om sommeren og jeg kan virkelig mærke at når jeg følger mit eget råd er jeg gladere, kroppen er mere hydreret over længere tid og jeg føler mig smuk og frisk i hud og sind. Glad sommer kære dåser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh det er fedt at sidde og læse alle de god tips igennem! godt koncept! (-: Jeg er så heldig at min far er kaffe entusiast, så når hans fancy kaffebønner har været igennem kaffemaskinen, så napper jeg grumset, som er verdens bedste bodyscrub! Helt uden parfume og andre finurligheder :-D Desuden er jeres anti-age creme for nylig blevet føjet til den daglige rutine, og det er virkelig guld på “dåse”! Den, og jeres øvrige produkter, får de varmeste anbefalinger til venner og bekendte. Et andet sommertip er at tage en dukkert i det salte hav. Det er skønt for sjælen og min hud nyder det også. – masser af god sommerkarma her fra! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Jubiii 😃 lige hvad jeg trænger til af dullegrej 😂 min den gamle smed pludselig takkerne, så de fløj rundt i bade værelset 🙊 kunne sgu godt ha’ ventet til jeg var færdig med det andet ben.
  Mit bedste beauty tip 😉 se for pokker at nyde livet, alt det helse hysteri gider jeg ikke i min alder. Spis de røde jordbær med velbehag. De nye kartofler, asparges, pluk de skønne tomater og agurker og spis en masse Vebbestrup softice..sådan 🌞 go’ sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Koch-Jensen

  Jeg farver mine vippe jævnligt og hver morgen efter bad smører jeg dem med ricinusolie og bukker dem, så er jeg klar hele dagen, hvad den end skulle byde på:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise1

  Har ikke afprøvet det, men har hørt man kan bruge græsk yoghurt imod urenheder.
  Ellers kan det ikke næves nok hvor vigtigt det er at bruge solcreme. For hvad hjælper det at blive sommerbrun hvis man senere udvikler sygdomme. SÅ hellere bruge nogle af de selvbrunere der er på markedet og rent faktisk fungerer godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mine bedste sommertips/produkter er: Tørbørstning med ionbørste fra karmameju (ja, jeg ved godt det er kedeligt – men det virker!), foaming showergel fra rituals (føles SÅ lækker på huden), Nuxe tørolie (både med og uden shimmer) til lækker sommerhud og til dem der døjer med hudløse inderlår, så virker en god gang old School vaseline bare bedst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  mit bedste sommerbeautytip:
  Nivea in-shower body lotion. Så smart, hurtigt og ikke fedtet ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt

  mit bedste tip er solcreme. Du kan have nok så lækre stænger, men hvis de er solbrændte er der intet sexet ved dem :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie NIelsen

  Mit bedste sommertip eret, som I også selv dyrker, og som derfor bliver nævnt ofte. Jeg føler dog alligevel at danskere tit har tendens til ALLIGEVEL at springe over hvor gærdet er lavest, så jeg synes ikke at det kan siges nok. Ganske enkelt; HUSK SOLCREMEN! Og påfør flere gange dagligt, hvis man ligger i direkte sol hele dagen – hvilket bestemt ikke kan anbefales at gøre. Pas på jer selv og jeres hud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Z

  Mit bedste sommer beautytip er måske især for dem der døjer med acne, uren hud, bumser og/eller mange hudorme osv, og som gerne vil have flot og ren hud. Jeg har selv døjet med meget uren hud i flere år, indtil for et par måneder siden, hvor jeg begyndte at bruge te træ olie (tea tree oil) blandet op med olivenolie, dette har været en revolution for min hud som er blevet så pæn og fri fra alle urenheder.
  Det jeg gør er, at jeg blander 2 spiseskefulde olivenolie med 3 dråber te træ olie, så masserer jeg olierne ind i huden med fingrespidserne og lader det sidde i 15-30 minutter. Derefter vasker jeg olierne af med koldt vand og dupper min hud tør med en vatrondel.
  Jeg gemmer det overflødige af blandingen til dagene efter, der er nok til 3-4 dage.
  Jeg påfører olierne én gang om dagen.
  Allerede efter de første par gange var inflammationen i mine bumser forbedret markant, mine bumser var langt fra lige så røde og hævede som før. Efter en-til to uger var min hud meget mere jævn og flot at se på og uden nye bumser. Nu efter 2 en halv måned, er min hud så flot og bumsefri, at jeg ikke behøver bruge concealer og foundation, for selv mine acne ar er blevet så meget pænere og mange helt forsvundet!
  Det har været en omvæltning for mig at bruge disse naturlige olier på min hud, det har virkelig hjulpet mig og måske kan det hjælpe andre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Andersen

  Smør din ind i babyolie i badet!!
  Det et mærkeligt tip, men det virker. Jeg føler helt klart at min bodylotion trænger bedre ind efter jeg har smurt mig ind i babyolie. Plus din hud ‘stråler’ lidt mere, hvilket jo kun er en fordel nu hvor man er mindre dækket grundet sommertøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Yay, super fedt!!
  Altså solcreme kommer vi jo ikke udenom! Det giver jo en mere jævn farve og mindsker risikoen for pigmentpletter – alene det er jo fantastisk :D
  Og så er jeg selv vild med at få farvet vipper og bryn og samtidig få rettet vipperne. Det indrammer ansigtet så flot og man behøver ikke tænke over, om mascaraen løber eller noget :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Iskold hvidvin med Sprite :D og ellers lak på alle 20 negle ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Pedersen

  Åhhhh hvor vil jeg bare gerne vinde den magiske maskine fra Braun :) Mit bedste sommertip må være velplejede fødder i sandalerne – “Skrub” fødderne blidt med en svamp almindelig grydesvamp efter hvert bad, og smør fødderne ind i fed creme hver aften. Og så på med yndlings neglelakken – Dét emmer bare af sommer :)
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Mit bedste tip er at sørge for at give den solmættede hud masser af fugt. Jeg elsker Rosehiip Oil, den giver masser af fugt og glød til mit ansigt, og hvis jeg har fået lidt for meget sol, så er den også en super after Sun lotion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria L

  Juhuu, endnu en chance for at vinde Brauns silkepil. Mit bedste tip, der selvfølgelig kun fungerer for mig, er at bruge en solcreme med farve i, altså en solcreme med fysiske filtre, da jeg ikke kan tåle de kemiske. På dén måde får jeg en anelse farve i uden den lidt hvide overflade man godt kan få af filtrene og det ser supergodt ud, fordi man ikke ser makeuppet ud og man samtidig beskyttes mod solen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Masser af solcreme over det hele om dagen. God fugtighedslotion om aftenen og exeforliering i sukker skrub i badet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Skauenborg

  Har to sommerskønhedstips: Brug olie i badet til barbering i stedet for gel/mousse, skyl med vand og dup huden tør. Lækker, gennemfugtet og hårfri 👍🏼
  Og invester i mørklægningsgardiner – det er så vigtigt for vores hjerne med mørke, når vi skal sove. Og alverdens skønhedstips virker ikke, hvis kroppen ikke får den fornødne hvile… 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Østergaard

  Mit bedste sommertip må være;
  Nyd solen når den er fremme, gå lange ture og drik masser af kold rosé – så kan det altså ikke gå helt galt.😄
  Skal det være et skønhedstip, så er det at lave sin egen skrub af kaffegrums og olie (kokos, oliven, raps, alt kan bruges) og en god creme.😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Mit bedste sommertip er at få farvet bryn og vipper! Dermed undgår man mascara der smuldrer/løber og brynmakeup der smelter af i varmen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TinaJ

  Mit bedste tip er det mest enkle- at bruge solfaktor og afrensning hver aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Mit bedste tip må være: Drik masser af vand. Måske er det lidt banalt, men vand gør virkelig en stor forske for din hud og for din sundhed helt generelt og hvis jeg i en periode udskifter vandflasken med mere sukkerholdige drikke så kan jeg hurtigt både mærke og se en forskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth M.

  Mit bedste sommertip er til håret, som godt kan blive lidt tørt af solens stråler. Jeg blander arganolie i min hårkur og ruller håret op i en knold og så på med en badehætten. Jeg lader det virke minimum 10 minutter, eller så lang tid det nu tager at ordne ben og fødder. Og så kan tricket gentages med hvilket som helst sted på kroppen. Arganolien er meget fed, men det rene hudguf, så et par dråber i håndcremen/ bodylotion, ansigts,- eller fodcremen inden sengetid og vågn op med smuk fugtmættet hud, helt klar til endnu en dejlig sommerdag. Men køb den rene arganolie uden silikone. Den er meget drøj i brug og rækker langt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NadjaMia

  Mit bedste sommertip handler om blød hud! Som studerende er budgettet ikke altid til lækre produkter, jeg har i årenes løb derfor fundet en løsning der holder. Jeg blander kaffegrums sammen men min bodyoil – et voila! Den bedste bodyscrub til nærmest ingen penge- hvis man drikker kaffe, forstås 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Majgaard

  Mit sommerråd er nok som de fleste andres, at huske at bruge fed creme også i sommermånederne. På fødder – som bliver tørre af at blive vist frem i sommersandalerne. I hårspidser (bruger olie), som bliver tørt af sol, vand og vind. Og på negle – er super glad for den fra Dior, der gør det nemt – som knækker nemmere. Og selvfølgelig huden generelt. Og så er det som om sommermåneder bare efterspørger en frisk farve på neglene på fødderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sun

  Fokusområdeer, når sommeren melder sin ankomst, er ALTID ben og fødder. Som indehaver af fiskeskælsben er det mig lovpålagt at gøre noget ved dem før andre drukner i støv, når jeg hiver dem ud af den uldne strømpebukser. Her kommer de bedste tip:
  1) Står det virkeligt skidt til med hælene, så gå til en fodterapeut første gang i starten af sommeren og så hold det ellers ved lige derhjemme med fodbad, en alm køkkensvamp og Matas fede hæl- og fodcreme, der har et højt (tror det er 10%) indhold af carbamid inden du går i seng – et par ganger om ugen.
  2) Efter badet, hvor huden stadig er let fugtig, så smør dig ind i lidt god olie (jeg elsker mandelolie, men alt fungere, bare find din favorit) og derefter lidt bodylotion over. Dét synes jeg fungere bedst. Min ekstrem tørre hud hår i hvert fald fået lidt ro ved ovenstående metode.
  3) Neglelak, hvis du er til det, løfter bare lige ens velværefølelse et par trin op. Eller bare klip dem og hold dem pæne.
  4) Husk at drikke vand nok i løbet af dagen, det gør alt pænere: huden, fordøjelsen, ja selv humøret. Ja, er altså selv slem til at glemme dette tip selv, men det skal ikke hindre mig at give det videre;-)

  God sommer – med lidt opgraderet krop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ved ikke, om det tæller så meget som beauty – det er måske mere velvære? Om sommeren har jeg i hvert fald nogle gange svært ved at være i egen krop, og det er især, fordi jeg hader den der fedtede solcremefornemmelse som pesten… Konstant klistret er ikke en fed tilstand. Jeg har endnu ikke fundet noget, der hjælper på kroppen, men noget, der gør det hele en lille smule mere udholdeligt, er La Roche-Posays Anthelios XL Dry Touch Gel Cream til ansigtet. Den er måske lidt voldsom, da den er faktor 50, men den er let matterende og tørrer langt bedre end andre solcremer, jeg har prøvet. Så selv om jeg klistrer og sveder på resten af kroppen, så er mit ansigt i det mindste nogenlunde veltilpas – og det hjælper altså lidt på humøret og dermed også på ansigtsudtrykket ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mit bedste sommertip må være at give huden en pause! Jeg ved at mange gennem vinteren bruger både pudder, foundation, bronzer osv. men om sommeren føler jeg slet ikke det er nødvendigt, da man som regel ret hurtigt får en fin sommerkulør i ansigtet og der er intet mere charmerende end et solkysset ansigt, så drop det meste af make uppen om sommeren og nyd det gode vejr + så skal man heller ikke bekymre sig om udtværet make up pga. varmen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mine fødder kræver lidt ekstra opmærksomhed, når de skal vises frem i sandalerne om sommeren! Derfor er mit bedste sommertip at smøre en god fodcreme på hver aften inden jeg går i seng og derudover sørge for at dekorere tåneglene med neglelak i fine sommerfarver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg begyndte for et par år siden at tørbørste min hud på benene regelmæssigt, og jeg synes virkelig jeg kan se en forskel – huden ser glattere ud, jeg får ikke længere indgroede hår og mine ben er meget blødere ;) jeg gør det hver aften efterfulgt af en god omgang bodylotion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Mit bedste tip må være lakerede tånegle og brug af solcreme hver dag 💅😎😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Det vigtigste dommerskønhedstip må være at huske solcremen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Mit bedste sommertip er jævnligt at skrubbe krop og ansigt, så de trælse, gamle hudceller forsvinder, og derefter at smøre i god creme i ansigtet og kokosolie på kroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Dall Jensen

  Det er uden tvivl det vigtigste at huske solcremen, overalt og i de mænger der er nødvendigt. Derudover har jeg i år fundet den lækreste selvbruner, en olie fra Vita Liberata, den er super lækker 😊👍🏼.

  Jeg har også vovet mig ud i lidt mere farve i ansigtet, feks med en smuk blå eyeliner, som jeg nok ikke har brugt de sidste 15 år 😄.

  Nyd livet, drik vand, træk vejret og lær at sige “pyt”. Man er nemlig meget smukkere når man hviler i sig selv og ikke tager alt så højtideligt.
  God sommer ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Selvom det nok er lidt fyfy at skrive på en blog som (blandt meget andet godg) handler om makeup. Men mit bedste sommertid er altså at skrue lidt (hvis ikke helt) ned for makeuppen. Vi bliver altså allesammen lidt smukkere når solen skinner 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Husk at beskytte håret imod sommersolen med solbeskyttelse/hårolie eller en hat,eller sæt håret op i en knold. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Mit bedste sommer beauty tip er helt klart “less is more” – huden får lidt glød, så man kan droppe foundation og ellers bare sørge for at den er lækker og gennemfugtet (og solbeskyttet). Ligeledes olier til hud og hår for at pleje det, når det udsættes for sol, sand og havvand :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Måske er jeg lidt biased fordi jeg sjældent går med makeup, men jeg synes et naturligt look, med meget let makeup er super pænt om sommeren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Solcreme! Også hvis det ikke ser så solrigt ud, specielt hvis man skal være ude længe. Jeg har for mange gange erfaret, at jeg ikke er for køn i skallende udgave – så er det alligevel bedre at være bleg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Solen er god for os, men jeg sørger også for at tanke op med D-vitaminrige fødevarer som fx laks og tun

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jette

  Jeg vil gerne prøve noget nyt om sommeren for det er som om energiniveaet er lidt højere. Så prøv mindst 2 nye ting hver sommer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  En anelse blush på næsetippen giver et overraskende frisk udseende især på den gyldne sommerhud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Mit bedste sommertip er at farve øjenbryn – og øjenvipper! Det gør, at det er så hurtigt at blive færdig om morgenen :)
  Og så er selvbruner på benene også et af mine bedste sommertips!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Mit bedste sommertip er at farve øjenbryn – og øjenvipper! Det gør, at det er så hurtigt at blive klar om morgenen :)
  Og så er selvbruner på benene også et af mine bedste sommertips!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessie A. Andersen

  Minimal øjenmakeup men sommerfarve på resten – Negle, læber, kinder. og hvis man skal klare sig uden mascara, så lidt vaseline til at definere vipperne. Og mit bedste ikke makeup tip er en vifte. Til de varme, mennesketætte busser og resten af tiden hvor makeupen er ved at blive svedt af :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Ville elske at vinde.

  Mit bedste sommertip er at bruge solcreme, så man ikke bliver skoldet. Rød er bare ikke en flot farve til huden, så hellere hvid.

  Derudover bruger jeg altid orange rød neglelak på mine tæer, så ser de mere sommerlige og brune ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tamam

  Mit bedste skønhedstip er at drikke riligt af vand og en gode solcreme som beskytter huden mod den dejlige sol ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wim Nielsen

  Drik vand (det er altid godt) og gå med solbriller – ellers får man sådan nogle underlige “kniber øjnene sammen” rynker resten af dagen – eller gru(!) endnu længere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene O

  Mit bedste sommerbeauty tip er velplejede fødder med lakerede negle og så husk solcreme – også på fødderne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Aaby Larsen

  Mit bedste sommertip er at bruge kokosolie, når benene skal barberes. De bliver så bløde og duften er fantastisk :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Beauty-tip ? En lang sommerferie. Ellers er det umuligt for mig at nå at skrubbe hud, smøre hud, rense hud, lakere negle, fjerne hår, ordne fødder og sove mere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Mit bedste sommertip har jeg faktisk tyv-stjålet her på bloggen; det er nemlig at sørge for at have velplejede fødder! Det gør en kæmpe forskel, at ens fødder ser lækre ud i sandalerne :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Solcreme, masser af solcreme!
  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AFA

  Jeg er virkelig bleg, så mit bedste tip er altid at have en solcreme med på farten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tamam

  Hej mit bedste sommer tip er at drikke rigeligt af Vand og huske altid solcrem ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Mit bedste tip er, at påføre kokusolie på skuldre, kraveben og skinnebenene for at skabe en rigtig flot sommerglød, som ser så godt ud når solen rammer!! Man kan også ty til andre produkter med glimmer i, men dette er klart det mest naturlige og billige alternativ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise R

  Kaffe som bodyscrub, det er billigt og effektivt. Og hvis man løber udendørs, så løb i shorts, da man hurtigt får pæne brune ben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonni

  Husk solcremen og drik masser af vand, så huden er fugtet indefra😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Min tip wr tag supplement astaxsntin fordi det kan giver hud mere beskyttelse mod uvb rays og er også en af de stærkeste antioxidanter. Alt godt for hjælpe hud med de lange dager i solen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Mit bedste sommer beautytip? At bade nøgen på Bryggen en sen sommeraften i regnvejr, mens der lyner og tordner i det fjerne, for derefter at køre i silende regn gennem byen storsmilende og drivvåd, men lykkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Efter jeg læste et indlæg her på bloggen, har jeg kastet min fodfil langt væk. Nu hvor sandalerne skal frem, skal fødderne være lækre – og det bliver de med en hælstift, som gør fødderne babybløde – perfekt til glatte sommerben :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Mit råd er: Husk at bruge negleolie morgen og aften. Sand og saltvand eller klorvand udtørrer neglene og så bliver de nemt skrøbelige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Bedste sommer beauty tip – godt med solcreme, kølig vin og strandture..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Lidt bronzer på kravebenet ser super fint ud og understreger den smukke sommerkulør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Mit ultimative summer beauty-tip er egentlig lidt letkøbt, da jeg altid (også om vinteren) synes alle bliver smukkere hvis de bærer sig selv med et smil på læben. Ellers må det nok være at man bør huske solcremen; både fordi det er farligt at undlade men især også fordi det giver en bedre vedholdende og flot farve og man undgår at skalle og blive rød. Win win! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai P.

  Mit bedste sommer beauty tip er at nyyyyde den danske sommer. Drikke masser af hyldeblomst saft, spenderer timer på cafe’er og bare nyde alle de udendørs timer man nu kan, spise udenfor, læse en bog ude på terassen. Og lade batteriet op med de lange dage vi nu har om sommeren. For er man glad føler man sig også hamrende lækker. Selv uden make up og stikkelsbær stænger : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Det bedste tip er godt og gammelt, husk at drikke masser af vand og få nok søvn – og så husk solcremen og evt en hat :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Solcreme som altid skal huskes :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Kan jeg mon nå at være med? Bedste tip fra mig kan egentlig bruges hele året rundt: smør stængerne ind i en god creme, MENS de stadig er fugtige efter badet. Cremen trænger meget bedre ind i huden på den måde, og man får så bløde ben af det, og blødheden varer ved længere. Farvel til tørre og skallende ben :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Mit bedste sommertip er at bruge en epilator i armhulerne. Jeg ville lyve hvis jeg sagde at det ikke er temmelig smertefuldt første gang, men derefter gør det det bare så meget nemmere at holde armhulerne hårfri hvad enten man barberer eller epilerer efterfølgende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Læbestift